Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (31)
Raspunsuri - Pagina 17
irinaghita spune:
Neata
Sunt si eu pe aici. Ma duc sa fac cafeaua. Ma uitam prin mesaje sa vad ce sa-i mai fac sa manance pentru ca eu am impresia ca nu e numai nemancacios, cred ca se si plictiseste repede si trebuie sa alternez cat mai variat mancarica.. Asa ca umblu dupa idei ca nu stiu ce sa-i mai fac..![]()
Pupici si o zi frumoasa!
Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)
poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by EllaX
Buna dimineata, Doroti! La lucru? Ne bem cafeaua impreuna? Cine ni se mai alatura?
Vin si eu la cafelutza!!! Macar asa cu voi sa o beau (virtual) ca de altfel au beau cam 3-4 cafele/luna!
Nu sunt mare amatoare....da poate ma dau pe brazda cu voi!**********************************************************
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
ILDI25 spune:
LA MULTI ANII pe ziua de ieri NICOLE- EVELYN pentru implinirea a 6 lunite
LA MULTI ANI IRINA si HORA pentru implinirea a 7 luni 

ILDI
EllaX spune:
Monnica, draga, da' de ce-i dai furazolidon? Pentru ca-l doare burtica? Ti l-a recomandat medicul? Cele mai multe viroze/infectii ale bebelusului si copilului mic merg cu dureri de burtica, eventual diaree si o oarecare intoleranta alimentara - oare nu e si cazul vostru? Daca are si diaree, sa-l hidratezi bine, si poate ca e bine sa nu-i dai legume/fructe, cat e racit. Nu stiu cat de rau se simte bebele tau, uneori e necesar si sa se scoata laptele cu lactoza, o perioada. Pupici lui Alexandru cel bolnav si rabdare tie!
EllaX spune:
Camelia.t si Irinaghita, poftiti la cafea! Cu zahar, cu lapte? Mie imi place cu ciocolata, pe care sa o inmoi in cafeaua calda, apoi sa ling ciocolata topita. ![]()
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by angelica_gquote:
Originally posted by puiudana2004
Si pt ca sunt o mama zapacita(declarata de mine),am uitat sa anunt si eu ca avem al 2-lea dintisor.Azi si-a facut aparitia!Si incercam si noi sa ne ridicam in dicioare,dar numai daca ne tinem bine de mami,altfel...poc pe jos!
Si m-a capiat cu trezirile astea peste noapte si nu ca sa manance,ci sa bea apa sau ceai,ba nu mai gaseste suzeta,ba mai stiu eu cesau...il apuca kkrea si tre schimbat!De mancat,mai cere pe la 4 dimineata si pana la 10 nu mai vrea nimic si nu reusesc sa il dezvat de masa de ora 4 ca urla nene!
Va pup si o seara buna![/b][/i]
FELICITARI!!!!Irina, cu
Robert-Andrei (apr '97),
Razvan-Stelian (oct '03)si
Sara-Maria 9 mai 2006

dolcebaby spune:
salutare ciresele !
am venit putin sa va dau un link cu muzica de Craciun, e super noi il ascultam toata ziua si ne place mult...http://radio.itbox.ro/detalii/Internet/radio-Craciun-Christmas-live.html
La multi ani si de la noi pt toate ciresele sarbatorite in perioada asta
Doroti mami de Natalita 
Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
De fapt asa a facut si Gicutza azi noapte si Virgi dimineata. La fel face si Doroti si mi se pare cea mai buna metoda de a nu sari pe nimeni.
In alta ordine de idei am foarte mult de calcat si am auzit pe aici ca un pui de Andrei ar calca rufele...Ii pot face o invitatie si pe la mine pe acasa?
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
nu vrei tu mai bine sa astepti o tara sa-l invat sa si spele rufele ca balutze are la greu si sigur le v-a spala bine!!!
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by CamiM
DianaR dadulce Timeei dragi. Papacioasa mica!! Ar trebui sa facem un club al celor care prefera legumele fructelor ca si Sofia tot asa papa fructele( amestecate in legume.. pe care le adora!!)
Ce fotomodel frumusel are mama!!
Ellax multa sanatate Anei dragalase!!
Steluta felicitari pentru " mama'!!
Carmina iti tinem pumnii sa fie testul pozitiv pe 17!!Ah am vazut si filmuletul.. ce scumpete de copil, doar e domnul Frumushescu, nu/!!
Cocutica eu am gasit niste biscuiti care nu contin decat foarte putin zahar si sunt recomandati de pediatra.Ceai noi ii dam de musetel.. ca nu ii place asta e alta poveste..
Dana multam fain de reteta de supa. O incerc si pe asta ca suna bine, doar doar i-o placea Sofiei.
Felicitari pentru al doilea dintisor!!
Lucias bine ai venti in livada si tu si ciresica Yanna Sophia!! Hehe acum realizez: doua Sofii (una cu ph) nascute pe 8 mai!!
Miki dasa treaca durerea de la vaccin lui Marc !!Auzi 9,500 kg!!
Bravo!!
Angelica vai merci de aprecieri( si pentru mama si pentru gogoasa) mi-a crescut inima.. esti printre putinele persoane care sunt de parere ca Sofia seamana si cu mine, marea majoritate sunt de parere ca e bucatica rupta din dl. tatic, pana si lumea pe strada ne opreste sa ne povesteasca asta de parca eu nu vad!!
O tipa ne-a zis ceva de genul: zici ca a facut-o de unul singur!
pai da ca o fi purtat-o el in burtic 9 luni!!
Roli mai mai ce pui mic si studios are mama!!
Cami &Sofia
poze Sofia

camelia.t spune:
EllaX....cu lapteeee!Mai bine zis lapte cu cafea!Multumesc!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Irina, cu
Robert-Andrei (apr '97),
Razvan-Stelian (oct '03)si
Sara-Maria 9 mai 2006
...Ii pot face o invitatie si pe la mine pe acasa?

Sofia