LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

este ora 15:11 si Ilinca ar fi trebuit sa doarma de o ora jumatate. Nu si azi A lasat-o sa doarma o juma de ora pe la amiaza si e chiti-Duracell acum. Dar nu ma intereseaza la 16:30 le-o pun in brate sa se descurce cu ea, ca eu am treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

INA mie la eco de la 14 saptamani mi-a zis ca-i baiat...toata lumea zicea ca nu se vede si ca sigur a gresit..sau a ghicit!!!
am si o poza cu putulica...se vede mica mica mica...

FELICIA...eu vroiam sa saptamana trecuta sa mergem, dar din cauza cetii ne-am lasat pagubasi.
da' zilele astea, sigur bagam o mega plimbareala in oras.

atat am citit...revin

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Feli ,nici Orlando n-a dormit pina la ora asta ,iar acum doarme de 30 min ,cu doua treziri deja ,..ma gindesc ca de vina e ora la care se trezeste dimineata 10:30
Ce dor mi-e de zilele cind dormea de cite trei ori ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE MOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Hello din nou de la noi!

Sper sa pot sta o clipa sa sciu si eu ceva!

N/am avut net 3 zile aproape. Nasoala treaba!
Asa ca aseara am citi asa, mai mult pe sarite, in 10 min ce a/ti mai pove voi!

Mi/a placut foarte mult subiectul cu visele si premonitiile. Cred ca ar fi super daca s/ar deschide un sb despre asta pentru ca ne mai clatim si noi mintea. Daca se v/a intampla asta va rog sa ma anuntati si pe mine!

Apropo de lipsa de net si lucruri serioase: citesc o carte ff interesanta: IN CAUTAREA SINELUI se numeste,si e scrisa de Dr. Phillip McGraw. Este o carte super! Despre interiorul omului si cat de putin priveste omul intr/acolo. Si cat de multa legatura are tot ce face si ce este cu copilaria lui si el nici nu stie asta. Mah, e interesant!
Ma face sa ma gandesc la copilaria mea si la ce impact poate avea copilaria pe care i/o oferim noi copilului nostru asupra maturizarii lui.

oh, bine! Azi am avut vaccinul de 1 an. Deocamdata totul ok! Aronu doarme.

Trecand la oile noastre.Sa vad ce am retinut din ce am citit aseara????

Feli: m/am uitat la filmuletz! Super tare Chiti! Frumoasa si aspra foc! Mah, arata f bine. Al meu e un tzanc pe langa Chitika! Slab si pricajit!

Madau: La Multi Ani! Si bine ca ati scapat de bolicica!

Noki: si voi cu vaccin? Felicitari pt exam!

Ina: in leg cu soacra. Pune/o la punct! Dar...macar o ai! Eu am una vitrega care nu ma ajuta si nu ma suna veci. Nici nu/mi trebe. O injur tot timpul cand mi/e greu!

Ripley: si voi a/ti fost bolnavioare? Ce s/a intamplat?
Sper sa ne vedem inainte de Craciun. Eu sigur vin de multe ori la Cj pana atunci!Te sun!

Ok, am vazut ca e nevoie de vreme buna pt o petrecere mare. Meems, sa aveti zi buna de kefuit. Aici sg e urat deci nu/ti pot trimite soare!
Doar virtual!

Madutza: sunteti intr/adevar ff frumosi cu totii. Sa traiti si sa fiti sanatosi!

Leea: nu am reusit sa/ti vad pozele. Pls mai trimite odata linku. Distractie faina la kef!
Si eu vreau!

Nu stiu cine zicea de omleta. Super idee! O incerc maine. Azi avem ficatel de pui in meniu.
Sigur am uitat o gramada dar...Cer Iertare!

Va las...pupici

Sigur imi mai vine vreo idee in curand si nu mai pot scrie nik nik.

Si poate imi ziceti si mie cum naiba sa intaresc numele voastre cand postez: ca habar n/am, ca io cand dau bold nu se intampla nimic.

www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetele, multzam Am fost ca conferinta de presa apoi la masa de rigoare.FFFF bine mi-a prins.M-am destins si eu cit de cit.Mi-am revazut mai toti colegii de breasla.M-au complimentat.A fost o rumoare cind am intrat- mai tirziu bineinteles cum ii sade bine unei vedete. ( glumez).Se asteptau probabil sa vada vreo grasana cu pete pe fata.Da io mi-s slabuuuuta, mititica.AAA era sa fac un accideeeeent de toata coma.M-am oprit intre 2 masini la cite 5 mm distanta.M-a injurat unuuul.Pfoaaaai.Da nu io eram de vina.Alta femeie.Ma rog.deja si stiam unde va fi lovita masina.Toate 3 adica.
Maduta al meu T maninca muuuuult mai prost.
Feli pot sa pun si platina cu svarovski pe paine,ca tot nu-l intere.

