LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mamaaa ce de complimente am primit ,mai fetelor ,nu-s chiar asa trasa prin inel ,mai am vreo 3 kg in plus ,mai am pina voi deveni manechin

Maine tre' sa plec cu tati pina la Galati si tre;' sa duc piticu la bunici din seara asta ,off ..,nu ma indur deloc ,nu mai pot sta fara el o secunda ,mi-e groaza sa incep serviciul :((((((

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE MOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ina eu zic ca seamana cu tine! Are si ceva de la tati...dar per total cu tine seamana!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna seara ... iar!
Mai fetelor eu m-am luat cu vorba si am uitat sa va dau mare veste mare ... a facut si Dariuca mea ieri primii ei 4 pasi singurica !!! Astazi a repetat figura, insa in 90 % din cazuri inca mai cauta o mana-doua de sprijin !!! Oricum, e super!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Na, c-am zis ca nu mai intru pana duminica, da' am prins iarasi cateva minute libere si am reusit sa citesc tot.

Feli, vreau s-o vad si eu pe Chiti!

Madutza, am admirat pozele voastre, sunteti tare draguti toti!! Sa stii ca am citit ca e normal sa manance copiii mai putin de-acum, ca in primul an cresc cel mai mult si apoi incetineste cresterea.

Leea, ce ma bucur ca ai avut si tu cateva ore de distractie!

Cami, felicitari pentru mergareata!

Ina, eu zic ca Rachel seamana cu tine. Parca are ceva din privirea lui George, dar cel mai mult seamana cu tine. Felicitari pentru fluturasii din burtica si ma bucur ca Rachie s-a adaptat deja la noua prezenta din casa voastra.

Ionikka, multumesc de soarele virtual, chiar sper sa fie bine maine!

Ma duc s-o pun pe pitica la culcare si apoi sa mai fac cate ceva pt. maine.

Edit: Tot am vrut s-o intreb pe Simona de Patricia si am uitat... Ce face micuta? Cum se simte cu urechea? Am vrut sa-ti spun ca atunci cand Rianna a facut infectie la ureche, mi-a spus cineva un leac "babesc": sa incalzesc putin ulei de masline, sa zdrobesc putin usturoi si sa-l amestec cu uleiul, apoi sa-i torn cateva picaturi in ureche. Eu nu am incercat ca eram deja pe terminate cu antibioticul cand am aflat metoda asta si m-am gandit ca infectia e deja dusa, da' poate totusi da roade. Pupici dulci pentru mamica si pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Am culcat piticu' ,acasica ,nu l-am mai dus la bunici din seara asta ca n-as fi dormit deloc cu gindul la el ,asa ca vine buni tomorrow morning sa stea cu el ...

Am uitat sa dau anunt super important :))):AVEM 6 DINTI!!!
4-sus,2-jos ,care mai urmeaza acum ?Ca io's cam pe dinafara si tre' sa stiu unde sa ma uit :)

Mai da' ce liniste e p'aici ,tocmai acum cind am si eu timp de butoneala ...

Camelia ,felicitari pentru primii pasi ,la mai multi!!!!Sa vezi acum ce te asteapta ,eu deja am facut muschi la picioare de atita alergatura ...:)
Anda ,tu pe unde esti?Nu mai zici nimic ??Ce face poetul??
Cuscra,voi va distrati huh?Fara noi???Asteptam poze !!!
Meems ,merci mult pentru aprecieri si raspunsuri ,pupicei!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE MOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Cami, pt mergareata. Cum merge tratamentul la Dariuca? Sau nu ia tratamen?... pt minunea aia de diagnostic ca i-am uitat si numele...
Ionikka, ca sa scoti in evidenta grupuri de cuvinte faci asa: scrii cuvintele, le selectezi (cu mouse-ul) apoi apesi pe unul din butoanele care apar in fereastra de raspuns: B (bold), I (italic), U (underline), S (strike).
Madutza, urmeaza inca doi dinti jos. Incisivii laterali.
Editez:
Ioana77, baga si tu reteta de iaurt facut in casa, te rog. Am incercat sa fac dar a iesit cu un gust dubios... amesteci cumva laptele dulce cu putin iaurt?

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Super, m-am tot uitat la pozele & filmuletele voastre...
De la un Craciun ireal de insorit si varatec la Bic, pana la prima zapada de anul asta a Inei... Si pozele Madutzei, in care toti sunt asa de aranjati si de ... artistici, sa spunem... Apoi Alexandra mica la mall - Pischi, merge chiar bine!

In seara asta l-am scos si noi pe puiul mic la beculete, deocamdata cele de pe bulevardul din apropiere, care e cred cel mai impopotonat din oras, dupa centru... A fost tot cu capul pe spate si cu ochii pe sus, facea "hiiiii" a mirare... Tare scump . De-abia l-am mai dezlipit de vitrinele cu mosi, oameni de zapada si alte beculete.
Zilele astea trebuie neaparat sa-l ducem si la bradul din centru, e si ceva gen Oraselul copiilor in jur... Si sper sa ne purtam frumos incat sa putem merge si la catedrala la concertul de colinde, tare mult mi-ar placea sa asculte si puiul mic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ca niciodata, vladu nu doarme la ora asta!!!!!!!
frate ce-o avea de-i asa pe dos?

