LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

leea, fa-i ceaiurile din ce in ce mai chioare, pe parcursulunei luni, chiar doua luni. io zic ca treptata va ajunge sa bea apica fiarta si racita.

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Am pus poze de la motz daca vreti sa vizionati:)

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE MOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Lavi, am salvat si eu reteta. O s-o facem si noi dupa vaccin.
Tania, m-a busit rasul la povestea ta. Dar serios, mai odihneste-te si tu. Stii la ce m-am gandit cand am citit despre bavetica? La filmul "Uite cine vorbeste acum", cand mami ii prepara biberonul bb-lusului si, in loc sa-i puna lapte, ii punea cafea.

Eu spanacul i l-am fiert in apa cu sare, scurs apoi amestecat cu putin lapte, galbenus de ou, cascaval si unt. Elise a mancat fara sa protesteze.

Iaurt cu fructe nici eu nu mananc. Eu amestec iaurtul cu un pic de banana ca sa-l indulceasca, sau cereale dulci cu miere de albine de la Nestle ca am devenit fane. O sa incerc si varianta cu gem / dulceata. La asta nu m-am gandit, desi grisul cu lapte nu il indulcesc cu zahar ci cu gem de caise.

Ceaiul... Eu il prepar pe la 10 dimineata si bea din el pana seara aproape de culcare. Nu am observat sa isi schimbe gustul. Voi de care ceai le faceti? Din ala instant? Eu il fac din diverse plante.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Anunt de maxima importanta: de azi mergem si noi!!!!!!!!!!!!!!!!

Madau asta da veste, sper sa ramaneti asa fara bubite si fara febra.
Spor la pregateli!

Simona ce patanie, sanatate multa Patriciei si nu te mai invinovatii atata ca nu aveai de unde stii.

Ela sa aveti un weekend oltenesc pe cinste. ...banuiesc ca taiati porcul, sau nu? Si ai mei se trag din Oltenia, de pe langa Craiova.

Lavi la faza cu TVul io recunosc ca pacatuiesc...dar spune si tu ce sa fac o zi intreaga cu missa, ca ne juacam impreuna, cantam, dansam dar totusi mai sunt si momente "moarte" pe care le umplu cu TVul, mai ales ca nu prea putem sta mult afara. Da-mi idee de ce sa fac altceva?
Cat despre iaurtul de fructe eu ii dau zilnic cate 2 de pe la 6 luni. Din comert si de fructe, speciale pt copii. Sunt atat de bune si onctuase ca si mie imi plac. Miss e innebunita dupa ele.

Tania esti de coma cu bavetica!

No pai cam asta a fost, vad ca nu ati fost prea active azi.
Noi am avut petrecerea dimineata, ca atunci ne intalnim noi mamicile, a fost tare convivial, Amalia a mancat ca o nesatula toata dimineata: a ras cateva felii de cascaval, de jambon, de briose iar cand nu eram pe faza a "cerut" vecinei de masa o tartina de nutella ( si a obtinut-o, ce credeti). Deci daca ceilalti copii au mancat si apoi au plecat la joaca ei bine fii-mea a stat pana am strans masa ca doar nu era fraiera sa rateze desertul.

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

diana, se numeste K600, mi-a spus ca se gseste in mai toate magazinele.Insa trebuie sa dai peste tot si sa lasi sa actioneze.la ea a functionat, dupa a si facut curatenie generala( ea sta la ultimul etaj si nu stie de unde s-a pricopsit cu musafirii)

maria, sa nu ma uiti si pe mine cu retea de spanac

leea revin maine cu explicatii despre gelul acela, sunt prea obosita acum.

Seara buna tuturor!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

desi imi cade capul pe tastaura, alina m-ai facut sa rad, parca o si vad asteptand dupa papafata mancacioasa.( sa stii ca asa ar fi facut si fii-mea )

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Roxi saru'na!!! Esti o dulce. Il voi procura si voi da cand plecam la BV si la intoarcere facem marea curatenie!!! Sau...nu e toxic??? Ca asa pot da si face curatenie pt Craciun!

Alinush Felicitariiiiiiii!!! Sper sa dam si noi anuntul sau....poate ramanem ultimii patrupezi ai grupului!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Oare sa aiba vreo legatura cu puricii?

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Am prins si eu un moment de liniste si m-am uitat la pozele lui Bic. Ce frumoasa e Smaranda!! Bic, unde ati facut botezul? La Casa Romana din Hayward cumva?

Alinush, felicitari pentru Amalia plimbareata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Meems , petrecere placuta sambata si sa dea Doamne-Doamne sa nu ploua ca sa fie cum vreti voi!Astept poze.

Tania , Bianca nu vrea sa se urce in olita, ea vrea sa bage capul in ea

CristinaN , vreau si eu "BabyEinsten", cand poti tu, nui graba,

Noki , felicitari pentru Sarah curajoasa! Ce bine ca nu a plans.

CristinaH , asteptam pozele de la tara. Abia astept sa povestesti cum ai reusit sa-i tii departe de animalute

Simona , multa sanatate Patriciei. Nu te mai invinovati ca acum faptul e consumat si nu mai ai ce face. Tu ai vrut sa-i faci un bine (credeai ca o scutesti de tipete).Multa sanatate micutei!!!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput