LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (106)
Raspunsuri - Pagina 23
dordia2000 spune:
Felicia voi pe la ce ora mergeti??? Poate ajung totusi dar....nu promit ca e in fct. de sor'mea cu masina. Daca noi nu avem....si eu nu conduc desi am carnet de 10 ani....chiar sa ma uit daca a expirat....hihihih!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
felicia74 spune:
dordia nu stiu sa-l intreb si pe Doru, dar ceva 6-7 seara.
Ina hai, mai, ca si tu deja esti setata sa nu-ti placa cxe zice soacra. Asa sunt femeile de varsta ei, eu o vad pe mama... Zi-i ca tu nu faci asa, ba eu chiar am mai ridicat glasul la ea (fara a fi impertinenta), cam asa ca o profa cand preda lectia si trebuie sa auda si copilul din ultima banca
ca sa stie ca EU conduc treaba in casa si s-o prinde pana la urma. Si daca se supara, ei si? Te duci si tu si te uiti la un film, dar nu lasa sa se vada ca te afecteaza atitudinea ei, ca mai rau face.
Madau
ce cadou frumos ti-a facut Mirunica chiar d eziua ei
Vezi ce copil bun ai?![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
dordia2000 spune:
Nu mi-a expirat. In sept 2007 deci...am de 9 ani carnet!![]()
S-a trezit fi-miu si i-am bagat bibe si apoi mergem afaraaaaa ca e o vreme suuuper!!!
Madau ... stiu cum e borcanul cu melancolie blegoasa...!!! te pup si sa-ti traiasca minunea mica cu ochi negrii ca maslina!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Madutza10 spune:
Neatza si de la noi!!
Mai fetelor am un copil model :)) ,de vreo 10 zile se trezeste la 10:00-10:30...,nu-mi vine sa cred ca a iesit soarele si pe strada noastra ..,eu cu tati ne umflam de somn ,parca nici n-am avea copil ,tare e bine sa dormi mult ...
Intrebare:copii vostri mai maninca la fel de mult ca inainte?Ca Orlando mai mult de jumatate de castronel nu mai vrea ,el mincind un castron de adult pina acum vreo luna ...Ce se intimpla oare???
Imi cer scuze ca nu pot raspunde la nimeni dar sint singura cu baiatu' ,nu mai am nici o dadaca (mama e bolnava),asa ca nu-mi mai ramane timp,nu mai pot tine pasul cu voi ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE MOT
ioana_77 spune:
SI io m-am uitat la pozele Smarandei ,o adevarata pintesa cu ochi...valeu ce misto!!
Leea, distractie placuta, ca e binemeritata!!
Madau, io ii pun deocamdata in compozitia diferitelor chestii albusul, nu i-l dau asa fiert simplu.
Patricia, sanatate piticutei si
pt mami. Nu te mai invinovati, daca e asa intotdeauna ne vom gasi responsabile de orice boala a copiilor, doar noi ii supraveghem in permanenta, nu?
Ma duc sa ma uit la pozele Madutzei!
Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze 12 luni
poze
Poze 1 an
ioana_77 spune:
Madutzo,faine pozele, moama, ce mami sexi si ce pui frumos!!!
Poze 12 luni
poze
Poze 1 an
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by ioana_77
Madutzo,faine pozele, moama, ce mami sexi si ce pui frumos!!!
Poze 12 luni
poze
Poze 1 an
Subscriu! Toti sunteti superbi in poze

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Mama cuscra ce-mi vazura ochii
, adik cine era gagica aia care se dadea la Orlando? Ne-ati tradat ha???

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
maria_alexia spune:
Scuze, azi inca n-am citit nimic, azi-noapte eram la curent cu noutatile dar tocmai atunci sa gasise DC-ul sa faca pauza... reiau acum mesajul de atunci, sper sa nu pice ca nuca in perete. Sau - ma rog - ca spanacul intre ochi
Ma minunez ce popular a ajuns spanacul ala pe-aici! ![]()
Eu n-am facut decat sa urmez indicatiile din Mami: combinat spanacul cu cartofi caci amidonul din cartofi ar favoriza pare-se absorbtia fierului din spanac. Si prin alte parti citisem ca in combinatia asta se pierde amareala spanacului. Plus ca vazusem aceeasi combinatie la borcanel (recunosc ca unele retete le-am copiat dupa borcanele
)...
Guguloaiele de spanac congelat eu le dezghet pur si simplu si apoi le amestec cu cartofii fierbinti si mixez impreuna cu laptele. Apoi pun pe foc si le mai dau un clocot. Cand avem spanac din piata, il fierb normal, ca pentru noi (nu as putea spune exact cat timp, poate vreo 10 min - incerc o frunza cu furculita sa vad ca se zdrobeste...), apoi pun portii in congelator si pentru Cristi.
Cristi e mai bine dupa enterocolita, azi am inceput sa introducem si proteinele (carne de pui si branza de vaci) in mancare. I-a mai revenit si pofta, kk sunt normale... Ufff, greul se pare ca a cam trecut.
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
Madutza10 spune:
Fetele ,multumim pentru aprecieri!!!
Cuscra ,e fetita unei pretene care i-a fost ,,promisa'' lui Orlando de cind era in burtica dar nu ne-am hotarit deocamdata ..,anyway Mirunica e pe primul loc la momentul asta:))
Sa va dau marea veste : mai avem un pic si trecem definitiv pe Parmalat ,fi'miu se comporta super bine ,deci intoleranta la lactoza s-a cam dus din cite vad ...yuuuhhuuu!!!
Leea ,ma bucur ca poti evada un pic ,sper sa te relaxezi si sa uiti de probleme!!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE MOT