LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Am revenit.

Ioana , i-mi pare rau ca ai pierdut sarcina. Curaj, daca vrei si te ajuta Doamne/Doamne ramai iar gravida.

Ela , drum bun si va asteptam rapede inapoi.

Leea , ceaiul se strica de la caldura. Eu ii fac si daca nu-l bea in 30min-maxim o ora il zbor. Dar acum m-am invatat si ii fac cam 100ml ca mai mult nu bea. Tu ce ceai ii faci? Bianca nu bea decat Baby drink dar as vrea sa ii fac ceai de menta sau musetel sau tei din plante si sa-l indulcesc putin, sper sa vrea.

Alina , felicitari pentru micuta Amalia plimbareata!!!

Leea , ii poti face ceaiul (cat stii tu ca bea el intr-o zi) si il pui in termos. Ii pui in bibe putin, cat stii tu ca bea el.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Taniuta draga, condoleante!

Mada spor la pregatiri!

Dordia, Lavi, Ioana, Roxisialexia, Alinus cu soacra-mea, ce sa zic, se comporta binisor; m-am bucurat enorm de mult ca Rachel a acceptat-o repede, prima data nu a vrut sa mearga la ea in brate dar pe drumul dinspre aeroport sper casa deja erau prietene.

Catutza…cadouri de la soacra-mea ...nelipsitele bucati de branza ( nu prea puturoasa), miere si …ia stati jos, sa nu cadeti ; mere!!!
Cand mi-a spus pe drum ca ne-a adus mere eu am ramas masca. Doua soiuri, de la ei de la ferma. M-am gnadit eu; mai, poate-or fi niste mere cum nu am mai vazut in viata mea…cand le scoate, niste mere batute, amarate,storcite si micute, poate o sa fac o placinta cu ele.

Alinus, deci Amaliei ii place carnea, este clar! Am tot zis ca o sa-i dau si eu lui Rachel niste sunculita de praga, dar tot nu ma indur…desi am fost printre primele care au introdus solidele ( adica cerealele) probabil ca am fost printre ultimele care au introdus restul alimentelor, nu stiu de ce atita teama pe mine.

Hai sa va impartasesc putin din “educatia bebeluseasca” pe care soacra-mea vrea sa o faca cu mine; seara- baita de rigoare a fetei. O bag in cadita, dau sa iau samponul si buretele si soacra-mea imi spune “vezi sa o speli bine pe la cute, dupa urechiue!" …nici macar nu incepusem s-o sapunesc, de unde stie ea ce intentii aveam? Parea copilul jegos? Apoi ii dau lapticul, ne jucam putin cu ea si o pun in patutul ei, in dormitorul ei. Soacra-mea, bulversata “ o lasi acolo, singura??? ( a se citi “ o abandonezi?” ) si-i spun ca asta este rutina ei, se joaca putin cu jucariile si adoamre singura…soacra-mea da din cap contrariata ; nu, ea nu si-a lasat/crescut copiii asa, ea si-i adormea leganati pe picioare sau in brate…ete, bre!
Stiti ca mi-este cam frica sa nu se bage si cand ii voi face baita noului nascut si sa-l scoata afara de caput,asa cum imi spunea sa fac cu racheltuta? Cred ca o sa ma inchid in baie, alta solutie nu vad.

Vai Dordiuta, nasoala treaba, mai ales pentru saracul Stefanel ! Si chiar daca o sa chemi sanepidul, ti-i omoara astazi si peste o saptamina ai altii.

Lavi, Silviliciul tau este o strengarita si jumatate si cred ca-i o mica curtezana; pai astazi ii place de nichitutul - mic, maine de unul mai mare ca ea cu doi ani?

Cuscra, pe fi-mea au pus-o in fund cand au cantarit-o la controlul de un an.

Noki duble felicitari: pentru Saraliciul care a facut la olitza si pentru examen!
Ai incercat sa-i dai sa bea apa in timul zilei ?– este buna contra constipatiei.

Meems sa aveti o vreme buna simbata si o petrecere pe cinste!!

Leeo mama, vino in ca dar nu noaptea, ci ziua !lasa-ma si pe mine sa dorm - cat o sa mai pot!- ca sint in urma rau cu asta...si in cateva luni o s-o iau de la capat...
Mai, de cand Noki mi-a facut urarea aia de Mos Niculae ( sa-mi aduca somn mos Ene pe la gene) , zau ca dorm mult mai bine .

Iar Noki pupicei Saralicei vaccinate!

Simona, eu sint convinsa ca nu din cauza ta a facut otita! Sanatate Patriciei scumpe.

Cristina drum bun si copilasi cuminti!

Lavi mi-a placut reteta de omleta dar eu vreau s-o prepar fara faina .

Alina, felicitari pentru mergareata si pentru mancacioasa de la petrecere.

Pina astazi nu prea eram sigura, dar asta-seara m-am convins ca fluturasii din burtica sint bataile bebitului (bebitei).
O sa-mi spuneti ca nu sint in regula cu mintea, dar la echo de la 14 saptamani am vazut acolo ceva atarnand ...stiu ca de abia se formau organele genitale interne si ca cele externe pot fi vazute de abia dupa vreo 16 saptamani, dar daca o sa fac un baietel cu "extremitati" mai mari ( inimioara stiu sigur ca-i mare).
M-am tot uitat la poza de la echo, jur ca nu-i cordonul ombilical, dar cum sa poata fi posibil sa vad asa ceva ( dac-o fi baiat, pina la urma!) la numai 14 saptamani? se poate asa ceva sau fabulez?

ma duc sa fac nani ca maine am iar o zi plina, in doua zile deja am reusit sa-mi fac o serie de programari pe la dr. echo, mani-pedi, masaj, etc. Ce mai, sint in actiune din nou! sa stiti ca soacra-mea nu sta cu nepoata-sa mai mult de cateva ore pe zi; dimineata eu ii dau sa pape, apoi o pun in tarc vreo ora pina faca kk ( timp in care eu fac paturile, aerisesc, sterg praf, etc.) apoi merge pe-afara cu soacra ( nu a tinut-o mai mult de o juma de ora si eu vreau o ora) apoi inca putina joaca si vine masa de pranz, somn la greu vreo patru ore, papi si mers afara vreo ora, jucat, baita si somn din nou, deci puse cap la cap ar fi pina in patru ore, ca in restul zilei ma ocup eu de ea sau doarme. Deci chiar nu este o corvoada pentru nimeni.

pupicei multiplei,

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

sambata sau duminica seara vrem sa mergem sa vedem beculetele. Mai vrea sa vina cineva?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Catutza, gasesti in contul comun explicatiile referitoare la BE.
Alina, felicitari pt mergareatza mancacioasa. Asteptam reteta de rulada.
Ina, pt fluturasi si pt prietenia dintre Rachel si socrella. In legatura cu baita si parerile soacrei... sotul tau nu are nimic de spus? Mie mi-ar fi rusine sa-i zic ceva soacrei mele, dar sigur l-as instrui pe Stefan sa o tempereze.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ina ma bucur ca ai mai mult timp pt tine si te simti mai bine. Cat despre socrosenie....e zic sa aveti o discutie in care sa ii spuneti frumos care sunt obiceiurile copilului...si sa nu i le schimbe si sa o invete ea cine stie cum. Apoi tot tu vei avea de tras. Faza cu merele....mortala!!!

Felicia eu nu pot veni ca sambata seara vine cosmeticiana la defrisari masive iar duminica se intoarce Doru de la tara.Eu cred ca ma duc in cursul saptamanii!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Neata si de la noi.Nu stiu cat de buna, dar cred ca va fi una ingrozitoare la job. Abia astept sa vina concediul

Va spuneam de copilasul colegului meu, a fost operat miercuri seara la cap si stomac, se pare ca acel tub de drenaj (sper ca ma exprim corect) care ii ducea apa din capsor in stomac era infundat si de acolo venea presiunea in cap. L-au curatat, partial l-au inlocuit, deocamdata e bine. Posibiliatea de a se infunda din nou tubul exista.Din pacate. Ma bucur insa ca deocamdata e ok.

Mancaruri pt. bebe...ma tot gandesc si eu ce sa ii mai dau nou dupa jambon...habar nu am. Maria-Alexia, mama mea ii face spanac (cred ca il face cu lapte si usturoi) si bb il papa cu placere. Eu nu i-am facut, pt ca mie nu prea imi place si ma bazez pe mama sa ii faca ea. Lavi, si eu i-am facut omleta aceea, duminica, si i-a placut atat de mult. Am facut o portie mai mare din care am mancat toti trei. Eu nu am pus insa cascaval dar am pus patrunjel.

Vise, premonitii, presimtiri, telepatie...ete un domeniu care imi place, desi de multe ori mi se ridica parul in cap. In 90% din cazuri cand mi se intampla ceva rau cu o zi doua inainte am o stare de neliniste, agitatie, teama. Sau: cand a murit bunicul eram plecata in Ungaria. Era noapte, dormeam, si la ora 2,20 m-am trezit brusc, aveam un sentiment ciudat, inexplicabil, de pierdere. Dimineata am sunat acasa...bunicul meu murise la ora aceea.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Simona, , Dumnezeule ce mai intamplare...bine ca s-a terminat cu bine.

Ina, , cum au lasat-o pe soacra-ta la vama sa treaca cu barnza si mere? Ca eu stiam ca nu prea te lasa cu asa ceva? In orice caz, eu am senzatia ca mai mult o sa te incurce si o sa te supere. Nu o lasa sa preia conducerea...

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Roxi sarumina,am gasit prospectul.Asa la modul general pare bun,insa nu pt copii in special.
Alinush felicitari pt mergacioasa.Si in plus si mincacioasa.Ce fain!
Dordia hai sa ne batem pt locul de ultimul patruped.
Anda cam asta e singura varianta.Ca apa asa din prima nu vrea nici sa-l tai.
NCristina,Catutza io fac ceaiul cind din plante cind granulat.Cert e ca tot se strica.Adica capata un miros de acru si intepator.Daca il fac seara si il tin in frigi pina dim,nu are nimic.Insa ala de-l las in bibe TOATA NOAPTEA se imputeste.Asa ca il arunc la max 2 ore.La termos nu m-am gindit.Catutza Baby Drinkul ala mie mi se pare leshinant de dulce.La cel de plante io pun o lingurita rasa de zahar brut la o cana mare de apa.(la fiert)

Gagice io azi fac aripi.Vine mama pe la 10.30 iar eu plec.Citeva ore.Azi implineste radioul la care lucram 3 ani de existenta si colegii organizeaza o conferinta de presa, urmata de ceva papa.Ma considera ca facind parte din colectiv asa ca m-au invitat alaturi de ei.So,las plodu cu mama si dispar.Abia astept.E ca o gura de oxigen.Imediat ma duc la gara dupa mama.

Mada Miruna ce zice?Mai e infebrosata?
Pupi!
Ina promit solemn sa te vizitez ziua.Pari o mama de-a dreptul denaturata daca ar fi sa iau in considerare grijile soaca-tii.
Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello in mare zi de sarbatoare!!!

Am scapat de febra, suntem ca noi, numai bune de petrecuit!!!!

Bai, o iau si eu razna..de cand m-am trezit nu fac altceva decat sa rememorez nasterea Mirunei...acum 1 an pe vremea asta imi faceam manichiura in sala de travaliu si tati saracul albea afara. Ne-am uitat aseara la toate pozele din nou, ne-am adus aminte ce emotionati si fericiti eram, si ne-am dat seama ca asa suntem si acum.Gata..ar cam trebui sa las amintirile si sa ma apuc de strans prin casa

Patricia nu te mai invinui, asta e..bine ca s-a rezolvat, alta data in mod sigur vei fi mai "nemiloasa" cu domnii muci. Sanatate multa!

Dordia te pomenesti ca din cauza puricilor nu merge Stefan...sta aproape de ei sa-i culeaga

Alinus felicitari ptr mica mergareatza!!!!

Ina uraaaa, bravo ptr fluturasi, cat despre socrella acrella . Nu cred ca ce ai vazut tu la echo era "ciucurelul" lui bb, e cam mic inca, chiar daca ar fi asa. Sau poate esti tu optimista

Lavi interesanta omleta la abur, am salvat si eu reteta, o s-o fac in curand.

Feli la ce beculete te referi???

Chiar vroiam sa mai intreb ceva..cum ati introdus albusul in meniul bebelusilor...banuiesc ca fiert nu??? Si cam cat???

Gata, fug la treaba, cand mai fac pauza mai revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

dordia cuscra, chiar imi pare rau ca nu poti veni, mai voiam sa-l vad si eu pe ginerica. Lasa, altadata Defrisare usoara

Leea chiti daca ma vede cu farfuria cu sandvishuri, e jale! Daca nu-i dau ceva baga mana in pateu, vinete... Asa ca o pacalesc cu ce are voie - paine, unt, jeleu. Si mananca, da, soldatei alias dumincati asa cam cat pot eu rupe de mici.

Madau alea de la Universitate.

PS: la statut pe mess am pus un link, daca vreti s-o vedeti pe chiti in actiune

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput