LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (106)
Raspunsuri - Pagina 18
leea_cv spune:
Anda,Roxi,Dordia deocamdata nu imi arde de alti tatici.As vrea,dar nu pot.Inca.
Roxi citind despre troxevasin-ul ala de care esti tu asa incintata si care face minuni,l-am cerut si eu in farmacie,spunindu-i tipei pt ce-l vreau : cucuie,vinatai.. Nici nu a vreut sa auda.Cica e pt hemoroizi si nu mai stiu ce.
Mada raspund pe masura ce citesc.De aia ma bucuram ca Miru e mai bine.Acu - pag 9- vad ca nu-i asa.Am aflat insa ca trebuie sa amini petrecerea.Imi pare rau.Lasa ca va sarbatorim noi si pe voi.
Ioana n-am mai auzit pe nimeni pina acum ca nu a avut pe ce cheltui banii.Bine ca iti iese!
Noki,Bic,Catutza,Alina,Gindacel pe mine de ex nu ma intere cine si ce scrie despre olita.Fiecare copil are ritmul lui.Iar al meu face deja la olita de pe la 9 luni.Normal ca nu o cere.Dar cind vad ca se strimba kk, il pun si face.In rest ori de cite ori il pun face pipi.Ii place si chiar cred ca se simte mai bine facind kk acolo.
Leea si Tudor (19.12.2005)
madau spune:
Leea nu mai amanam petrecerea..ca nu avem bubite si incepem si antibioticul asa ca nu mai e pericol. Cel putin ptr adulti, copii mici vor lipsi
. Asta e..mai bine asa decat deloc
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
ioana_77 spune:
Ripley mi-a spus ca din mesajul meu se intelege ca e bb e bine in burtica. Bb nu mai e acolo, m-am chinuit putin cu refacerea, de-asta va ziceam ca dr e multumita de rezultatul ecografului. Adica am scapat de chiuretaj, cel mai mare cosmar al meu.
Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze 12 luni
poze
Poze 1 an
leea_cv spune:
Mada acu am ajuns "la zi".Va sarbatorim si pe voi oricum.
Mai apropo de BE, io am intrat pe forumul de la bebelusultau.Si la Bursa bebelusilor" am gasit pe cineva care vinde asa ceva. Io am negociat 9 filmulete , pe care eu mi le-am ales, pe DVD cu 50 de lei. Cred ca maine ajung.
In rest T ma musca la greu.Am neste vinatai de toata frumusetea pe picioare.Mai are mici probleme cu mucii,dar pe trecute.Acu,dupa ce m-a urlat o juma de ora - ca io-s la calculator si el nu- se joaca cu cuburile.
Pupici
Noki_Lara spune:
Dap! Daca mai aveam dubii pana acuma, azi s-a hotarat definitiv treaba: fii-mea e pe dos total!
Am fost cu ea la vaccin si de und ema asteptam sa urle de numa - mai ales dupa, cand nu are voie suzeta, ea a tras un protesc scurt la bagatul acului apoi gata! veselie mare de tot, dansat, cantat etc. Zau daca stiu ce sa mai cred....
Acuma doarme si sper sa nu-mi faca febra. i-am pus si compresa cu apa, dar deh, stau in sah, sa vedem ce-mi mai pregateste.![]()
Altfel: cand am ajuns la doctorita a fost super vesela, bucurie mare etc. cand a vazut-o insa pe asistenta, i-a picat efectiv fatza. s-a intristat brusc si nu se mai dezlipea de mine - paranteza pentru cine nu-si aminteste: la 3 luni jumate cand i-am pus io cercei tipa mi-a chilarit-o de 2 ori, ca prima oara i-a dat gaura gresit...![]()
Asa ca e clar ca a recunoscut-o, desi a vazut-o fff rar.
Gata, ma duc la trebi! Pupici si tineti-ne pumnii sa nu avem efecte naspa!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Madutza10 spune:
Madau ,sanatate multa Mirunei!!!!
LA MULTI ANI MIRUNA
Aici o puteti felicita pe nor'mea!!!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
M-AM TUNS
cristinamh spune:
noi ne pregatim de plecare la bunici. sa-mi tineti pumnii, cu copil de un an in batatura. cateaua are 2 catelusi, au vreo 2 luni, i-a tinut maie special pt nepoata. care deja e topita dupa catei! pisica... nu stiu daca are pisoi, dar e favorita lui andrei. adaugam la asta puii, curcile... si da doamne sa nu fie noroi, ca nu am luat decat 2 randuri de haine!
ne intoarcem cu poze... si sper nu si cu purici, ca altfel va trebui sa citesc din urma cu atentie, ce sfaturi i-ati mai dat dordiei sa scape de ei
.
vad ca deja lumea face vaccin, noi o sa ne ducem joi...
, si la ce scandal a facut la priorix... nici nu vreau sa ma gandesc cum face acum 
.
leea, http://prospect.pcfarm.ro/TROXEVASIN,%20gel.htm , vezi aici...
olitza.
tuturor la primul bebe care vor sa se apuce de sportul asta... trebuia sa ma vedeti pe mine cand avea andrei 6 luni!
acum astept minunea, intai sa spuna fi-mea ca face ceva, apoi discutam de olitza! inainte.. e "cooperativa munca in zadar".
deocamdata fac eu spectacol cand schimb kk, ca pute... poate se prinde si ea care e mirosul (bic,
pute de ma-ntoarce...). si sa ma anunte macar ca a facut.
aaa, bic, eram datoare cu un araspuns, in "mami" e un cd cadou de la danonino, cu diverse cantecele. l-am luat ca-i placea lui andrei "nu mi-e frica de bau-bau", dar mai sunt cateva dragute.
ma duc sa profit ca doarme fata (am pedalat cat am scris mai sus) si sa mai impachetez cate ceva ![]()
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
madau spune:
Ia uite cuscra-mea vrea sa se razbune pe mine si sa-mi umflu si io ochii de plans

. Pai bine cuscra..de juma de ora plang intr-una..o sa zica Marius ca inca sufar de depresie post partum ![]()
Multumesc din suflet cu anticipatie ptr urari, aproape am terminat treaba, mai am doar de luat maine tortul si de impodobit casa
.
Aaaa, sa nu uit, am vb cu doc si a zis ca avand in vedere ca nu a mai facut deloc febra sa o mai aman cu antibioticul, ca n-are rost sa-i dau aiurea

. Oare e posibil ca o viroza, sau rosu in gat, sau ce-o fi fost sa treaca asa de la sine, doar cu antitermice, fara antibiotic???
Fug la Cora ca mai am ceva de luat, revin pe seara
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
simona dragusin spune:
Am fost la ORL..
Patricia are otita si f. mici puncte de puroi in gitut..
Si abia am terminat antibioticul de doua zile(ospamox) care se pare ca n-a fost eficient.
Acum ne-a dat zinat,nurofen si betabioptal de pus in urechi.
Am patit o chestie in masina de am crezut ca mor !
Patri a vomitat putin,din tuse,apoi a inceput sa elimine si pe nas si pe gura niste nucozitati...lungi de nu se mai terminau,se sufoca copilul si nu mai pridideam la tras de ele.
A oprit tati masina in trafic,am coborit si am tinut-o cu capul in jos,ce sa va spun ca parca va povestesc dintrun film...
Mai fetelor otita a facut-o din cauza prostiei si ignorantei mele!!!
Pt ca mi-a fost mila sa o curat in nasuc de mai multe ori pe zi,m-am multumit sa-i sterg nasul si am curatat-o doar dimineata si seara...
Pling si ma simt ingrozitor de vinovata...
Sper sa nu patiti niciodata ca noi dar daca au copii mucisori,sa nu va fie mila de citeva lacrimi ca uitati unde se poate ajunge...
Nu-mi iese din cap faptul ca putea sa elimine mucozitatile in somn
,ziua si eu sa nu o aud...
Mai intru,multumesc de raspunsuri 
SIMONA si PATRICIA
leea_cv spune:
Ioana pai camasa am inteles si eu.Ca bb e in burtica.Iarta-mi ignoranta sau neatentia (daca ai mai spus-o) ,cum a plecat bb din burtica daca ai scapat de chiuretaj?
Mada harnica esti daca esti pe terminate.
Simona ce situatie horror.intorsul cu capul in jos a rezolvat problema?Sanatate Patricioasei!
Cris multzam pt prospect si distractie placuta la bunici.Cu tot cu catei,purcei pisici si alte oratanii.
Io fac acu spanacul.Chitaie T de foame.Da nu-i dau nika pina termin.Macar asa da de-o minca.