LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cuscra, s-a deschis subiect pt rianna.stop.felicitari pt 8 dintidori ai nora-mii.stop. si pentru falfaieli.stop

am trimis telegrama pt ca ma grabesc, trebuie sa testez 7 dvd-uri de desene animate pt fiu-meu, cumparate de ta-su, sa vad la ce are voie sa se uite peste juma de an. ca unele au glume mai...nu ca le-ar intelege, da imi place jobul de cenzura la desene animate:))))

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

intrerup desenul animat ca e important sa mai spun ceva: acu vazui: cuscra, ma opun hranirii propriei nore (chiar dk este propria ta fiica:))) cu crenvirsti (krenwurste, cu 2 punctulete pe "u", n-am d-ala pe tastatura)
da cautare pe net sa te convingi ca sunt mondial declarati cel mai nociv mezel. mai bine sunca sau jambonel, nu de-aia cancerigeni (crenvirsti)!

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ina, subiectul de LMA pt Rianna il gasesti aici. Eu nu i-as da cremvusti.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

ANDA chiar vroiam sa te intreb ce-i pui in nasuc.
Si eu ii pun marimer,aspir cu pompita si apoi pivalone doua pufuri intr-o nara de trei ori pe zi(asa mi-a recomandat dr ORL-ista.
Da tu esti sigura ca bona ii pune picaturile si aspira nasucul?
Ca doua saptamini mi se pare destul de mult...
Patricia a fost racita cu 8 zile inainte de a face otita si eu i-am curatat nasucul in fiecare seara si citeodata dimineata.
Dar nu a fost de ajuns...
Cind am ajuns la orl avea muci ca-n prima zi..

Acum dupa doar doua zile de aspirat si pus pic.DE TREI ORI PE ZI, nu mai are deloc muci.
Sa nu te superi ca te intreb si sa nu crezi ca am devenit experta peste noapte dar ma gindesc ca tu fiind la serviciu nu ai control vis a vis de ce face bona acasa...

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Buna mamici,
Uff, imi cer scuze, am promis ca deschid subiect pentru scumpa Rianna Noelle a lui Meems, dar noi abia acum am scapta din furtuna de vint..
Am vazut ca deja a deschis mamica Ripley subiect pentru fetita Rianna.
Cat despre furtuna, dupa o noapte cu vinturi cu o viteza de 100 km pe ora..am ramas o zi si doua nopti fara curent electric... marea majoritate a oraselor din jurul Seattle.
Noi am fost norocosi, avem un semineu pe gaz care ne-a ajutat mult...ca altfel am fi zgribulit de frig.
Nu va zic ca era ca-n filme...care mai de care sa cumpere mincare..., altii disperati ca benzinariile erau inchise...in magazine frigiderele goale...ca dehh dupa o noapte fara curent produsele nu mai erau tocmai proapete.
Acum cica mai asteapta o furtuna.
Mergem sa ne facem provizii, macar pentru micuta, lapte si alte legume si fructe, ah si luminari ca le-am terminat pe cele din casa.
Va transmit numai bine tututor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Patricia of, ce ghinion pe voi! Am vazut la tv ce e in Seattle, mama, cred ca e socul cu atat mai mult comparativ cu calmul din fosta tara.

Joy pai cum sa nu fiu suparata pe bunicul? Ca eu m-am chinuit sa-i fac Ilincai program clar cu trezit la 8 si somn dupa-amiaza de la 2 la 5 si dupa ce mergem asa luni de zile el o lasa sa doarma chiar inainte de masa de pranz cica nu o putea trezi. I-am zis sa o lase sa se joace in iarba, sa o distreze, nimic, cica nu a putut../ Tot el atunci cand intarzaie prin parc cica nu o mai poate lua de la copii. Pai are doar 1 an, ce-o sa facem mai incolo, sluj in fata Ilincai? Cine pe cine educa? Ei zic ca tine si fac ca ei (dubla caco... dar merge). Nu ma plang ca nu ar avea grija de chiti, dar poate ar trebui sa n-o mai lase sa faca ce vrea. Culmea e ca a fost un tata sever, asa ca acum compenseaza ca bunic.

Noi ne-am plimbat de la Universitate la Romana, Ilincai i-au placut luminile dar nu foarte tare (deci se poate si fara ele) mai mult ii placea gardul de pe marginea trotuarelor Avem si poze dar poate vi le arat maine, ca acum s-au descarcat bateriile aparatului.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Nu-i dau cremvusti atunci, multumesc mult de tot ca mi-ati atras atentia!
O sa ma duc sa citesc despre asta, cuscra, chiar ma intereseaza.
Cand am fost in Ro.o mamica ii dadea zilnic fetitei ei cate un cremvusti la masa de dimineata + o cana de ceai/lapte cu miere + un ousor ( albus + galbenus. Eu am facut ochii cat cepele si am incercat sa-i atrag atentia ca nu-i bine pentru varsta celei mici, insa mamica a ras si mi-a spus ca ea tot asa a fost crescuta si este perfect sanatoasa.

Multumesc si pentru link-ul cu subiectul de lma al riannei!

Patricia, tin pumnii sa nu se mai intimple nimic rau pe la voi!

La noi a venit primavara, este superb, iar seara zici ca esti intr-un basm - cu atitea luminite si decoratii prin fata caselor.

Dspre soacra-mea ( ca tot ma intrebati pe mail,sadicelor, ca sa starniti scorpia din mine!) v-am spus ca vreau sa fac concesii cat pot de mult. Acum mi-am dat seama ca de fapt ea saraca, este o ...nu stiu cum sa o numesc, sincer! dar este patentata; ieri am avut programare la cosmetica si cand am venit acasa am descoperit in dormitor la noi un miros urat de nu puteai sa stai. Am deschis geamurile, am aerisit vreo ora si dupa ce le-am inchis, mirosul persista. Am cautat peste tot si am descoperit pe langa pat o punga in care erau indesate body-ul + pijamaluta + pampersul lui rachie pline de kk. Am intrebat-o pe soacra-mea de ce le-a pus acolo si mi-a spus ca nu a putut sa schimbe fata si pe urma sa le arunce la gunoi in garaj, cine ar fi stat cu fata?asa ca au ramas acolo de dimineata. Canuta de cereale era nesapalata, in family room jucariile erau imprastiate peste tot, cartile rupte, soacra-mea a scos-o pe-afara prin gradina unde este apa mai mare si s-a udat pe cizmulite si pe ciorapei. Cand au intrat in casa i-a dat sa mai bea putin lapte ramas de dimineata...nu va spun ce a fost la fundul ei mai tarziu. Acum nu stiu daca are diaree de la lapte sau de la faptul ca a racit la picioare ( burtica) - eu asa patesc cand mi-este frig la picioare, fac diaree.
Si faza cea mai nasoala este ca fata nu mai doarme noaptea de cand a venit soacra-mea; cu o seara inainte ne-a tinut o noapte intreaga, aseara s-a trezit de cateva ori peste noapte si la ora 5 dimineata a fost in picioare.
Concluzia: daca vreau sa fie bine trebuie sa stau si eu acasa, soacra-mea are nevoie de indrumari, nu are nicio initiativa. Cum plec eu, cum se darama totul prin jur, ea este neatenta, neindemanatica ( iar a inceput cu spartul paharelor,le scapa din mana).Le pot lasa intr-o camera si eu sa-mi fac treburile prin casa. Faza este ca mai am si programari si trebuie sa plec, nu am incotro. Eh, deocamdata este inca bine si nu m-am urcat pe pereti. Vad ca stau mult mai bine cu nervii decat data trecuta, sper sa dureze.
Vreau sa creez un climat placut in casa fiindca daca situatia este incordata toata lumea sufera si nu-mi doresc asta. Stiu ca pe acrella nu o pot schimba - nici nu vreau- asa ca o accept cum este si nici nu incerc sa corectez ceva decat atunci cand este in legatura cu fata mea.

Hai ca v-am impuiat capul! va si o zi buna!

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

quote:
Originally posted by tania-z

Cristina N m-ai prins! Chiar ca sunt obosita! era o intrebare adresata Cameliei...cred ca o iau razna

In acelasi spirit, tot din ciclul "mami e f obosita si face chestii dubioase cu lucrurile lui Che" (va mai amintiti suzeta?) aseara i-am legat tacticos lui tati bavetica la gat si nu stiam de ce sunt asa de scurte baierele. Tati m-a lasat in pace, sa-mi fac treaba, pana am realizat eu, intorcandu-ma spre Stefan, ca gresisem "adrisantul". Cura de spa imi trebuie mie!

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

LMA STEFAN al Taniei
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90510

nu pot scrie acum mai multe de emotie, poate ma adun ,later

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Servus fetelor!

nu pot sa scriu f multe, nu am apucat sa citesc nimic. ieri a fost inmormantarea, a fost impresionant, cu ceremonie militara. Bunicul era neschimbat, parea tare impacat, parca stia ca se duce sa se intalneasca cu bunica (il astepta de ceva vreme). ma bucur ca a paucat sa-l cunoasca pe Stefan.

tati a hotarat sa-i tinem ziua lui Che, asa ca nici maine nu voi putea intra, ca nu suntem pe acasa.

Mi-a fost tare dor de voi, abia astept sa mai prind putin timp liber sa citesc din urma.

Am vazut doar pe pagina asta: Mara de ce te-a suparat asa mesajul meu???

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput