Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 19
silvi_2005 spune:
Toanca bine ca ati scapat cu bine. Sa nu-i mai dai cremvusti ca totusi ei sunt prea micuti pentru prostiile astea o sa pape ei dupa ce mai cresc.
Ma bucur ca si Dav a lui Anasol e mai bine.
Ma uit si eu dupa ce adoarme piticul ce colinde ati pus in contul comun si daca mai am ceva pun si eu.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
anymony spune:
Mai Moni te iei de Bianca...? Ce ti-a facut fata, draga?
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
anasebe spune:
Silvi Saru'mana ca ai raspuns la cura. Asa ma gandeam si eu ...cateva boabe de mazare nu strica. Eu sunt multumita atunci in ziua de legume, ca-mi fac un mix d-ala congelat cu un strop de ulei de masline si e o bunatate. Zic acum, ca nu mi-e foame si nu am pofte. Dar deseara, parca vad ca ma apuca toate cele.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
monica70 spune:
Io m-am luat de BIANCA? Cand? Unde? Macar sa stiu si eu 
Sper sa iasa ok analizele lui David!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
Astept....![]()
![]()
![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
anymony spune:
Pai ai zis ca nu gateste, ca nu stie face decit omleta, nu?
hei, am pus si eu ceva colinde-instrumentale de Craciun pe contul comun. Sunt simpatice.
poze Ioana-Catalina
Biancas spune:
Nici mie nu imi plac legumele
si mie ce nu imi place nu mananc. Simplu nu?
Eu stau cu ochii in toate partiile, Dani s-a pus serios pe umblat pe langa pereti, pe langa mobila si numai prostii face, pe la toate umbla si toate i-ar trebui. Mustarul din bufetul din bucatarie ii place cel mai mult, si dulapul de rechizite a lui Sandra.
Ieri cand taiam porcul, l-am lasat in camera mare si a venit si el in bucatarie evident tinundu-se de mobila, pereti, usa de la intrare.
Cand nu mai poate am observat ca se pune jos, sau daca vrea sa mearga mai repede undeva. In bucatarie intra cand vrea muschiul lui ca am usa armonica
Intr-un din sertare am serviciul de 12 persoane de farfurii . Inca nu a ajuns la el
Trebuie sa leg toate dulapurile
.
Acum e sub chiuveta la gunoi...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
monica70 spune:
quote:
Originally posted by anymony
Pai ai zis ca nu gateste, ca nu stie face decit omleta, nu?
hei, am pus si eu ceva colinde-instrumentale de Craciun pe contul comun. Sunt simpatice.

Ce inseamna sa citesti in diagonala ... era vorba despre husbandul meu,ii raspunsesem ei

MONI
de
anymony spune:
Moni, scuze..dar asa cum ai scris fara virgula intre bianca..pe pagina anterioara asa se intelege....
Scuze de confuzie...era de fat vorba de cu totul alta persoana.![]()
poze Ioana-Catalina
T_Ioana spune:
Anymony, era sa cad de pe canapea, de mult nam mai ras asa de bine!

Ioana si
Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"