Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (31)
Raspunsuri - Pagina 18
oana.iat spune:
Buna dimineata!
Ahhh, ce as mai bea si eu o cafea...mi-ati facut o pofta...
De cand cu alaptatul mi s-a taiat portia...ca am incercat o data si mi-a stat copilul cu ochii mari toata ziua..
Am fost si noi aseara la pediatra. La 6 luni are 7.800 g. Alexandra avea de vreo saptamana pielea uscata pe spate si nu m-am gandit ca ar putea fi o problema. Si ce credeti? Mi-a zis ca e dermatita atopica..
Si cica ar putea fi de la banane sau de la detergent. Cum detergentul nu l-amm schimbat, ramane posibilitatea sa fie de la banane. Ne-a dat TRIXERA si un ulei de pus in apa de la baita - OILATUM.
Fetelor care ati mai avut probleme de astea, va rog mult sa-mi ziceti si mie cum ati procedat...

Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/
EllaX spune:
A fost ieri barbatu-meu si a depus la angajatorul meu cererea pentru salariul acela premiu pentru nastere. Ce s-au crizat gagicile de la salarizari, parca dau de la ele din buzunar! ... Sau dau? Ca doar nu e mare lucru sa puna ele cereri, pentru noi, si sa-si imparta frumusel banii! Oricum, barbatu-meu le-a zis ca nu de la ele asteapta banii, si ca nici cererea nu o pune la ele, dar e hotarat sa o puna, pentru ca e dreptul nostru. L-au trimis la jurist, care a inghitit in sec cand a vazut anexa cu legislatia pe baza careia ne asteptam la banii astia, si i-a zis: "Mergeti la registratura si lasati cererea". Acum... sa vedem. Legal e sa primim. Oricum, am solicitat raspuns in scris, si sa fie explicit.
ILDI25 spune:
quote:
Trimise - 13/12/2006 : 09:04:29
--------------------------------------------------------------------------------
Buna dimineata fetelor! Va mai amintiti de mine? Eu am vazut ca da si va multumesc ca nu m-ati scos de pe lista voastra. Am intrat sa vad cum va mai simtiti, ce mai fac bebelusii vostri si mi-au dat lacrimile cand m-am vazut pe lista cu prietenii vostri! Sper sa va fac o bucurie si sa va spun ca Doamne Doamne a fost tare darnic cu noi si ca daca anul trecut luna noiembrie imi aducea lacrimi de durere si suferinta, anul acesta mi-a adus lacrimi de bucurie si implinire. Voi fi, sper, o mamica de iulie-august 2007.
Va pup pe toate si sa va traiasca bebelusii!
FELICITARI!!! Ce veste imbucuratoare

Sarcina usoara iti doresc si un bb sanatos si cuminte. Sa mai treci pe aici sa ne ti la curent cu toate noutatile .Ildi
EllaX spune:
Oana.iat, n-ar fi rau sa ti-o vada pe Alexandra si un dermatolog. Dermatita atopica se diagnosticheaza in exces. Multi bebei asa sunt ei, cu pielicica mai uscata, si au nevoie doar sa fie spalati mai putin insistent, fara gel de dus/sapun la fiecare spalare, eventual dati cu o crema/lapte de corp pentru bebei. De ce crezi ca s-au inventat cremele pentru bebei? Pentru ca exista si bebelusi cu piele uscata! Si oamenii au pielea mai uscata in anumite zone ale corpului, ma gandesc ca si bebelusii ar putea avea!
Mi-am dat si eu cu parerea, ca mi-ar parea rau sa se streseze mamicile din cauza unui diagnostic pus in pripa. 
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
oana.iat spune:
Carmina, dulce tare Mihnea, cum se ridica el in picioruse...
Lucias, bine ai venit printre noi! Sa ne povestesti despre tine si despre pui. Nici eu nu scriu de mult timp pe forum, dar citesc de un an si ceva si grupul de fete sunt ca o familie.
Oana si Alexandra
(12 iunie 2006 )
/
oana.iat spune:
ELLAX,merci de raspuns. Ma gandeam ca e bine sa merg la un dermatolog. Totusi, pana acum nu a avut pielea uscata..de vreo 2 saptamani e asa, cu toate ca o masez cu ulei pt bbei. Despre ce premiu zici? Poti sa-mi zici si mie? Din cate stiu, parca si tu tot in sistemul bugetar lucrezi, nu?
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/
Lya spune:
Fetelor,ma iertati ca intru asa putin,cu 2 copii am timpul din ce in ce mai limitat (si mai am si o durere de cap de cateva zile care trece numai cu ibuprofen,cateodata nici nu vad bine din cauza ei,dar sunt la zi cu cititul
).
Diana,nu stiu cum reusesti tu cu 2 copii sa fi asa activa,ai toata admiratia mea.
Am vazut c-ati discutat despre borcanasele Gerber ca nu sunt bune,dar de Cerealele Gerber ce parere aveti?Mi-a promis cineva cereale Gerber aduse din USA......sa stiu sa nu-i dau daca nu sunt bune.
dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty
&Erikutz
Lya spune:
Aaaa si apropo de piele uscata,si Erik are pielea uscata pe fata,mai are si cate-o pata uscata pe piciorus cateodata,iar Rut are cateva pete rosii(mi s-a spus ca e dermatita atopica).....as vrea sa le intreb pe doctorite daca trebuie tratata neaparat,i-am mai dat siropele,cu creme,dar chiar tot timpul tre sa-i dau cu ceva?Ca vesnic are macar 2 pete.Si daca nu o tratez poate sa faca astm?E nasol ca la noi in neam mai are verisori astmatici(2)si cu alergii,e materialul prost.
Felicitam si noi pe gravidutza IULY_G,ne bucuram f mult pt ea si copilasii care-au implinit 6 si 7 luni(nu numinalizez c-am ramas cu mult in urma la capitolul asta.
dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty
&Erikutz
Steluta spune:
LA MULTI ANI, IRINA MARIA (Bogdanai) si HORA LUCIA (Luana) pentru cele 7 lunite implinite!!!
LA MULTI ANI, HORA LUCIA, si de Sf. Lucia!!

