LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (106)
Raspunsuri - Pagina 19
crissy77 spune:
Nu am citit din urma, deci nu stiu daca exista solicitari pentru filmuletele BE, dar pentru orice eventualitate am trimis mail cu explicatii in contul comun.
Citesc restantele si revin.
Cristina & Elise-Stefania
joy04 spune:
MADAU poate scapati de antibiotic pan la urma.
da, se paote si fara el daca este de mnatura virala chestia. e ca o raceala usoara, fara complicatii cand nu iei antibiotic.
ANDA sper ca este bine NICHITUTU'.
SIMONA...ma ingrozesti ... sanatate multa Patriciei si las ca o sa fie bine pan la urma.
si numai zice ca din cauza prostiei si ignorantei, mai bine zis din cauza MILEI. ca nu ai stiut ca se poate ajunge sa faca otita si sa fie asa rau.
data viitoare nu o sa se mai intample.
dar nici eu nu-i curat mucisorii ca NU POT. astazi l-am chinuit si nu am scos nimic cu pompita, chiar daca ei se auzeau pe acolo.
la un moment dat chiar i-am auzit ducandu-se pe gat.
acum intreb fetele care au BATISTA BEBELUSULUI: daca are mucisorii asa de "adanc" inradacinati de nu-i pot lua cu pompa si nici nu curg(decat la baita, cand sta in aburul din baie si nici atunci f mult) batista ii ia?
am vazut ca vb despre "simtiti" telepatii...brrrr.
mie mi-e cam frica sa zic asa de astffel de chestii, pt ca mi s-a intamplat de multe ori sa am presimtiri de genul asta si vise...pe care am refuzat sa le interpretez.
nu ma pricep deloc, doar ca m-a pasionat cu multi ani in urma, cand 'vedeam" ca de fiecare data la stari mai "naspa" se intampla cate ceva - de obicei nasol rau- si m-am speriat.
asa ca am zis ca mai bine ignor si traiesc in ignoranta.
(chiar si in noaptea in care a murit tata si zilele premergatoare mortii lui am avut niste trairi nu tocmai...normale. adica eu am aflat joi ca a murit, eu marti noaptea avusesem niste vise ingrozitoatre, m-am trezit cu o FRICA, de tremuram. ca sa aflu de fapt ca in noaptea de marti murise.
plus ca eu mereu am senzatia de SUFLET GOL si PUSTIU cand se intampla cate ceva rau).
ma duc sa fac spanac dupa reteta MARIEI
Joy si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
joy04 spune:
CRISTINA drum bun si ne vedem cu poze de copii jucausi cu purcel si catel si pisoi si rate, gaste...curci si alte cele
Joy si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
crissy77 spune:
Hai ca m-ati facut curioasa cu Nestle jr. Acum stau cu o cutie de Milumil 2 si una de Nestle jr. in brate
. Deci, M2 are 7.3 mg fe la 100 g pudra si 1.2 mg la 100 g lapte reconstituit. Nestle are 5.6 respectiv 0.8 mg. Deci Milu are mai mult fe.
Legat de olita, ma gandeam si eu sa-i iau una, dar sincer nu mi-o imaginez stand pe ea. Mai degraba sa si-o puna in cap 
Simona Dragusin, sa dea Domnul sa-si revina Patricia repede. Acum am citit ca are si otita. Sper sa-si revina repede.
Madau,
bine ca ati scapat de bubite. Nu stiu ce sa-ti zic despre rosu in gat. Spor la facut salate.
Alina, distractie placuta diseara. Sa ne dai si noua reteta ruladei.
Tania, tu ai flacau de reclama. Apropo,
quote:
Cristina N e bolnava Dariuca? sanatate multa
la ce te refereai? Cred ca esti obosita tare, mai odihneste-te si tu. De fapt, la cate ai pe cap... te inteleg.
si ai grija de tine.Felicia, eu am download-at Baby Santa's Music Box, muzica este superba.
Ioana, tinem pumnii sa nu fie nevoie de... nici nu vreau sa pronunt. Fa-te bine cat mai repede.
Pischi, referitor la BE, am trimis explicatii in contul comun. Din pacate nu aveti cum sa-l luati de la mine. De fapt s-ar putea prin ODC, dar trebuie sa facem schimb de adrese ale hab-urilor locale.
Leea, vad ca deja ti-ai comandat BE. Spor la vizionat.
Noki, bravo pt Sarah cea curajoasa si desteapta! Pai e domnisoara mare de-acum, cum sa planga ea la o banala intepatura? Tinem pumnii sa se lase fara febra.
Crismh, vacanta placuta la tara.
Gata, am terminat.
Cristina & Elise-Stefania
ela27oana spune:
cristinan-eu nu ma refeream neaparat la fe,ci la toate componentele din nestle,milu are constituenti care satisfac nevoile copiilor pana la 8 luni,si am observat la uka ca dupa milu ii era foame mai repede decat acum,
mada-eu zic ca inteleapta decizia dr,chiar vroiam sa-ti zic sa-l intrebi daca nu ar fii mai bine sa amanati antibioticul sis a vezi cum evolueaza,si da trece rosu in gat afra antibiotic,chiar dr jianu spunea la b1 ca nu este recomandat sa se de-a antibiotic la o simpla viroza,se admin numai daca virosa a afectat caile respiratorii sup si extrapulmonare
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
simona -sanatate patriciei,offfffffffffffff,te inteleg asa mucozitati a avut daria pe la 3 luni cand m-am speriat rau de tot ca nu mai putea respira si am tras cu pompa ceva care nu se mai termina
ioana-sa fie bine,inseamna ca a fost avort spontan
Ela si Oana-Daria
dordia2000 spune:
Simona...ce patzanie....nasol rau. Lasa ca trece si va faceti voi mari. Sanatate multa!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
ela27oana spune:
si acum despre uka cate ceva am facut marti vaccinul ,a fost k
nu a avut nimic cu exceptia plansului cand a vazut dr si asistenta
eu voi lua o pauza de 3 zile ,maine plecam in oltenia la parintii mei,asa ca va urez un wk-end placut
Ela si Oana-Daria
lavi02 spune:
Simona nu te apuca sa te invinovatesti, nu are nici un sens.
Baga mare cu tratamentul si cu scosul mucilor si o sa-i treaca. 
Ceva in genul asta am patit si eu cu Silvia la 10 luni, intr-un taxi, la Timisoara, tocmai ajunsesem cu trenul. A tusit pana s-a blocat, nu mai respira si se invinetise toata. Mi s-au inmuiat genunchii. (Pe tren a facut febra mare, seara dinaintea plecarii n-avea absolut nimic). Aia a fost prima manifestare a obiceiului Silviei de a se imbolnavi cand plecam la drum.
leea neee, ce sa alerg dupa Silvia pe scari! E mare! Am strigat-o. A nu se intelege ca asculta intotdeauna ce0i zic dar daca ma vede suficient de serioasa...
Despre olita am mai zis, sunt in aceeasi tabara cu bb_alinus, Gandacel, etc. Pe la 2 ani incepem aventura.
Nu mai reargumentez ca ati cam zis voi ce as fi zis si eu.
De asemenea eu sunt contra sa lasi un copil de 1 an 30 de minute
la televizor/calculator, indiferent cat de educativ ar fi programul. Nu va suparati pe mine 
Noki mi-a zis destule dar nici eu n-am intrebam tot ce aveam pe suflet ca eram cu amandoua, Silvia se simtea nebagata in seama asa ca se manifesta in consecinta...
De exemplu a azis ca pot sa-i dau omleta pe aburi asa ca azi m-am si executat si a fost un mare succes Natilicesc

Posibil sa se gaseasca cineva sa intrebe reteta asa ca v-o dau aici. Daca nu intere pe nimeni -> am ocupat spatiul degeaba; asta e - nu-i nici prima nici ultima oara.
Reteta e luata din rev Mami - Ghid de alimentatie mai vechi, recomandata de dr Palicari.
Se pune o cratita mare cu apa la fiert si un teflon sta deasupra, pe post de "capac".
Se bat 3 oua. Separat se amesteca 2 lingurite de faina (eu am pus amidon pt am ramas fara faina in casa) cu 6 linguri de lapte turnat pe rand, sa nu se formeze cocoloase. Se baga maglavaisul in oua, se amesteca si se pune un pic de sare. Cand fierbe apa in oala se pun in teflon 3 lingurite de unt si se lasa sa se topeasca. Dupa ce s-a topit se adauga ouale peste unt si se lasa 10-15 minute pana se incheaga. La sfarsit se rade cascaval deasupra (pe razatoarea mica).
In reteta zice ca se presara si patrunjel, eu n-am avut.
Ies 4 portii bebelusesti, bb papa 1, mami restul ![]()
Fiind chestia facuta pe aburi, practic nu se prajeste, se face foarte incet si de-asta e OK de dat la bebelusi. Amestecul de faina+lapte face omleta mai pufoasa. Noua ne-a placut.