Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (128)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Any, merge acum
Deea deobicei toate condimentele au E-uri. eu asha stiu. dar pt aia si eu le mananc.Pe vegeta de la knor scrie ca e naturala din legume, dar sincer eu m-as mira sa fie chiar asha..
Maraki, in sfarsit o sa fiti si voi o familie intreaga. ma bucur pt tine. Eu nu as revista nici o sapt fara sotzul meu, eu sunt dependenta de el

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Deea dreptate ai tu in ceea ce spui dar vezi si tu de ca carnacior si snitel sa treci la fierturi e cam greu eu sunt mai toleranta, lasa sa pape cu un strop de ulei de masline si apoi, incet incet ne devatam noi de rele.Plus ca eu stiu ca uleiul de masline are "grasime buna" ca si avocado care nu se depune si ajuta la arderi.conteaz f mult si impactul psihologic al unei diete daca te simti frustrat si ingradit prea tare visezi la oala cu sarmale din ziua a 11-a.
Anasebe pupici si spor la cura. Eu am papat niste varza rosie calita, un stop de ulei de masline si restul apa, cuu putina sare si condimente a iesit f buna.
Varza e o leguma cu nu prea multe vitamine dar e energofaga, ca o o digere organismul consuma mai multe calorii decat are ea asa ca e recomandata in cura de slabire. Deea are dreptate cu caloriile dar scaderea trebuie facuta gradual, daca o persoana consuma inainte 2000 kcal sa nu treaba brusc ca 800 ca are os tare de rau si amorteala cu tahicardie si alte ale.Plus multa apa, in toate dietele ca ajuta la arderi si creste tensiunea.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Moni am ras de m-am prapadit cu mesajele cu virgula si fara virgula
Ioana, nu ne-ai zis cum au iesit renovarile, ec mai face Razvanel.....? Ce maie prin Bitrita?
Maraki ma bucur pt voi, te inteleg perfect!!

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Silvi nu iti aduce aminte de ecografiile...cu virgula sau fara virgula!!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

da bine mai fetelor...voi v-ati apucat de cura in preajma de sarbatori cand vine pocu', carnatu' si alea alea

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Pai sa aiba unde sa incapa porcul...ca pina la Craciun termina si fetele curele. Asta cred ca e si scopul.

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Dana ti-am trimis iar pozele. Sa imi spui daca le primesti.

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Any pai asa si ea, cum ingrasa unii porcu in Ajun vrem noi sa slabim..tot in ajun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Vroiam sa zic ASA SI E nu asa si ea..........ca sa nu mai fac valuri pe aici

Mergi la inceput