LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (106)
Raspunsuri - Pagina 17
ioana_77 spune:
Ha, te-am prins, Ripley, tragi cu ochiul la ce se scrie, dar tu nu mai dai detalii despre Anutzache.
Si eu cu o veste bunicica, sper sa nu ma entuziasmez prea devreme, dar in sfarsit mi-a zis dr ca-i place cum arata burta mea, mai merg o tura la eco si sper ca am scapat.
M-ati pus pe ganduri cu Nestle junior, ca Maria mea era ea constipata inainte acu' parca si mai tare. Astazi mi-a facut figura si nu a baut decat 50 ml.
Dar aseara a fost prima data de cand am nascut-o cand am culcat-o fara sa o alaptez. A fost un sentiment suuper straniu. Bineinteles ca am sculat-o dupa vreo 2 ore ca nu rezistam eu cu bidonasele pline pana dimineata.
Tania, faza faina cu cafeaua si Che, chiar, nu vrea sa guste si el?
Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze 12 luni
poze
Poze 1 an
madau spune:
Sunt varza cu capul....Miruna a dormit fix 25 min

, timp in care abia am reusit sa ma spal pe ochi si sa beau o cafea...si io care vroiam sa termin macar 2 salate cat doarme
Acu am terminat una din ele, vinetele sunt la dezghetat la micro, ouale la fiert, copilul la vecina cu sarmalele...asa ca mi-am pus si eu ceva de mancare si ma duc sa ma uit la pozele lui BIC![]()
Am vrut sa va faceti o imagine a balamucului care domneste in casa noastra, acestea fiind zise...fuuggggg

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
pischi2003 spune:
Salut
Tania, super Stefanelul tau, cum invata el sa faca buna cafeaua de mititel.
Negara Cristina, vreau si eu filmuletele BE, pleaaasee. Da' daca zici ca sunt de aprox. 300 M unde le-ai putea download-a? Sau sa le luam noi de la tine?
Madau, spor la pregateli si sa iasa o petrecere super.
Sa va zic de Alex, care se pune in spatele scaunului din camera si-l harscaie de parchet, spre deliciul vecinilor de dedesubt, care pana acum n-au obiectat nimic.
Eu saream in sus de multe ori pana acum, cred.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
anda77 spune:
Renul beat: (cu sonor neaparat)
http://www.220.ro/fullscreen-7143.html
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
zi grea pentru baietel:))))
http://www.220.ro/fullscreen-6982.html
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
dordia2000 spune:
Noi am venit de afara...am fost in vizita la sor-mea la servici...si am vazut atatea fete frumoooase acolo...eram in centrul atentiei...si ce bine a fost.
Cami 
Tania ce dulce Stefanul tau!!! O sa ai un ajutor de nadejde si o sa fii o rasfatzata!.
Ioana Dumnezeu sa va ajute sa iasa totul ok si...sa fie bine!!!
Madau dar la ce salate prestezi???
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
anda77 spune:
foarte tare:
http://www.220.ro/Un_avion_fara_o_roata-content6954.html
mami de poet(09.12.2005)
leea_cv spune:
Tania condoleante si multe pareri de rau.Ai putea amina o vreme petrecerea pentru Stefan.Toata lumea ar intelege.
[bNoki,Maduta],Anda,NCristina acu fie ce-o fi.De nu ajunge tortul, pofta in cui.Drept e ca nu la toti le va placea.Multumesc.
Ino cosmar ai avut de-a dreptul.Sorry daca ti-am stricat somnul,ala atit de pretios si rar pt tine.Da , la drept vorbind, io de ce n-as vizita Canada?
Joy bine ca n-ai ramas fara poseta sau altceva.De odignit nu cred ca ai avut cum.
Gabitaco imi pare rau ca stai asa prost cu timpu.Sper ca ti-ai revenit in totalitate.Cit despre Tudor,ti-l pastrez.
Feli la mine nu merge.Pot sa bag io la ghiozdan pina ma fac de-o suta de kile,ca lui fii-miu tot nu ise face pofta.Da oi persevera.
Mada bine ca e mai bine copila.Insa Anda destul de ciudata febra poetului.
Lavi cum stai cu conditia fizica? Nu ti-ai dat sulfetul alergind dupa Silvia in jos pe scari?
Dordia ff greu se scapa de purici.Astia pe la Discovery zic ca pot sa stea in mocheta si un an ,nemincati,iar cind apare o potentiala victi is pe ea.Este ceva sol in farm veterinare,dar care e toxica.Trebuie scoasa orice vietuitoare din casa pt cel putin 24 de ore.
Maria,da mai suna bine reteta de spanac.O sa incerc si eu.
Gindacel[/b]
Leea si Tudor (19.12.2005)
camelia_daniela spune:
NEGARA SI EU VREAU BE, PLEASE, PLEASE, PLEASE !!!!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
madau spune:
Pauza din nou...azi cred ca o sa va innebunesc cu asta...da' intelegeti si voi o biata mama zabauca..sau habauca (noki
), am reusit sa adorm copilul, am mai dat gata o salata si ouale umplute...eheeee

Din ciclul "amintiri din copilarie", acu' vb pe mess cu o prietena, care imi scria ca-si aminteste cum, acum fix un an, eram amandoua la mine pe canapea si puneam la cale petrecerea de ziua ei (16 dec), si eram tare bucuroasa ca nu urma sa nasc asa repede si ca pot veni si eu la party
. Ei..daca stiam ce ma astepta...si party-ul ei s-a transformat in petrecerea data de tati, cu ocazia nasterii Mirunei
Dordia prestez la niste salata de ton, una de ciuperci cu castraveti si usturoi, vinete, andive cu pui, paste cu sunca si legume
. Si mai urmeaza da nu vreau sa va fac pofta
Fug din nou la treaba
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar