LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Joy, Dordia eu sunt azi la beculete pe la 6-7. Numarul meu de mobil e in contul comun.

Mama, ce e cu atatia copii mofturosi? Mai nou si Ilinca papa cu fitze si piureul ei preferat. O fi varsta mofturilor

Alina + Camelia bravo ptr mergareti!

Madutza Ilinca nu a dormit pana cand a facut baie si am culcat-o, adica la 21. Pe la 20 au sunat parintii lui Doru s-o luam acasa ca moare de somn, dar cand si-a vazut camera era fresh din nou
Ionikka multumim! E grasuna ca e pofticioasa, plescaie cand te vede cu farfuria in fatza
Leea si eu simt nevoia sa mai ies si cu alte persoane. O s-o pun de o cu niste prietene ca nu se mai poate

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Ina macar acolo sa mai fie zapada, ca in Buc azi e zi de aprilie.

Asta e, n-o sa cunoasca copiii nostri , dar o sa fie familiarizati cu tornade, taifunuri - ce umor sinistru!

joy "ciuperci la cuptor cu branza de burduf" - ia baga reteta, poate fac de Craciun. Vezi ce baiat bun e sotul tau?

roxi mama, de pe acum recunoaste magazinele? O sa ai de furca cu ea.

Ioana lasa-l mai pe tati, ca nu cred ca se duce de drag la serviciu. Asa e sfarsitul de an peste tot. Nu mai poate veni unchiul tau la tine?
Lavi si Silvia multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare fetelor!!!

Am fost harnicutza si am terminat de dat cu aspiratorul...in conditiile in care Stefan a stat cumintel si s-a jucat in tzarc cu jucariile. mai am de sters praful sdar...dupa se ce culca Stefan.

Lavi ms mult pt raspuns....dar...imi e mult mai comod cu iaurtul asta. Dar....o sa ii dau si din cel simplu cu fructe prin el. De fapt cam de 1 luna mancam noi iaurt cu fructe.

Silvia sanatate muuulta de tot!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

GOODA ziua fetele...

ROXI si DORDIA, da, la alergie m-am gandit cand am vazut ca tusea a trecut a doua zi acasa.
l apisici nu face asa, am o vecina cu pisica si nu a avut niciodata tuse sau altceva.

eu de ex stranut la praf si la par de catel/pisica.
piticotu' la praf si tuseste la catel.

ciupercile la cuptor sunt o minunatie si nici cine stie ce inginerie.
adica el cauta ciuperci mai micute, (cat sa bagi un dumicat un gura) le curata, apoi la pune in tava pe hartie de copt si le umple cu diverse: branza de burduf, telemea rasa, zacusca!!! (cam ce vi se pare ca merge...noi punem ce gasim prin frigider) si apoi o bucatica mica de cascaval deasupra..
bagate in cuptorul incins vreo....10 minute cred.
si mancate cu mujdei, sau pur si simplu.
chestia e ca daca le lasi putin la cuptor, se lasa o zeama in ciuperci. si cand musti din ea...cam sare.
dar daca le lasi mai mult nitel se usuca/evapora/curge si mie imi plac mai mult.
mie-mi plac cele cu branza de burduf ca-s sarate.
cu coditele, le taie pe lungime, incinge nitel unt in tigaie, apoi le caleste . pune sare si cimbru. ies super misto.

io nu stiu ce sa fac cu mucii lui fimiu...stau acolo si nu-i pot scoate.
plus ca nu-mi place ca tooot duce mana la urechea dreapta, se scarpina in ea, baga degetu'.
daca il apas pe langa, nu-l doare, nu da semne de deranj, dar io sunt stresata.

facem pe zi ce trece progrese la mers.
acum a prins curaj si pleaca singurel, dar de cele maimulte ori cerseste sa-l tii de manuta.
cand se vede singur si fara sa se sprijine de ceva, este FERICIT si rade cu gura pana la urechi.

FELI cica-s naspa luminitele in oras. sunt albastre cu alb- de U.E.- si-s obositoare.
dar si noi mergem...nu stiu daca in seara asta neaparat. eu am nr tau, te sun daca suntem si noi acolo.

ALINA tare AMALIA.

io cu iaurtul de fructe am lasat-o moale de tot, ca numia mananca. cine stie cum sa guste nitel.
si eu stiam ca nu-i bun, dar stiam ca nu-i buna COMBINATIA dintre iaurt si fructe, ca nu se mai absoarbe calciu bine...am citit demuluuult de tot in MAMI. acu vreo 3 ani. (sau in alta revista de sanatate...numai stiu exact)
da io i-am dat din cel din comert. si daca ar manca, tot de asta i-as da.

mi-e o foameeeeeeeeee de vad negru in fata ochilor.
zilele astea am cam tras chiulu la mancare si nici gimnastica nu puteam face cu nu aveam putere.

puuuup

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Joy uite cum lansez invitatia si dau inapoi: nu stiu cum va fi dupa-amiaza ca acum mi-a adus-o bunicul pe chiti, iar a lasat-o sa doarma Mama, bunicii astia!
Asa ca nu sunt sigura ce program imi rezerva mandra daca imi face ca ieri, o iau razna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Feli...imipare rau dar nu am cum sa ajung in seara asta ca ma duc la epilici la 18.30 si...asta e. poate altadata. Eu sigur in una din serile sapt viitoare o sa ma duc cu Soatza care azi e la taiat de porc la ma'sa la tzara si....vine maine seara. Asa ca...in cursul sapt cred ca tragem o tura de pe la Romana pana pe la Unirii dupa care o taiem spre casa. Anunt din timp cand ma duc!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Mamaaa, tot nu doarme, gata, e pedepsita, nu mai merge la bunici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

SILVIA poate fi de la dinti???
ca piticotu' meu asa facea. adica asa face la fiecare dinte.
si tot asa ar fi baut lichide f mult.

bafta la dr si sa ne spui ca a zis.
sper sa fie dintii.
mult pe stefu' mic si sa nu se transforme iar in tero de noapte.

io chiar ma enervez cand il vad pe al meu ca face ca toti dracii cand ii iese cate un dinte si cand ma gandesc ca o sa-i tina cam 6 ani si apoi ii arunca...ca vin altii la rand.

FELICIA nici eu nu sunt sigura de program ca
1. sunt cu rusii si nu mi-e bine deloc
2. piticotu' s-a trezit la 08.00, s-a culcat la 12.30 si s-a trezit la 13.30.
ei..si de atunci ne toata marunt marunt ,marunt.
ca nu a dormit suficient.
acum incearca cristi sa-l culce.

da de ce e asa rau ca a lasat-o pe chiti mic sa doarma?
si ieri ce ti-a facut???

ANDA Nichitutu ducea mana la ureche?? semn ca-l durea, deranja?
si ce-i dai de muci??
ca io inafara de marimer si bagat pompita degeaba...nu's ce sa-i mai fac.
eventual un vibrocil.

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

joy, mai ducea mana asa, la ureche, dar nu exagerat sa poti fi sigur. mai mult se pleznea pe langa ureche, ba pe la tampla, ba pe-acolo...abia cand l-a apasat a urlat ca fiert. da' e un punct anume, nu stiu care, nu cred ca e indicat sa-l apesi tu prin toate partile, poate chiar dauneaza.
la muci: marimer, pompita, astea de 4-5 ori pe zi, ser efedrinat (cate o picatura, dar il cam sar ca am observat ca-i sensibilizeaza mucoasa rau de tot), baita cu aburi seara, karvol noaptea pe o batista langa patut, dar nu prea aproape. asa, ceva ceva s-au mai diminuat, dar nu semnificativ si curge nasul de 2 saptamani....cam mult adik...

madau nu ne faci cinste cu niste poze de clatit okiul?

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Lavi, eu nu ma supar daca seamana cu George, ca nu sintem la competitie. Cand era mica stiu sigur ca semana cu cei din neamul lui, dar acum nu mai sint atit de sigura.
Am pus si o poza cu mine de cand eram mica ( din pacate nu o pot mari) si trasaturile mi s-au parut similare cu ale rachelutei.

De abia astept sa testez reteta ta cu omleta, stau sa ma gandesc cu ce altceva - in loc de faina- o pot "lega". O sa incerc fara si vad ce iese.

La fel fac si eu cu rachie, o pun in tarc dupa masa de dimineata si cand o mai vad agatata de el mi se rupe sufletul de mila ( dar nu cedez, ca-si revine repede).

Fluturasul(a) tot falfaie prin burtica de alaltaieri seara, o tine intr-o petrecere.

Sanatate multa bebelusilor bolnaviori!

Alinusa, Amalia cred ca are o asa fortza de la jambon; are putere fata!
Eu carnita ii dau zilnic rachelinei, dar numai de pui si din cand in cand si ficatel. Porc nu i-am dat niciodata pina acum.
As vrea sa incep cu cremvusti ( sper ca am scris correct, daca nu, corectati-ma pls.!) din pui, voi ce parere aveti?

Camelia felicitari pentru primii pasi!

Madutza felicitari pentru dintisori!

Ne laudam si noi cu 8 dintisori! In asteptarea unuia de sus, a aparut si unul jos ( mai rapid, de!).

Maria Alexia s-ar putea sa-i placa si colindele micutului ( nu numai magazinele) si sa-l linisteasca.
Lui rachie ii pun colinde romanesti de la inceputul lunii si vad ca-i plac.

S-a deschis subiect pentru micuta Rianna a lui Meems?
Patricia spunea acum vreo cateva zile ca vrea sa-l deschida - eu una nu-l gasesc.

o zi buna!

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput