Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 16
anasebe spune:
Deea Ma bag!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
LunaNoua spune:
Eu zic ca tot ce faci pe langa dieta, faci pe propria raspundere
Adeca, daca tu crezi ca nu poti sa functionezi decat cu cafeaua aia, atunci bea. Decat sa renunti la dieta, mai bine o mica incalcare si dieta sa mearga in continuare
La fel pentru tine Bombo. Dieta zice ca nu e voie cartofi...totusi.. nu cred ca e un capat de lume daca intr-o zi cand nu mai poti nu mai poti bagi si un cartof fiert sau copt. O catastrofa ar fi sa bagi 2, 3 meniuri de cartofi prajiti...sau toata ziua numai meniuri cu cartofi ...
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
LunaNoua spune:
Deci ..
Ana se baga
Bombo, si ea ...
Ioana taie porcu,
cine mai vrea?
Hehehe.. va plac versurile mele ?
Ma duc si eu la pat ... ca ma ia cu ameteli de la dieta de maine 
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
anasebe spune:
Deea Atunci de maine....vai de curul meu. ok, o incerc si pe asta, vorba oanei.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
Bombonicaaaa spune:
Hai ca deja ma vad mai slaba cu 10 kg
deci de maine rod morcovi si beau lapte
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Bombonicaaaa spune:
Deea da varza fiarta si cu o urma de bulion avem voie? Macar sa aiba culoare ca gustul nu cred ca ma incanta 
Si de baut banuiesc ca apa plata , alte reguli de baza ce ar mai fi ?!
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
monica70 spune:

'Neatza in special
istelor...
ANA cum nu iti plac legumele??? Eu cam dadeam atacul la legumele Dianei
Fierte ... morcovi ,conopida,telina
Si daca simti ca mori bagi si un cartof fiert ca n-o fi foc...Sau vorba lui Bombo,faci zeama de varza + un pic de bulion ca rosia tot leguma e ....
Si crude castraveti,ardei,rosie,ceapa ... bagi o salata acolo
Sunt n variante,eu chiar prefer legumele! De exemplu rontzai gulii ca pe mere 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
dana_ene spune:
Buna dimineata fetelor !
Bafta la slabit !
Any, am citit povestea voastra si mi-a placut mult de tot. Esti o mamica curajoasa si ai toata aprecierea mea
.
Am pus si pe site povestea.
Cum ti-am raspuns nu am primit poza de la 9 luni. Acum deja le astept pe amandoua: si de la 9 si de la 10 luni
.
Bianca, ai dreptate. Fetele mele seamana destul de bine intre ele, mai putin la ochi. Oana are ochii soacra-mii (migdalati, gen asiatic), iar Roxanica are ochii mei
(mai mari).
Roxana a dat iama in jucariile sora-sii, ce fericita e! Noroc ca Oana e la bunici, altfel n-o lasa sa puna mana.
Intru si eu pe site-ul comun, vreau si eu colinde.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
dana_ene spune:
Sa nu uit:
Am adaugat si povestea nasterii lui Ayan. Va amintiti? O experienta grea pentru Alina, dar cu un rezultat superb !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
ralirali spune:
Si io, si io
. De data asta vreau sa ma bag..deci Deea stai in standby cu hainutzele poate de data asta reusesc
. Dar io numai de maine pot ca azi mi-am luat micul dejun
. Azi mi-a venit si ceaiul pe care scie ca se slabesc pana la 9 kg/luna si vineri imi vine si tinctura ...de la oamenii aia cu naturiste de la Oradea.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3" target="_blank"> 3
Poze cu familionul