LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (106)
Raspunsuri - Pagina 26
Morgano spune:
La multi ani Rianna Noelle, fetita minunata a dragei noastre Meems!!!
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
roxisialexia spune:
diana, zici ca suntem de-o mama in ale sofatului, idem vechime, idem experienta![]()
madutza, si alexia a inceput sa pape mai putin de cand isi baga manutele sa pape singura.O cauza ar mai fi- sa nu ii mai placa sau sa nu ii fie asa foame.Avand in vedere ca l-ai trecut pe alt lapte posibil sa fie ceva modificari.
madau, noua pediatrul ne-a recomandat introducerea albusului la inceput in mancare gen:galusti, perisoare, zdrente in supa, budinca.Si mai tarziu albus feirt sau la abur.
meems, tin pumnii sa fie frumoasa vremea.Petrecere frumoasa.
joy, cum de la catel???Era bolnav sau cum?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
bb_alinus spune:
Ola si de la noi,
Gata ne-am petrecarit de numa' toata saptamana dar am cam terminat.A fost tare frumos si chiar am facut multe cunoastinte noi.
Multumim de felicitari, deocamdata mergem doar in casa, pe afara nu vrea, cadem si continuam in 4 labe.
Ina hai ca incepe bine soacra, sa vedem continuarea. Mare grija sa nu o obisnuiasca cand nu esti acasa cu adormitul prin brate sau leganat pe picioare.
Nu inteleg de ce iti e frica sa ii dai carnita? Adica nu i-ai dat deloc? Oricum pufosica ta e bine asa ca ai timp ca doar nu au intrat zilele in sac.
Of ce m-am emotionat cand am citit de fluturasi....mai mai sa imi vina cheful de inca un bebe.
Feli ce as veni si io la beculete...
Cristina N o sa iti dau reteta pe PM ca sa nu fiu off topic, aici iti trimit doar [o imagine de ansamblu
Leea ce bine ca ai reusit sa evadezi un pic, sper sa reusesti sa il mai lasi pe T cu ai tai in wee ca sa mai iei o gura de aer:) Dar imi imaginez ca pregatesti petrecerea asa ca...bafta
Maria Alexia ce bine ca e mai bine Cristi.
Camelia felicitari pt primii pasi! Ce de emotii.
Roxi mult curaj iti doresc, ca vad ca fata ta stie ce vrea.
Noi inca nu plangem sa ne oprim in diverse locuri poate si pt ca suntem inca in carucior, insa facem crizute cand trebuie sa plecam acasa de la centrul cu copii.
Apropos de cadou de Craciun, nu stiu daca va mai amintiti ca i-am luat un calut roz cu roti detasabile, pe care l-am impachetat si asteptam sa i-l dam de mos. Ei bine azi mergem in vizita la o prietena care avea exact acelasi calut si ce credeti, missa l-a ignorat totalmente. Cand am urcat-o pe el nu stia cum sa se dea mai repede jos de plictiseala.
Asa si in incheiere AVERTISMENT: www.dropshots.com/day.php?userid=121171&cdate=20061215&ctime=125527" target="_blank">nu stati in calea missladenei
Alina si Amalia 17.11.2005
Avem 1 anisor!
Primul meu Sfant Nicolae
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Morgano spune:
Cat de frumoasa s-a facut Amalia.... feriti baietii de ea 
Roxi ti-am scris pe mess, luaram si noi elefantelul, io m-am indragostit de el "at first sight".
Am o mare pb: unde pisici gasesc un brad mic cat sa pot sa-l urc pe-o masa dar destul de mare sa incapa tona de jucarii luate Anei? Ca sa nu mai vb de cadourile celorlati din familie?
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
dordia2000 spune:
Buna seara !!!
Camelia felicitari....si la mai muuulti!!!
Joy supersot bucatar ai. Sa-ti traiasca!!! Yamiii!!!(pt papa nu pt sot!)
Simona ms mult de raspuns...dar...cred ca voi da si pe scara ca...altfel e inutil. Ma gandesc din ce in ce mai serios sa ne mutam. dar.....om mai vedea!
Roxi noi nu am patit asa da...nu-i exclus! El se agita si plange daca ne oprim asa ca...in carut tb sa mergem ca daca ne oprim vrea jos...in fund! Cat despre sofat....ce sa mai zic!!!
Alinush vreau si eu reteta ca arata superb!!! Maaaama ce voinica e pitica!!!
Joy cum adica sa tuseasca de la catzel??? Adica ca o alergie la ei sau ca a luat tusea de la catel. Ca o alergie ...tot ce e posibil...dar...ca o fosta posesoare de caine...iti garantez ca de la caine la om nu se ia nici un fel de boala. Asa ca....poate o alergie!!!
Va pup si pe maine!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
anda77 spune:
am intrat doar din scurt in ultimul timp si-mi statea pe constiinta ca n-am urat LMA lui cutarica, cutarica si cutarica. Ete am aviut timp in dimineata asta si-am urat pe unde am vrut, adik peste tot:) Sper ca nu mi-a scapat vreun copilas ca ma bat! Sa ne traiasca toti!
io-te missladena ce agresiva, pai ce facem aici, dintr-o delicata domnisoara frantuzoaica s-a transformat in olandeza musculoasa? HA? ![]()
simona, multumim de intrebare, febra n-a mai facut, dar imi sta pe creier sa fac o analiza de urina, ceva nu-mi place, ceva nu-mi convine inca la starea lui. plus ca ii curg mucii valuri-valuri in ciuda tratamentului zilnic...
madutza, frumos foc orlando! mi se pare interesant ca el e un serios, dom'le, zici ca-i lipseste cravata si laptopul:)
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
ioana_77 spune:
Neatza!
Bineinteles ca tati e la servici, nici nu se putea altfel, a avut o saptamana de tot...ce ma enerveaza. Mi-e mila de el, dar si de mine, azi vroiam sa merg sa cumpar cadouri de Craciun, ca era singura zi cand puteam sa las fata cu el si gaseam magazinele deschise.

Nokiiiiiiiiii, chiar fuse prima zi cand n-ai scris nimic. Ce faci?
Madau, asteptam poze multe cu frumoasa sarbatorita.
Meems, LMA si muult soare la petrecere, sa va iasa de pomina.
Cami, felicitari pt mergareata! Ioi, chiar ca ramanem de caruta cu mersul asta!
CristinaN, eu fierb laptele, chiar daca e pasteurizat, il las sa se raceasca la temperatura camerei si-i pun o lingurita de smantana din comert (cu din aia de la tarani nu-mi iese si nici cu cea de la Danone) la un borcan de vreo 300 grame. Amestec si las pe calorifer peste noapte. Cand s-a prins l-am bagat in frigider. Cica se poate pune si iaurt, dar cel mai sigur se prinde cu smantana. E bun la gust, nu-i deloc acru, poate de-aia ti se pare ciudat.
Acum sa va zic ca Maria mea nu manaca iaurtul decat daca vede ca am presarat bicuite pe de-asupra. Se uita atenta la fiecare lingurita, sa vada daca nu o pacalesc.
Alinush, hehe, ce-am mai ras de mica, dar voinica printesa.
Ripley, asa-i ca-i misto elefantul ala, sa vezi ce ma enervez si daca il gasesc il cumpar si io. Numai ca nu pot pleca la cumparaturi
Roxi, interesanta treaba cu Alexia, iti trebuie multa putere sa o determini sa nu intre in magazin sau la bunica, eu cred ca daca cedezi o sa se invete ca primeste ce vrea.
Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze 12 luni
poze
Poze 1 an
lavi02 spune:
alinush 

Doi la mana: m-a distrat Amalia - ea o impingea pe fetita dar pana la urma tot ea a ajuns jos! Un pupic de la noi 
Trei la mana: la fel si Natiliciu' la inceput mergea singura numai prin casa, in timp a inceput si pe afara. Si cand nu se mai simtea bine o lua in 4 labute. Felicitari mergaretei! 
Ina mie de la inceput mi s-a parut ca Rachel seamana cu George. 
simona, camelia si maria ma bucur ca bebicii sunt mai bine.
anda n-o fi facut Nichita o sinuzita? Ce-ar fi sa-l duci la un ORL-ist? Stiu ca pediatrul tau e f bun dar un ORL-ist se uita si in nas, etc. POate ii trebuie alt antibiotic, poate cel pe care l-a luat nu e activ pe microbul care l-a infectat la nas. Dau si eu cu presupusul.
joy salvat reteta spanac. Eu nu l-am facut niciodata asa nici pt noi. (Sunt mai afoana la bucatarie).
Apropo de bucatarie, ieri i-am facut Nataliei ciulama reteta din Mami, ca pt noi eu o faceam altfel, cu usturoi, cred ca mai degraba e reteta de pui cu smantana. N-aveam decat f putin lapte in casa asa ca am pus Nestle Junior si a iesit ciulamaua dulce
, dupa aia am citit ca Junioru' are aproape 5% miere. Nati a mancat asa si asa, eu ca lumea ca mi-era foame si nici nu-mi displace carnea cu sos dulce dar lui Virgil nu i-a placut deloc. 
camelia-daniela felicitari pt primii pasi!
ionikka cand vrei sa apara ceva bolduit scrii "" inainte si "" la sfarsit, fara ghilimele. Daca vrei sa apara rosu scrii " la inceput si "" la sfarsit. Eu le scriu din mers, nu ma intorc sa selectez. E mai obositor daca alternezi folositul mousului si tastaturii si e mai odihnitor sa lucrezi mai mult din tastatura.
lavi02 spune:
roxi de acord cu Ioana, greseala asta am facut-o si noi cu Silvia intre 1 an si 2, faceam ce voia ea, pt ca ne amuza, plus ca sa ii aratam ca am priceput ce vrea sa zica, plus ca sa nu planga. Eroare: dupa aia ne-a fost f greu (si inca ne este) sa-i transmitem totusi ca parintii sunt "in charge". Asa ca intrati daca e nevoie, daca nu ii explici ca azi nu intrati, intrati alta data si treci mai departe, indiferent ce zice.
ripley mai povesteste-ne ce mai face frumoasa de Anutache si ce mai faceti voi, in general. Prea meteorica esti de la o vreme! 
madutza felicitari pt succesul cu Parmalatul!
Asa citisem si eu despre intoleranta asta la lactoza la bebelusi -ca e bine sa mai testezi din cand in cand, se mai rezolva in timp.
leea vazuuut in poze ca esti
; asta-i foarte bine, prinde bine la moral. Petrecere frumoasa!
Si eu zic ca e mult mai bine sa bea apa, pe ale mele le-am invatat cu apa din start. Si daca pleci intr-o excursie, concediu, etc, gasesti un chiosc de la care sa cumperi o apa plata dar ceaiul trebuie sa ai conditii sa-l faci, iar vara trebuie sa bea multe lichide... E mult mai simplu cu apa. Si omul trebuie sa fie obisnuit sa bea apa. Si la maturitate zic.
Eu zic sa reduci treptat cantitatea de zahar din ceai, ca daca i l-ai da fara zahar sigur ar prefera apa. Sa-l faci tot mai slab, sau sa amesteci ceai cu apa, in proportie tot mai mare.
Sau sa incerci sa-i dai apa direct. Azi bea o gura, maine 2... se obisnuieste, asa cum s-a obisnuit si Nati cu laptele praf. La inceput il scuipa cum il simtea in gura.
Conditia e sa-i dai apa cand ii e sete, dupa o masa mai uscata de exemplu.
Ina felicitari pentru miscaciozitati! 
Conceptiile soacra-tii despre cresterea copiilor - mi se par absolut normale la varsta ei. Gandeste-te ca asta n-a mai deschis o carte despre cresterea copiilor de 35 de ani, asta daca a deschis-o si atunci. Plus ca intre timp editiile s-au schimbat
Incearca sa o aduci pe drumul tau, dar cu cat mai multa diplomatie, leoaico!!!
(stim noi ce stim)
feli eu sunt racita asa ca nu pot veni la intalniri we asta . 
alinus eu zic ca se poate si fara TV. O mai lasi sa se joace si singura, nu numai cu tine.
Eu de 2 zile am reluat obiceiul pusului in tarc in timp ce fac de manacare pt ca efectiv nu pot gati cu ea tinandu-se de pantalonii mei de trening. Alterneaza maraitul cu jucatul preocupata. N-am ce-i face, e si periculos pt ea sa stea in bucatarie in timp ce fierbe una alta pe aragaz, isi poate trage o oala in cap DF!
Nu urla, nu plange, dar mai baga cate un marait si un agatat de barele tarcului de ti se face mila cand o vezi. Daca vede ca n-o baga nimeni in seama se intoarce, se aseaza si isi gaseste de lucru cu jucariile.
madau pediatra mea mi-a recomandat sa-i introduc albusul intai in aluaturi (de ex poti sa faci un chec de casa), galuste, etc si mai apoi ca atare.
tania ai fost tare cu bebetica!
dordia revin la iaurtul cu fructe. La ingrediente scrie "preparat de fructe" pe care nu-l detaliaza mai departe (la unele iaurturi il detaliaza si pe ala). Tocmai de-aia ca sa nu para ca ar contine conservanti, etc.
Cam aste ar fi raspunsurile, daca le-as fi lasat pe luni s-ar fi adunat o tona. Si n-am raspuns la mailuri 
silvia_d spune:
Neata si de la noi!In continuare nu am net,sunt la frate-miu,am intrat nitelus sa citesc,apoi ma duc sa zac in pat,ca-s racita de mor,ma sufoc,nu am aer,nu am dormit toata noaptea!!
Vestea TRISTA e ca Stef NU mananka NIMIK:decat un bibe cu lapte pe seara,apoi noaptea 130 ml,apoi,in cursul zilei:NIMIKA...mai ia o lingurita de supa,o gurita de banana,dar ATAT!Si bea apa,1 LITRU!
ma duc luni,la doctor,pentru coproparazit.si sumar de urina...poate gasesc si-un remediu homeopat,pentru pofta de mancare,cu peritol deja m-am saturat sa tot incerc...
Va poop pe toate,si mi-a fost tare dor de voi!
Am vb cu ripleysor sa ureze ea in locul meu LMA pentru copiii sarbatoriti,esti o dulcica!