Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 15
T_Ioana spune:
Mai ce mor eu de oftica: a venit tipul de la net si mi-a setat DC++ si acum nu reusesc sa fac nimik, adica nu face nimik, nu deschide liste, nu gaseste nimik din ce caut.........sigur e o chichita pe undeva si am uitat eu (sau el) sa o activam/dezactivam
Ioana si
Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
LunaNoua spune:
Legume .. hai sa ne gandim ... tot ce e zarzavat cred ... morcovi, telina, ce mai vreti voi ...
.. se poate fasole verde !!
...apoi... varza, salata, spanac, brocoli, varza de bruxeles, conopida,
.. rosii, ardei, vinete, dovlecei, ...
-mai puneti si voi ... ca eu atat mi-am amintit.
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
T_Ioana spune:
Ano nu cre ca ai putea sa mananci o zi doar carne....eu sunt carnivora convinsa si in dieta Silviei nu am reusit sa mananc kg-ul ala de carne, dupa a doua pulpa deja imi era super rau........asa e daca o mananci fara paine, salata, garnitura ceva!
Ioana si
Razvan (03.12.2005)
T_Ioana spune:
Cred ca merg si eu la nani ca maine la 10 cand se trezeste Razvanelul sunt zombie
Ioana si
Razvan (03.12.2005)
LunaNoua spune:
Asta mi-a placut si mie, ca nu are zi de carne 
Bombo.. nu stiu ce sa zic daca ti se potriveste, pot sa iti spun ca infometarea nu da rezultate. Eu am tinut o saptamana fara mancare. Am baut doar ceai.. si tot nu am slabit nik. Organismul trebuie sa aiba si destula energie ca sa elimine toxinele.
Eu ma bag. S-ar putea sa mai adaug niste pilule (Clarinol si Liv52).. dar asta numai daca fur niste bani ![]()
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
anasebe spune:
Deea Oana si cu mine vrem sa stim daca putem bea cafea dimineata.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
T_Ioana spune:
Deea, la faza atsa ma bag.....ce banca jefuim?![]()
Mai eu mor de ras, la Antena 1 e AFV in reluare......demential

Ioana si
Razvan (03.12.2005)
LunaNoua spune:
Ana si Oana pot sa bea cafea ...asa de la nashu mare !!!
Nu zice nimic in cura. O beti neindulcita?
LunaNoua spune:
Mai.. Ioana !! asa mergi tu la culcare? calare pe antena ??
anasebe spune:
Deea cu indulcitor![]()
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica