Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (128)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

bre, daca ar fi rosii din gradina mea ar merge, dar astea de pe piata-s....fara gust.
e clar pai e buna cura. 1 prima zi nu mananci nimic, in a 2-a manaci cate mere poti, in a treia si a patra daca supravietuiesti e bine, in a 5-a zi iar nu mancnci nimic ca dai in kk-reala de la zilele 3 si 4. glumesc
Chiar ma gandesc sa ma bag (serios)
cine ma lamureste cu orezul

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Suna binisor dieta asta , dar la fel si eu .... ce puii mei sa bag in ziua de legume ca nu-mi prea place nimik
Si oricum eu de fel nu prea mananc , maxim o masa pe zi si atunci asa ca sa nu cad din picioare de foame , dar nu se duce nici un gram de sunca de pe mine Oare asta o avea efect si la mine?

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Hmm... orezul cred ca intra la cereale ... dar cred ca poti sa il bagi tu la legume

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

deci super, fara efect yo=yo. ce faci deea, te bagi?

poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Deea Pai sa dea dracii daca stiu ce as putea manca in ziua de legume, ca nimic nu e ope gustul meu. si ma gandeam la mixurile alea de legume congelate. dar ce nu are mazare are de obicei orez.

poze petrecere Nicolas

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Bai cred ca dau fuga dimineatza sa-mi fac provizii de fructe si ceva legume si ma bag si eu

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Apoi nu zic eu bine....bagi toata alimenatra plus porcul tau si al prietenilor si eventual niste torturi din alea.gretoase si apoi bagi cura!??

Ioana si Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Ma da de ce au exclus astia cartofii ca astia erau pe gustul meu, si fasolea...
Hai facem dietul asta in grup ?

JASMINE

Mergi la inceput

oricum...interesant ca nu e si o zi de carne. oricum nu cred ca as putea manca numai carne...sau as putea...adica..nu stiu. ma rog, irelevant

poze petrecere Nicolas

tiberica fara frica

Mergi la inceput

oano....ma mai gandesc, . aoleu parca o si vad pe moni maine dimineata cu listacuristelor in mesajului

poze petrecere Nicolas

tiberica fara frica

Mergi la inceput