Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 20
anymony spune:
Asta e, am facut-o!!!
Ma da greu se mai incarca melodiile alea.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
monica70 spune:
Am modiificat si am precizat cine nu gateste,ca vad ca tot aiurea se intzelege
Bianca sigur a intzeles,dar restul cine stie 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
LunaNoua spune:
Neata fetele !
.. si neata si
-istele !!!
Mai Silvi ... nu dezinforma
-istele. Cand se mananca legume, se mananca doar legume, fara ulei. Daca mancati ulei ... pi raspunderea voatra
Numarul ideal de calorii pentru o cura cu sport este 1200, fara sport 1000. Important e sa mananci mai multe de 800, pentru ca daca mananci mai putin de 800 bagi organismul in stare de "conservare", deci nu mai arzi grasimile.
Bombo ce ai inteles tu, mami, de legume cu lapte? O zi se mananca numai legume, o zi numai fructe, si 2 zile numai lapte neaparat gras (3,5%). Varza cu bulion e foarte ok.
Ce am mancat eu pana acum ..
-varza dulce cu zeama de lamaie si sare
-ciuperci fierte cu condimente
la masa de pranz .. nu stiu ce o sa pap ... s-ar putea sa fie acelasi meniu
Poate eventual morcovi fierti
Se mai poate salata de morcovi cu telina si cu lamaie ...
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
Biancas spune:
Any, nu am nimic cu Moni

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
anymony spune:
Moni, gata mai am inteles...chiar inainte de a da explicatiile da pe bune ca sa vezi cum schimba lucrurile o virgula.
poze Ioana-Catalina
Biancas spune:
Deea. lasa condimentele ca nu sunt bune
Bianca

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
monica70 spune:
ANYMONY ce sa fac,virgulele au plecat deja in concediu de sarbatori,numai eu is pe aici 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
Merg sa ii dau la fiu-meu sa manance ca e 
![]()
Bianca

Albumul nostru
anymony spune:
Giza mea a adormit. Sper sa doarma mai mult decit ieri-juma de ora sa mai pot face si eu ceva prin casa. Pe la 1 mergem cu nasica la un magazin pentru bebei cu hainute, ea are o nepotica nou nascuta in Franta si vrea sa ii trimita ceva. Iar eu ii caut Ioanei o pijamaluta de-a intregul pentru 1 an ca astea ii sunt mici deja.
Fetele cu slabitul...Ia donati aci la mine niste kilograme..nu prea multe...vreo 5-6.![]()
poze Ioana-Catalina
anymony spune:
OFFFF.
dupa ce m-am chinuit cu atasarea la melodii nu mi-a dat voie sa le trimit.O sa o iau de la capat.
poze Ioana-Catalina