Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by lucias

Ne primiti si pe noi? Yanna Sophia nascuta pe 8 mai 2006.Pupici!

Bun venit! Ce nume frumos are ciresica ta!Sedere placuta in livada!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by roli25

MAI INCERCAM SA PUNEM POZE...NU VA SUPARATI PE NOI CA O SA INVATAM ODATA SI ODATA...

POZE CU MARC, MAMICA si TATICU'!!!

Roli, mamica lui Marc (9 iunie 2006)

Un la domnisoru Marc! Sa cresteti mari!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Eu sunt pe aici... Patesc ca Pavlov: copilul doarme inca, da' eu m-am trezit, pregatita sa-i dau de mancare! Si am adormit pe la 1:45, azi-noapte, si m-a trezit matza de 3 ori!

Mi-e foarte dor de un weekend de iarna in care sotul sa nu mearga la lucru (se intampla extrem de rar) si sa putem sa dormim mult, apoi sa lenevim in pat o vreme... si in casa sa fie cald, si geamurile sa fie aburite... si sa vedem vreo doua filme intr-o zi... si sa mergem la plimbare pe ger... Am vazut impreuna cap-coada un film acum vreo doua saptamani, si am fost euforica doua zile dupa aia: exista viata!

Ana e mai bine. Tuseste si muceste, o ustura nasucul cand o sterg, dar mi se pare mai bine. Continua sa pape legumele pe care i le dau, in fiecare zi. Ieri era sa adoarma de cateva ori in timpul mesei, dar nu s-a lasat! Acum se pare ca racesc eu, dar eu oricum raceam foarte des.

A, si Ana, de 2 zile, cand vine tati de la lucru, pe langa ca se bucura cu maini si picioruse si zambet care-i incretzeste nasucul, intinde mainile si i le pune pe fata, a mangaiere. Tati e robit pe vecie, va dati seama!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei

Mergi la inceput

La multi ani, Irina Maria si Hora Lucia!

Mergi la inceput

Bine ati venit la noi, LuciaS cu ciresica Yanna Sophia! Va asteptam cu povesti despre voi, cu laude de sine, temeri si intrebari, cu poze (si pentru albumele de pe prima pagina, si pentru placerea nostra)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata mamicilor! Va multumesc tuturor pt urari si sper ca de data asta sa fie bine, bine!
Carmina, sigur ca imi amintesc discutiile noastre de la fumatoare! E de bine? M-am chinuit eu sa fie mai iunie, dar doamne doamne a vrut altfel!
Va pup pe toate si abia astept sa va cer sfaturi despre ppampersi si papica!

Mergi la inceput

Si pentru ca acum nu mai e off-topic, un banc:

Intr-o minunata insula pustie au fost adunati mai multi oameni:

2 italieni si o italianca
2 francezi si o frantuzoaica
2 nemti si o nemtoaica
2 englezi si o englezoaica
2 bulgari si o bulgaroaica
2 japonezi si o japoneza
2 chinezi si o chinezoaica
2 americani si o americanca
2 irlandezi si o irlandeza

O luna mai tarziu, pe aceasta minunata insula pustie se intamplasera urmatoarele lucruri:

1. Un italian l-a omorit pe celalalt italian pentru femeia italiana.
2. Cei doi barbati francezi traiesc impreuna cu frantuzoaica intr-un fericit menaje-a-trois.
3. Cei doi nemti au o programare saptaminala foarte stricta pentru vizitarea alternativa a nemtoaicei.
4. Cei doi englezi asteapta pe cineva care sa le-o prezinte pe englezoaica.
5. Cei doi bulgari s-au uitat lung la oceanul fara sfarsit iar unul din ei s-a uitat bine la bulgaroaica si apoi a inceput sa inoate.
6. Cei doi japonezi au trimis un fax la Tokyo si asteapta instructiunile.
7. Cei doi chinezi si-au deschis o farmacie/magazin de bauturi/restaurant/spalatorie si au lasat-o gravida pe chinezoaica ca sa le furnizeze angajati pentru magazine.
8. Cei doi americani se gandesc serios la sinucidere, pentru ca femeia americanca se tot plange de corpul ei, de adevarata natura a feminismului, cum ar putea si ea face tot ce fac ei, necesitatea implinirii, diviziunea egala a treburilor in casa, cum nisipul si palmierii o fac sa arate grasa, cum fostul ei prieten ii respecta tot timpul parerile si a tratat-o mult mai bine decat o trateaza ei si cum relatia cu mama ei se imbunatateste si cum in
sfarsit taxele au scazut si nu mai ploua.
9. Cei doi irlandezi au impartit insula in Nord si Sud si au facut o distilerie. Ei nu-si amintesc daca mai era si o femeie pe acolo pentru ca totul devenea cam cetos dupa primii litri de whiskey de nuca de cocos. In orice caz, sunt satisfacuti pentru ca nici englezii nu se distreaza deloc.

Mergi la inceput

Roli25, am vazut pozele. Ai un ciresel draaaguuut! Pacat ca nu suntem si noi in Bucuresti, sa ne adunam la o sedinta de lectura, ca si noi "citim"! De unde aveti pisica (sau ce felina este) colorata din poza asta?

Mergi la inceput

Buna dimineata, Doroti! La lucru? Ne bem cafeaua impreuna? Cine ni se mai alatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Draga livada raportam si noi: la 6 luni si o saptamana avem 7100 gr si 70cm, dureri de burtica si rosu in gat.
Ce sa va spun ii dau mai multe medicamente: debridat, augumentin, i-am dat si furazolidon dar i-a fost tare rau de la el. Am vazut pe net ca exista furazolidon suspensie dar am intrebat la 4 farmacii si nimeni nu a auzit de asa ceva. Voi stiti ceva?

Multa sanatate la toti bebelusii bolnaviori!

Monica si Alex (04.06.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iordache_md/album?.dir=/mail&.src=ph

Mergi la inceput