Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 21
monica70 spune:
SI io primesc kg vreo 3 macar...
Gata va las,ma apuc de treaba 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
anymony spune:
Si eu ma duc la treaba-sa termin geamurile de sters-ca daca o tin asa ma apuca Anul Nou cu ele nesterse-si sper c avecinii nu o sa le murdareasca iar cu chit si var.
Pupici
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
Biancas spune:
Gata, i-am umplut matzul..sper sa se linisteasca acuma
Eu donez vreo 10-15
..ce bine ar fi daca s-ar putea
Deea, cred ca ar merge si niste carnatz proaspat la ciupercile alea nu?
Spor la treaba Moni, Any
Imediat ma apuc si eu de facut mancare si sa imi citesc si eu ceva la conta ca maine dam un test preliminar la curs.
Azi vreau sa ies si cu Dani afara ca m-a terminat alataieri si ieri
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
LunaNoua spune:
Any .. ce povestea nasterii e la semnatura ta? "farmacisti din toata tara uniti-va" ?????
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
Biancas spune:
Any..ce site ai bagat la semnatura...
S-a dus la spalat de geamuri...ce bine ca mi-s curate...
Trebuie sa merg la stomatologie azi cu Sandra de la 15. Am uitat
Of...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
anymony spune:
hai mai chiar am gresit linkul
acusi remediez...
hooooo nu saritiiii
ca ma arunc pe geam
poze Ioana-Catalina
anymony spune:
Cine incearca sa imi spuna daca e ok acum?
poze Ioana-Catalina
LunaNoua spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Deea. lasa condimentele ca nu sunt bune
Bianca, mami de Sandra( 8.07.1997)
Albumul nostru
Hai ca m-ai dat gata ! Cum sa nu fie bune condimentele mai ?Is bune si din puctul de vedere al aromoterapiei si grabesc arderile, accelereaza metabolismul ... etc. De unde zici ca nu sunt bune????
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
maraki spune:
Hello gagici,
Maine vine Giorgooooos
numar orele ![]()
Astery ai rezolvat cu Mirela? Aici in afara de vitamine,antipiretice si picaturi pt. nas, nu poti lua fara reteta.A avut mama nevoie acum cativa ani de niste medicamente si a trebuit sa vb. cu medicul de fam. sa le treaca pe numele meu dar au fost in comp. timp de 5 ani ca si cum sufeream de boala respectiva .
Anasol te asteptam cu vesti bune despre David 
Ioana ma bucur ca s-a rezolvat, asa patisem si eu si am facut rost de adrese romanesti ( huburi ) am intrebat pe ele ce pot face si m-au indrumat userii
Daca vrei adrese rom. iti dau , sau adresa principala care iti da mai multe huburi rom.
Fetelor revin, nu am inspiratie ![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
anasebe spune:
Anymony Acum e bine.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica

Is bune si din puctul de vedere al aromoterapiei si grabesc arderile, accelereaza metabolismul ... etc. De unde zici ca nu sunt bune????