LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki ce a mai zis va mai zic cand vine vorba.

De exemplu a zis ca pot sa-i dau o sarma sa guste, dar sa fie facuta fara ceapa prajita si fara piper si de preferat in frunza de vita sau daca nu data varza la o parte.

N-a zis sa nu-i dau carne de porc, a zis sa nu-i dau carne grasa. Nici eu n-am intrebat la obiect daca ii pot da porc - muschiulet de exemplu. Cauza silviuta of course.

Sa nu-i dau iaurt cu fructe din comert, nu suc de fructe din comert, nici macar cel 100%, sa-i fac eu. Silviei pot sa-i dau.

Nestle Junior - Nati face mai consistent de cand i-l dau, dar la noi nu e relevant pt ca am trecut la el de la laptele de mama care e mai laxativ. I-am zis si dritei si a zis ca din cauza ca e mai bogat in proteine (cazeina).

madau ce ma bucur daca scapati fara antibiotic! Ganglionii mariti pot arata o infectie in corp dar poate fi si virala.

Lui Nati ii e fomica asa ca ma execut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ia uitati aici mostra de prostie...ma duc la Cora sa fac ultimele cumparaturi, si aveam si un CD cu pozele ptr albumul bebelusului, sa le scot si sa le lipesc ca maine sa fie gata. Il las la facut, intru in Cora si dupa 15 min ma suna de la foto ca CD-ul e blank, bineinteles ca cel bun era acasa cumintel..

Si uite asa din cauza de mama tembela, n-o sa aiba fata maine album, o sa-l aiba poimaine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi nu ne suparam, ca asta e, suntem n mamici cu tot atatea metode de crescut copiii, nici eu nu sunt de acord cu alte pareri ale unor mamici mai experimentate sau nu prea Fiecare zice ca-si creste cel mai bine odrasla proprie, insa urma va alege.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Ce credeti ca tocmai mincai? Spanac.Ca fii-miu mai ca mi l-a aruncat intre ochi dupa 5 lingurite.Nu-i place ori n-a vrut,nu stiu.Iar dimineata ce credeti ca am mincat? Orez cu peste.Din aceleasi motive.Iar ma apuca nervii.A mincat lapte la 8,30,iar la 18 nu-i era foame???
Dar m-am hotarit.In clipa in care face figuri,il dau jos din scaun si la revedere.Mai incerc peste 4 ore.Nu il mai fortez nicicum.

Joy eu le-am urat numa sanatate la aia de-au inventat batista bebelusului.Muream fara ea.Io zic ca scoate tot.
Mada o mama tembela nu s-ar fi chinuit sa-i faca fetei album.Deci nu are nimic daca va fi gata poimaine.Il are pe cel ce l-am vazut si noi.

Fetele o intrebare.De mult voiam sa v-o "pun". Voua nu vi se strica ceaiu? Io am capiat facind si refacind ceai.In citeva ore (2) pute a acru in bibe.Ce naiba o fi avind? De la caldura?
Lavi maine tot forumul face omleta pe aburi.Azi tot forumul a facut spanac.
Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Leea nu stiu daca se strica dar...stiu ca capata un gust salciu daca sta la caldura. Eu beau peste 2 litrii de ceai neindulcit pe zi si il tin in frigi ca isi schimba gustul.

Lavi la mine sta TV-ul aprins non-stop si Stefan se uita numai daca e vreo melodie care sa-i placa si la reclame. Stiu ca nu e indicat....dar....asa imi fac si eu treaba in jurul lui.
Acuma intrebare la tine: Ce au iaurturile cu fructe din comert??? Adica...eu ii dau Jogobella si contine asa ::: iaurt din lapte pasteurizat, preparat din fructe, zahar si grasime (sau cel putin asa scrie pe el). I-am mai dat su iaurt cu musli care mai contine in plus...musli!!! e vreo problema???? Ca habar nu am...si as vrea sa stiu.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dordia preparatul ala din fructe are ceva. Fructul taiat bucatele nu are cum sa stea in iaurt mai mult de cateva ore fara sa se strice daca nu e "tratat" cu ceva. Asa ca e mai sanatos sa faci tu iaurtul cu fructe (sau poti sa-l amesteci cu gem de casa ).

Feli dap, eu sunt contra, voi sunteti pro, nici o problema, doar ne-am spus fiecare parerea.

As face si eu spanacul lu' Maria-Alexia dar n-am inteles cum pun spanacul? In timp ce fierb cartofii pun spanacul inghetat peste si las un pic sa mai fiarba apoi pasez tot, sau cum?

leea ceaiul e mediu bun de cultura pt microbi. De-aia trebuie baut la scurt timp dupa preparare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Cristina N m-ai prins! Chiar ca sunt obosita! era o intrebare adresata Cameliei...cred ca o iau razna

In acelasi spirit, tot din ciclul "mami e f obosita si face chestii dubioase cu lucrurile lui Che" (va mai amintiti suzeta?) aseara i-am legat tacticos lui tati bavetica la gat si nu stiam de ce sunt asa de scurte baierele. Tati m-a lasat in pace, sa-mi fac treaba, pana am realizat eu, intorcandu-ma spre Stefan, ca gresisem "adrisantul". Cura de spa imi trebuie mie!

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

am facut si eu reteta MARIEI_ALEXIA azi si am avut soarta Leei. Stefan mai bucuros ar fi mancat cianura, decat cele doua linguritze de "preparat" verzuipe care am reusit sa i le dau inainte sa-mi tranteasca borcanul pe jos. Ba, mai mult, s-a facut suspicios si la borcanelul "normal" care a urmat si cu chiu cu vai mi-a mai papat jumatate.

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Lavi pai si sa nu scrie in ingrediente nik??Adica sa bage ceva in produs care nu e trecut??? Imi e greu sa cred. dar...in Romania orice este posibil!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Apoi io i-am dat si Danonino.Din cauza de lene poate.N-as zice ca il deranjeaza cu ceva.Iar dr nu a zis sa nu-i dau.

Iar cu ceaiuuul.Dordia,Lavimultam.Da ce pana mea sa-i fac? Ca T bea din 10 in 15 min.Sa il tin in frigi apoi incalzesc,apoi frigi apoi incalzesc samd?Nu stiu cum sa-l determin sa bea apa.

Mai [bFeli][/b] si chestia cu soldateii e o enigma pt mine. Ce dimensiune tb sa aiba bietii de ei? Sau volum? Ca al meu la 3 mm cubi se scalimbaie si scoate din gura.Cica is prea mari.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput