Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-19

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Fetelor am intrat in graba sa va multumesc Kora Laurasilk Teodora Lauravoinicu Vali Iyoana si gravidutele noastre modelele noastre de urmat Claucia Kittisor Marinar va multumesc toate ptr urarile voastre sustinerea voastra si sa dea Dumnezeu la noi toate sa ni se realizeze dorinta de a deveni mame .
Laurasilk am inteles bine Ioana are probleme ceva?
Va pup pe toate fara nici o exceptia ma grabesc sa ies ca vin musafiri mei

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Inainte sa plec Lachione te felicit si aici Felicitari din suflet sa ai un bebe sau doi sanatos(i).
Va pup

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Laura draga.... eu am epuizat toate variantele si presupunerile...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Laurasilk sa dea DD sa ne dai vesti bune cat mai curand, orice "incercare" prin care trecem ne este oarecum de folos, din fiecare lucru bun sau rau invatam cate ceva, dar mai important ca orice este sa credem ca pana la urma vom iesi invingatoare!
Lauravoinicunici eu nu cred ca e CM daca ai avut doar cateva pete, poate trebuie un alt fel de tratament, imi pare rau as vrea sa te ajut, dar eu stimulare nu am facut inca pt ca nu a fost nevoie si voi face doar pt FIV;pot insa sa iti spun ca te sustin, iti inteleg supararea,dar....capul sus,situatia poate fi mult mai buna luna urmatoare,chiar si femeile sanatoase,cu ovulatie naturala au luni cand nu ovuleaza deloc sau cu foliculi prea mici intr-o luna si in luna urmatoare au folicul si endo ok!



Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Lachione si multi. Felicitari, scumpa! Sa ai o sarcina usoara sisanatos/i!!!
Ylinca, sper ca ai observat cat de precis ti-a explicat Teodora cam tot ce vroiai sa stii! Este o fata de aur, mereu dispusa sa ajute daca poate.Teo, iti doresc bafta multa maine si Ilynca si bafta in continuare!
Claucia, Kitty, Marinar fetele pe burtici.
Ioanatugs am citit ca ai avut ceva probleme ieri cu sotul tau.Ce s-a intamplat, v-ati apucat de analize azi? fata curajoasa si optimista.
Iyoana, mai ca-mi vine sa vin si eu la cabinet luni, doar ca sa-ti tin de urat! Sper sa ai vesti bune, care sa-ti faca sarbatorile si mai frumoase!
LauraSilk, ce facem, ne apucam de galerie? Doamne, cat de mult mi-as dori sa te treaca Felicia pe listuta cealalta cat mai curand, asa, de Mos Craciun!
Diddy, ce faci, scumpa?
LauraV, imi pare rau ca ai probleme din nou.Uite, pt. tine
Felicia, sper ca si in acest capitol sa ai mana buna si sa mai treci pe listuta macar 4-5...tu ce faci?
KoraPop, si si sa ai o seara excelenta.
miruna, inca o data , sanatate si tot ce-ti doresti tu, sa se implineasca.
Kristind...tu nu ne mai spui nimic? Cum te mai simti, ai mai vorbit cu dr., ai facut ceva analize?
Fetele, voi mai stiti ceva de Bonitta?
Inuta12

Va doresc o seara buna tuturor

Valentina

Moare cate putin cine se transforma in sclavul
obisnuintei, urmand in fiecare zi aceleasi
traiectorii; cine nu-si schimba existenta; cine nu
risca sa construiasca ceva nou; cine nu vorbeste cu
oamenii pe care nu-i cunoaste.
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/valentina_zamfir/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Vali,Teo,Maria,Iyoana
Vreau sa salut fete care nu au scris demult, sa le spun ca nu le-am uitat si sper ca sunt bine: Ana_id, Ana _p,Bonitta, Arianace mai faceti fetelor?

O seara frumoasa tuturor!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Miruna79 LA MULTI ANI!! Sa fii iubita si fericita si minunea voastra sa vina cat mai repede si sa va umple viata de bucurie!
Da fetelor, nu vin cu vesti bune si dupa atmosfera care era pe aici ieri, nu mi-a venit sa mai scriu si supararea mea, nu mai era loc!!
Dr. Soare i-a facut un consult sotului si a descoperit pe testicolul stang o galma, care nu stim ce poate fi! Ne-a trimis la ecografie si avem programare abia luni. Ne-a trimis si la urolog, pentru ca suspecteaza o infectie si sa mai faca spermocultura, chlamydia plus o groaza de hormonale. Fierb pina luni daca nu aflu ce e cu "galma aia", l-a intrebat daca a suferit vreo lovitura puternica in trecut si sotul i-a spus ca da, dar cand avea vreo 16 ani. Asa ca nu stim ce poate fi si suntem tare speriati, dar azi putin mai bine decat ieri, asa ca speram sa ne revenim si sa facem toate analizele si controalele de rigoare! Dupa ziua de ieri nu ne-am putut trezi dimineata cum ne promisesem, eram prea obositi si prea suparati, ca sa ne putem trezi la realitate si sa mergem la analize, sper sa putem maine!
Teo i-ti tin pumnii stransi pentru maine, sa iasa multi si ageri!!
Laura69silk multumesc iubita pentru tot, m-ai mai linistit ieri, ziua de cosmar pentru noi si am si uitat ca azi am facut 3 ani de cand am deschis restaurantul! Ar fi trebuit sa fie o zi de sarbatoare pentru noi, asta e, poate la anul vom fi mai fericiti!





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Neata fetleor! Ce sa va mai spun - pana nu aflu parerea lui T, sincer nu prea stiu ce sa mai zic...asa ca pana dupa amiaza cand il voi vizita... Nu am mai vorbit cu nimeni, adica alt doctor, pentru ca totul depinde de cand a fost conceput si ce cantitate de anestezic mi-a fost bagata la laparo, ceea ce numai Tutu imi poate spune. Va spun diseara cand vin. O zi buna tuturor!

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Buna dimineata ..
azi semnez condica la ora 8..desi cu intarziere as vrea sa-i spun si eu Mirunei La Multi Ani..si fie ca dorinta cea mai aprinsa sa i se indeplineasca.
Sper sa ajung sa va "cunosc" pe toate mai repede, ca sa fiu si eu punctuala cand e vorba de urari sau alte vesti bune.

Am stat si m-am gandit ieri ce sa fac. Parca nu as vrea sa pierd atata vreme pana in ianuarie si sa nu fac nimic..asa ca intervine intrebarea: (sper sa nu deranjeze pe nimeni, nu stiu daca am voie sa pomenesc despre astfel de lucruri..si sper sa ma fac inteleasca pt ca nu prea stiu sa explic):
Dr. Soare e specialist pe infertilitate masculina?
am tot observat..de mai demult..dar niciodata nu m-am holbat ca acum,..cand stiu ca avem o problema...la testiculele lui..si am impresia ca unul e mai sus. e normal asa ceva? sper sa nu radeti de mine..eu deja am inrosit cand am scris intrebarea asta....
si pe deasupra "chestiei" nu prea i se vede capul pt ca e acorperit cu piele..e prea multa..nici cand e in erectie nu e dezvelit complet...
1.e asta vreun impediment?..la cine trebuie sa mergem ?
2.la dr Soare? sa imi recomandati pe altcineva?
3.unde se face eco testiculara?
4.ce reprezinta analizele hormonale? pentru astea i se ia sange? conteaza in ce zi? si unde? la orice cabinet sau trebuie unul anume?
5.la urolog pentru ce trebuie sa mergem? ca sa vedem ce e cu outele..?
iar imi cer scuze ca vin cu vraful de intrebari.
multumesc tare mult.. anticipat
v-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata!
Ma bucur cand vad ca acest forum redevine ceea ce am cunoscut eu acum cateva luni... + casa vina Mosul mai repede si mai bogat + la toate fetele!!!

Eu Z6, rushii incep sa-si ia catrafusele ca sa ma lase pe mine sa fac ceea ce mi-am pus in cap sa fac!

Vali, te astept cu drag luni la cabinet!

Kora, pup si o zi frumoasa!

Inuta, esti tare draguta cu intrebarile tale si mai ales cu modul in care le pui (chestia cu a fost super haioasa) Dupa parerea mea, nu trebuie sa-ti fie rusine, si nici sa crezi ca rade cineva de tine! Pana la urma sa-mi spuna si mie cineva cu ce este este mai "rusinos" sa vorbesti despre o eco testiculara fata de una endovaginala.... Din pacate nu pot sa te ajut deloc, noi nu am trecut pana acum prin astefl de investigatii si chiar nu stiu sa-ti rapsund (nici macar nu stiam ca sa face eco testiculara...). Sunt convinsa ca exista vreo fata mai "veche intr-alde d-astea" si te va putea ajuta. Eu nu pot sa-ti spun decat ca e bine sa fii atenta si la eventualele schimbari sau probleme ale partenerului tau si ca e mai bine sa faceti toate analizele care sa va permita sa stati linistiti.

Kristind, asteptam vesti cat mai bune!

Ioanatugs, imi pare tare rau pt ce vi sa intampla! Dar o sa fie bine pana la urma, sunt convinsa ca daca mergeti la un medic bun o sa se faca bine si sotul tau! Nu stiu ce sa zic...doar multa sanatate si putere!

Teo, muuuultaaaa bafta astazi!!!

Lauravoinicu, iarta-ma ca nu mai tin minte exact care sunt "antecedentele" tale, dar esti convinsa ca aceea mica scurgere care tu o consideri CM, poate fi numai de la tratament? Mie, in prostia mea , mi-a sarit imediat gandul la....nitatie...scuza-ma daca te supar cu gandul meu... Sper sa-ti fie bine!

Pup toate fetele optimiste aspirante si gravidute!

iyoana

Mergi la inceput