DianaR, super fotografia cu Vladut!! 
Luana, mult succes la controlul acela financiar!!
Lucias, bine ai venit in livada noastra!! Chiar locuiesti in Rusia??? Si LA MULTI ANI, de Sf. Lucia!!
Frumos nume Yanna Sophia!!!
Dar a luat foarte bine in greutate, daca la 6 luni avea 10,3 kg. Avand in vedere si cu ce greutate s-a nascut.
Carmina, super filmuletele!! Cel mai mult mi-a placut cel in care se ridica pe marginea patutului!!
Dana, felicitari pentru dintzoc!!
Roli, frumoase poze! Sa va traiasca Marc ciresica!! Si ce frumos luati voi masa!!
Ella, sanatate si tie si Anei!! Frumos banc!! 
Monica, sanatate multa si lui Alex!!
Dolce, multumim pentru link. Ni l-a recomandat si Lya. Il ascultam si noi de ieri!!
Noi am comandat azi un tarc Colosseo de la Neonato. Maine ni-l livreaza. Sa vedem ce impresia va avea Andrada despre el!! Altfel suntem bine. Urocultura ne-a iesit negativa. Deci m-am linistit cu aceasta problema. La vaccin noi ajungem in ajun de Craciun. Tot atunci vom discuta si despre diversificare...
Gata e ora de masa... Apoi noi iesim la plimbare!
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
ILDI25 spune:
quote:
Trimise - 14/12/2006 : 08:05:40
--------------------------------------------------------------------------------
Eu sunt pe aici... Patesc ca Pavlov: copilul doarme inca, da' eu m-am trezit, pregatita sa-i dau de mancare! Si am adormit pe la 1:45, azi-noapte, si m-a trezit matza de 3 ori!
Mi-e foarte dor de un weekend de iarna in care sotul sa nu mearga la lucru (se intampla extrem de rar) si sa putem sa dormim mult, apoi sa lenevim in pat o vreme... si in casa sa fie cald, si geamurile sa fie aburite... si sa vedem vreo doua filme intr-o zi... si sa mergem la plimbare pe ger... Am vazut impreuna cap-coada un film acum vreo doua saptamani, si am fost euforica doua zile dupa aia: exista viata!
Ana e mai bine. Tuseste si muceste, o ustura nasucul cand o sterg, dar mi se pare mai bine. Continua sa pape legumele pe care i le dau, in fiecare zi. Ieri era sa adoarma de cateva ori in timpul mesei, dar nu s-a lasat! Acum se pare ca racesc eu, dar eu oricum raceam foarte des.
A, si Ana, de 2 zile, cand vine tati de la lucru, pe langa ca se bucura cu maini si picioruse si zambet care-i incretzeste nasucul, intinde mainile si i le pune pe fata, a mangaiere. Tati e robit pe vecie, va dati seama!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei

Ella pt o clipa am visat cu ochii deschisi, la we cand stateam pana la 10-11 in pat ,mai ales iarna cand e frig afara (si eu sunt rea de frig,m-as muta undeva unde nu este iarna deloc,doar soare si caldura),a fost frumos dar mult ,mult mai frumos e acum chiar daca uneori sunt moarta de oboseala ,zambetul ,privirea... lui David imi dau putere dubla.Multa sanatate puiutei bolnavioare