i-am facut ASTAZI spanacul, si a mancat...cam 1 castron juma. fff mult pt el.
dat tipa cand nu-i bagam in gurita.
nu am facut reteta MARIEI, l-am facut clasic - ca sa zic asa.
am oparit spanacul, am "calit" un pic de ceapa - adica am fiert-o cu un pic de apa- am apus spancul si 1/2 lingurita bulion.
l-am lasat sa fiarba nitel.
apoi am amestecat 1 galbneus in castronel ci cateva linguri si a balotat la greu.
a doua runda - ca am pus de 2 ori in castron- i-am dat-o cu 1 lingura iaurt de la milli.
yammi-yammi

eu i-am dat albus de ou, dar doar l agaluste, cand i-am facut perisoare in ciorbita...asa, fiert nu i-am dat inca.

stiti ca va ziceam ca tuseste. cred ca a fost de la cainele matusii mele. ca de la ei l-a luat tusea, apoi a continuat inca vreo 24 ore.
i-am dat eurespal si ketof -la recomandarea dr care a zis ca daca nu face febra sa0i dau asa, fara sa-l vada.
si ELA zicea ca a patit-o cu UKA cu tuse de la catel.

cristi al meu s-a facut bucatar...de 2 seri incoace ma trateaza cu ciuperci la cuptor cu branza de burduf...in seara asta cu ciuperci trase in unt si cu mujdei...si eu mai vreau sa slabesc.
da il pupacesc si chiar mi-e drag de el cand face cate ceva.
mai ales ca mi-e de maaare ajutor, am avut zile cand nuam spalat biberoane, uitasem cum sa le spal

fug si eu la nani...NOAPTE BUNA

PS: ELA drum bun maine

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Va pup !
Patricia e mult mai bine! Nu mai are mucisori deloc,n-o mai doare urechiusa,ba chiar a mancat bine azi !
Si asta dupa doar trei doze de zinat.
Atit ca am terorizat-o cu nasucul...cind ma vede cu pompita,fuge.
Va multumesc pt incurajari

ALINUS si CAMELIA bravo pentru mergarete

INA sa nu cedezi in fata soacrei ca si fata mea adormea acum citeva luni singura,(cind a fost tati plecat) si acum ne chinuim cu schimbul sa o culcam.Si asta doar din cauza sotului meu care vazind ca las fata singura...a facut fete fete la fel ca soacra ta si eu m-am lasat convinsa....
Si pup fluturasii

MADUTZA esti o frumoasa
Ma bucur ca ati scapat de intoleranta !

MEEMS mersi de reteta.Sa sti ca in prima noapte cind o durea tare si n-a dormit ma gindeam si eu sa-i pun ulei cald..dar mi-a fost frica.

ANDA i-a trecut Nichitutului otita? Ati iesit deja la plimbare?

DORDIA pt purici trebuie sa dai cam de trei ori la interval de citeva zile.Eu am doi lupi si un ciobanesc si de aia stiu. Nu retin exact cu ce da sotul meu dar se cumpara de la farmaciile veterinare.

Cam atit...va pup !

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Fetelor am sa va povestesc ceva, numai am pace cufii/mea ...obisnuim sa facem cumparaturi dintr-un market din zona unde locuim si miss a invatat asta si acum ori de cate ori trecem pe acolo musai vrea sa intre acolo, imi urla de numa.Vreau nu vreau trebuie sa intru in magazin, ma inebuneste treaba asta, iar treaba cu urlatul se repeta si daca trecem pe langa blocul unde locuieste mama...nu vrea sa inteleaga oricat ii explic.
A mai patit cineva asa ceva?
Azi am cumparat si cadoul alexiei pentru mos craciun, o piramida muzicala cu cercuri, voi face bradut( de data asta artificial, nu vreau sa stau cu frica in san ca inghite ace) si cadoul va fi sub el.
Asa de mult imi plac sarbatorile de iarna, am o stare de melancolie ....uf !

alina, pup fata cea mergareata, bravos Amalia

madutza, frumoase poze, are cu cine sa semen orlando-frumos ca mama-sa!

diana, musai sa pleci de acasa, solutia e toxica.

nokiuta, iti ramasesm datoare cu un raspuns -alexia spune unu pentru ca ma-sa ii repeta in fiecare zi "cati ani ai alexia?" si tot eu ii raspund UNU( insa nu binevoieste sa spuna unu decat in alte contexte nicidecum cand ii tot repet eu
Sarah cum a invata de hinta?( eu nu folosesc deloc acest cuvant )

bic, am vazut pozele cu Smaranda, superbeee, doamne ce ochi frumosi are ..ptiu ptiu.Lumanarea a iesit foarte frumoasa.

leea, intradevar nu este un produs special pentru copii, insa eu am incredere in medicul care mi-a recomandat acest gel( are trei copilasi si a folsoit cu succes acest gel).Nu vreau sa te conving, e doar parerea mea despre el( mama zici ca am actiuni la fabrica
ma bucur mult sa aud ca ai petrecut frumos alaturi de colegii tai.Iti doresc sa repeti curand.

simona, imi pare nespus de rau ca ati trecut prin asa ceva.Iti doresc sa se refaca repede mititica, multa sanatate si un pentru tine.

ina, ai o fata frumoasa foc obrajorii ei frumosi.MIe mi se pare ca seamana cu tati per ansambul, are forma fetei lui...insa are si foarte multe de la tine.Si oricum sa stii ca o se tot schimbe .

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput