Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 17
asteryaro spune:
Neata!
Are cineva posibilitatea sa ia legatura cu Ana de Spania sau cu Mirela? Am nevoie urgenta de un medicament care se gaseste acolo.
Multumesc oricui ma poate ajuta.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
ralirali spune:
Cristina, Ana e in Romania, iar de Mirela nu stiu. Din Italia sau Germania nu te pot ajuta?
Fetelor, dati-mi si mie parola de la contul comun, rogu-va ca nu le stiu
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3" target="_blank"> 3
Poze cu familionul
dana_ene spune:
Astery, Ana este deja in Romania.
Mirelei eu ii stiu adresa de mail. Ti-o dau pe PM.
S-a intamplat ceva ???
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Biancas spune:
Neatza
...vad ca ati vb de cure de slabire...sincer si eu m-as baga dar nu acuma cand am taiat porcul
V-am zis ca si eu am inceput sa iau proportzii (nu ca nu as fi avut si inainte) dar ma enerveaza deja ca nu mi`s mai bune hainele dinainte sa nasc

Si eu sunt hotarata sa tin ceva, sa fac ceva, o sa merg iar la masaj ca pe mine m-a ajutat mult, o sa fac iar pe vibromasaj ca sta aici sa se puna praful pe aparat ca eu sunt o lenesa
.. asha nu se mai poate..
Numai ca in ianuarie am sesiune si mie cand invatz mi-e o foamne continua
Sper sa pot invatza anul asta de Dani
ca eu daca il aud ca maraie nu ma pot concentra asupra invatzaturii degeaba sunt in cealalta camera.
Multumesc
pt PM cu contul comun
O sa mai bag si eu "prostioare" pe acolo
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
Biancas spune:
Ce liniste e pe aici..........
Bianca

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
toanca spune:
Neata fetili.
N-am mai dat nici un semn de viata ca am de lucru de bubui si il am si pe Mateias un pic bolnavior.
Mi-a facut o toxi infectie alimentara;
I-am dat sa manance cremvusti de pui

Si s-a umplut de bubite la gurita....
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
Biancas spune:
Toanca 

Sanatate Mateiasului 
Finul meu s-a umplut de bube pe fatza si la gura era plin din cauza cerealelor cu lapte integrat de la Nesttle
Ce chestie si cu infectiile astea alimentare...
Bianca

Albumul nostru
monica70 spune:
Si eu am de lucru de bubui 
M-a sunat tipa aia si deja a cumparat programul de conta+abonamentul si face si abonament la LEGIS ... suna bine pana acum
Numai ca in 8 ian direct la angajari masive ajung
,trebuie sa ma pun pe facut contracte de munca,mers sa le intregistrez etc.Chiar imi lipsea chestia asta,ca aci in firma asta,de cand au dat sa faca salariile la alta firma e harababura totala ... Altfel e sa o iei de la zero si sa stii ce-i acolo! 

Sper sa mai fac
si cand oi fi acolo
Da' pe unde sunt Maraki? DENISA? Ieri cam pauza ...
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
Care puteti face pe un site o adresa unde putem pune orice? Ma refer la muzica en-gros si nu cu bucatzica cum se pune intr-un mail...
Dana? Ce zici?
Melodii de Craciun am un Cd intreg, si romaneasca si straina, am un prieten care lucreaza la radio si sunt melodii care merg la radio.
Deci daca as pune in mail tot cate 2 as inebunii pana sa le pun pe toate
Bianca

Albumul nostru
monica70 spune:
Acu, cand fac si eu pauza de-un ceai si paine cu ou (ce mi-a pus husbandu'
) e pauza totala pe aici 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4