Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (128)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Si eu am mancat legume cu un strop de ulei si restul apa si evident condimente. Dar mi-a placut tare mult. Deseara cred ca mai bag o portie. Am baut o cafea si acum am trecut pe ceai indulcit, dar parca nu am nici un spor.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Ana, da e voie ceai indulcit...?

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

Mergi la inceput

Nu vad ce rau ar putea face. Silvi tu trebuie sa stii raspunsul corect, ca eu....

poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Bey, indulcit cu zaharina nu cu zahar sau miere. nu am specificat eu

poze petrecere Nicolas

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

asa mai da draguta

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Silvi, mai avem de lucru si dupa sarbatori, deocamdata am facut cat am putut. Camera lui Razvan e gata, mai trebuie sa pun galerie pt perdea si sa festonez mocheta......si evident, sa mut copilul
Vreau sa va zic ca am cumparat o perdea pentru camera lui Razvan (cred ca am inebunit, ca eu nu fac de obicei asa ceva) care mi-a placut asa de mult incat am inchis ochii la pret, cand va fi gata pun poze cu ea. A costat 720.000 ml......
In rest, e musai sa ma apuc de curatenia de sarbatori ca e ca la porci la mine in casa, plus ca trebuie sa spal geamurile si mi-e tare tarsa (mai ales la dormitoare unde e doar un gem oscilo-batant si celalalt fix, si mi-e frica de mor sa ies pe geam sa spal partea fixa pe exterior)....si in loc sa fac ceva eu stau pe net!

Ioana si Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anasebe, indulcitorii astia sunt ok in diete dar pe termen lung eu as zice sa nu-i folosesti ca sunt cancerigeni. Mai bine o lingurita de miere ca are zaharuri care se metabolizeaza complet si nu te ingrasa.Acum, astea 10 zile ai voie zaharina

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ioana abia astept sa vad.Eu pt geam folosesc Clin cu alcool si hartie igienica e totala combinatia, f repede merge.
Va pun un site cu grafice de crestere si a alte chestii http://www.keepkidshealthy.com/growthcharts/

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Io am primit pannetone Scuze -istele

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Cristina, spune-mi mie de ce medicament ai nevoie..poate se gaseste si in Elvetia. Eu lucrez la un depozit de medicamente.

Va pup pe toate!!!
Sper ca zileel astea sa mai ajung si eu sa va citesc si sa va mai povestesc cate ceva.
Dana, am pus in album o poza cu Selin in 7 dec la 10 luni, dar o sati mai trmit si la 8 si 9 (cele care le-ai pus tu sunat facut cam deodata)

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput