Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (31)
Raspunsuri - Pagina 19
puiudana2004 spune:
LA MULTI ANI IRINA MARIA SI HORA LUCIA PT CELE 7 LUNITZE SI PT IERI DE Sf Lucia!
Si ca sa mai confirm o data ca sunt mama denaturata,vreu sa anunt ca lu' cupilu' meu i-au iesit ieri 2 dinti nu unul!Azi de dimineata am obs si pe cel de sus!sa vedeti muscaturi acum!!!!
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by Steluta
LA MULTI ANI, IRINA MARIA (Bogdanai) si HORA LUCIA (Luana) pentru cele 7 lunite implinite!!!![]()
![]()
LA MULTI ANI, HORA LUCIA, si de Sf. Lucia!!![]()
![]()
DianaR, super fotografia cu Vladut!!
Luana, mult succes la controlul acela financiar!!
Lucias, bine ai venit in livada noastra!! Chiar locuiesti in Rusia??? Si LA MULTI ANI, de Sf. Lucia!!![]()
Frumos nume Yanna Sophia!!!
Dar a luat foarte bine in greutate, daca la 6 luni avea 10,3 kg. Avand in vedere si cu ce greutate s-a nascut.
Carmina, super filmuletele!! Cel mai mult mi-a placut cel in care se ridica pe marginea patutului!!
Dana, felicitari pentru dintzoc!!
Roli, frumoase poze! Sa va traiasca Marc ciresica!! Si ce frumos luati voi masa!!
Ella, sanatate si tie si Anei!! Frumos banc!!
Monica, sanatate multa si lui Alex!!
Dolce, multumim pentru link. Ni l-a recomandat si Lya. Il ascultam si noi de ieri!!
Noi am comandat azi un tarc Colosseo de la Neonato. Maine ni-l livreaza. Sa vedem ce impresia va avea Andrada despre el!! Altfel suntem bine. Urocultura ne-a iesit negativa. Deci m-am linistit cu aceasta problema. La vaccin noi ajungem in ajun de Craciun. Tot atunci vom discuta si despre diversificare...
Gata e ora de masa... Apoi noi iesim la plimbare!
Steluta cuAndrada Cristina (17 iunie 2006)

gabi25 spune:
LA MULTI ANI, IRINA MARIA si HORA LUCIA pentru cele 7 lunite.
DianaR, e tare dulcel Vladut!!
Lucias, bine ai venit la ciresele.
Carmina, tari filmuletele!! Ma declar amorezata de frumosescul tau
!
Roli, sa va traiasca Marc frumuselul!
Ella, sanatate multa si tie si Anei.
Juli_g felicitari pentru burtica si sa mearga totul bine 
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by gabi25
LA MULTI ANI, IRINA MARIA si HORA LUCIA pentru cele 7 lunite.
DianaR, e tare dulcel Vladut!!
Lucias, bine ai venit la ciresele.
Carmina, tari filmuletele!! Ma declar amorezata de frumosescul tau!
Roli, sa va traiasca Marc frumuselul!
Ella, sanatate multa si tie si Anei.
Juli_g felicitari pentru burtica si sa mearga totul bine
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by luciasNe primiti si pe noi? Yanna Sophia nascuta pe 8 mai 2006.Pupici!
Bine ai venit la noi, dane mai multe detalii si te inscrim in listuta.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by mikiion
La multi Ani!!1 Pt ieri: NATALITA-ELENA, ALESSIA, ANDREI, MARA IOANA, MARIA CALINA, ALEXANDRA
azi: NICOLE EVELYN
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
Mersi.

doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
DianaR spune:
Neatza, buna la cirese! Ioi ca as bea si eu o cafea... Nu neaparat ptr gust, ca nu ma dau pe spate dar ptr senzatia de minte fresh care ti-o da... Ca de cand cu sarcinile si alaptarile parca tot beata sunt!
Deci, s-o luam pe rand!
Camelia.t, multumim de aprecieri, poza e facuta in Maramu undeva langa Sapanta. Am fost anul trecut cateva zile prin maramu, ne-am plimbat pe la manastiri, am vazut o gramada d biserici de lemn, am fost la Sighet la muzeul comunismului
pacat ca a fost greu cu pruncii (eram cu nistre prieteni cu baietelul lor si noi cu al nostru) ca daca ai timp sa-l vezi pe indelete e chiar f interesant! In fine... Uite aici si ceva poze. 
Angelica, si cum se mai simte Sara?
Stelutza, felicitari ptr urocultura!
Dana, felicitari ptr dintisor, si o sugestie daca imi permiti: cand raspunzi cu quote, taie din text partile la care nu te referi, e mai usor ptr. noi... Stiu ca iti ia mai mult timp, no cum vrei, no fi bai nici daca ramane ca pana acum...
Lya, solutia minune se numeste laptop si reteaua facuta intre cele 3 calculatoare din casa, asa pot sa navighez de pe canapea si sa ma si joc cu pruncii...
Cami, deci nici lui Sofia nu-i plac fructele, ma gandeam ca ea mananca orice... Chestia e ca pofticioasa de numa, ieri a poftit dupa sosul de la mancarea mea de mazare si cand ii dadeam statea ca puisorul cu gurita deschisa sa-i dau... si tot asa si cu iaurtul ce il dadeam lui fiu-miu, i-a trebuit si ei... Daca ii dau numai ei nu-l papa...
Multumim tuturor ptr aprecierile la adresa puiutului meu...
Ella, pupici Anei cea papatoare de legume!
No si s-a terminat bufferul la memorie... Merg in urma sa vad ce mai am de spus...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
vavitzu spune:
quote:
Originally posted by EllaX
A fost ieri barbatu-meu si a depus la angajatorul meu cererea pentru salariul acela premiu pentru nastere. Ce s-au crizat gagicile de la salarizari, parca dau de la ele din buzunar! ... Sau dau? Ca doar nu e mare lucru sa puna ele cereri, pentru noi, si sa-si imparta frumusel banii! Oricum, barbatu-meu le-a zis ca nu de la ele asteapta banii, si ca nici cererea nu o pune la ele, dar e hotarat sa o puna, pentru ca e dreptul nostru. L-au trimis la jurist, care a inghitit in sec cand a vazut anexa cu legislatia pe baza careia ne asteptam la banii astia, si i-a zis: "Mergeti la registratura si lasati cererea". Acum... sa vedem. Legal e sa primim. Oricum, am solicitat raspuns in scris, si sa fie explicit.
BRAVOOOOOOO...ASA SA FACETI,..OFF CE MA SCOT DIN SARITE FAZE DINTR-ASTEA CU FUNCTIONARE "AFUMATE"
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Dana, felicitari ptr dintisor, si o sugestie daca imi permiti: cand raspunzi cu quote, taie din text partile la care nu te referi, e mai usor ptr. noi... Stiu ca iti ia mai mult timp, no cum vrei, no fi bai nici daca ramane ca pana acum...
Cum sa se supere fata,numai ca,uneori nu am timp si raspundez in fuga!!!
carminabulina spune:
Bine mai Doroti, performanta noastra nu conteaza? Ca si noi ne ridicam singur in picioare,a m pus si dovada
.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Ne primiti si pe noi? Yanna Sophia nascuta pe 8 mai 2006.Pupici!