Iubitelor,io acu plec la mama la tzara.Mai trec pa-si duminica dupa tort.Duminica e si maaarea petrecere.Pina atunci nu ne auzim.Daca am timp mai dau un ochi duminica dimineata,daca nu, pe luni-marti.deci nu ma dati disparute.
Inca o data LA MULTI ANI Mirunei si in avans ginduri frumoase pt Stefan al Taniei.

Ne "reauzim" in curind.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

hehe se pare ca nu numai vladu' a avut probleme cu somnu' astazi...

abia acum a adormit si era trezit de la 7.30 ....

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

fetelor, multam pentru parerile despre acrella!
eu una sint dispusa sa fac compromisuri ca sa mearga lucrurile bine pentru toti.
bic, frumoase pozele si fetele!!
joy, deci s-ar putea sa nu fi vazut eu cai verzi pe pereti!

trebuie sa fug la o programare, sint franta, fi-mea ne-a tinut de la ora unu pina la ora cinci dimineata, avea chef de joaca, taica-mai, ce egoista am devenit!).

Am pus niste poze in ct. comun de la petrecerea de simbata trecuta , cu furacioasa si mancacioasa de globulete , cu saniuta ( cand era zapada, ca acum a venit iar primavara ).
Acum va rog pe voi sa dati verdictul; cu cine seamana fi-mea, cu mine sau cu ta-su ca mereu ne luam la harta ( el, ca cica'i bucatica rupta din el, eu ca nu si nu, ca seamana cu mine!- sincer, mie mi-este indiferent cu cine seamana, dar vreau sa se faca dreptate!)

pupicei si intru mai tarziu!!

Mada, bravo-bravo pentru mirunica !

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Seara buna!!!

Tania, super faza, mai lipsea sa incepi sa-i dai papa si tati sa intoarca capul. De oboseala nu-mi mai zi, ca am niste zile, jale... Tre' sa fac treaba pt. doi oameni, colega mea a nascut de o saptamana. Dar nu zic nik, poate mi-a mai veni si mie randul, vreodata.

Lavi, mi-am salvat si eu reteta cu omleta, pare super delicioasa.

Ina, felicitari pentru primele miscari de bb mic. Si, cine stie, chiar o fi "codita' ce ai vazut tu la echo. Eu zic asa: Rachelina seamana cu tine mai tare si mai tare. Si cu tati, da' pe tine te regasesc mai mult.

Bbalinus, felicitari pt. bebe mergaret. Smechera mica, cum sa rateze ea bunatatile.

Madutza, faine pozele, sunteti o familie reusita.

Dordia, da' esti "soferoaica" de multa vreme. Mai 'muscam" si noi cate un purice de la catelul socrilor, da' dispare relativ repede. Ori ca-l prind, ori ajunge in masina, habar n-am, ideea e ca nu apuca sa ma piste mai mult de o zi -doua. Nu le-o placea la noi.

Ioana, voi ati iesit sa vedeti beculete noastre, locale? Ce zici, aranjam o intalnire sambata sau duminica seara, ca tot e inchis Stefan cel Mare, de n-o fi prea rece. Noi de vreo 2 seri tot iesim sa le admiram, cu masina pana acum, dar poate si cu voi le admiram in aer liber. Astept un raspuns de la tine.

Am pus un filmulet de la "jucarii', din Iasi, Mall. Cu Alex nehotarata: sa aleg rachetica, sau oare dinozaurul???

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello lume!
Ce mai spuneti?
Madutza, super poze ! Tu arati iar voinicul Orlando e super-dulce!

Tania, multumim de intrebare, suntem mai bine (fara antibiotic, pentru ca n-am putut forta copilul sa ia mai mult de 2 doze!). Super faza cu bavetita pusa lui tati!

Ina, felicitari pentru bb miscacios din burtik! Referitor la socrella ta "draga", nu prea stiu ce sa spun, insa faza cu merele e de milioane!!!

Alinush, felicitari pentru Amalia mergacioasa!!!

Ma duc sa mai citesc, ca am citit mai pe diagonala!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ina, seamana cu amandoi! Ce misto ca ati vazut zapada anul asta!
Pischi, iesim, dar stai sa vad ce program are George, ca parca vad ca bantuie iar pe la servici. Iti dau un semn daca iesim. Misto cu nehotararea lui Alex, orice-ar fi ales, lucra mami cat pt 4, nu pt doi:)

Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze 12 luni
poze
Poze 1 an

Mergi la inceput