Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-19

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Teo pe adeverinta de la medicul de familie trebuie sa scrie un diagnostic: sterilitate secundara in cazul tau.daca ai nelamuriri intreaba-ma , tocmai i-am trimis si Anei_p un PM cu detalii laparo pt ca m-a intrebat si ea tot felul de amanunte care, cred eu,sunt foarte utile.Eventual iti trimit si tie toate explicatiile daca vrei.
Inuta cand mergi dupa rezultatul de la spermocultura roag-o pe dr.Matei sa va explice tot,pacat ca nu ai reusit sa vb cu dansa , e o doamna f amabila si explica toooot si mai ales va zice ce tratament sa luati si ce e de facut pt imbunatatirea spermogramei.Oricum si la T ii duci rezultatele si te va sfatui si dansul.Stai linistita ,infectiile se trataeaza!
Vali sorry pt z1…las’ ca z1 e un nou inceput,o noua luna …poate cea norocoasa!Pe mine ma tot chinuie CM-ul asta care imi da senzatii in burtica, dar numai nu porneste…ma enerveaza dar am mai auzit ca dupa laparo sa intarzie CM asa ca…astept!Si nu te gandi la altceva,ca nu e posibil!
Iyoana draga muuulta bafta la monitorizare,abia astept san e scrii valorile tale!!!
LauraV,Laurasilk,Ioanatugs multi pupici si astept vesti bune!
Bonitta,Diddy,Ylinca ce mai faceti???
Kristind ai grija de tine si de bebe!


Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Bonitta am observat ca ai scris in timp ce scriam eu, ma bucur tare mult ca ai valorile super,muuult succes la prestat si te rog din suflet daca ai vesti bune peste doua saptamani intra totusi pe forum sa ne scrii atat: II Sarbatori fericite la maxim si noul an sa va gaseasca 3: tu , sotul si !DD sa va ajute!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Copilut, m-am gandit la tine! Acum probabil ca dormi... sper ca " verdictul" sa fie bun!
Vali, nu merg luna asta la monitorizare, ca pica exact de Craciun... mai bine ma bucur de Sarbatori fara stresul la comanda ...
Teo, ti-am trimis PM!
Bonitta, ce frumos ar fi ca luna asta sa fie cea norocoasa! Si sanse ai f mari!
Inuta, asteapt si rezultatul la spermocultura, apoi programeaza-te la dr Matei, sigur e vorba de o infectie, care poate fi tratata! Intreab-o orice, ai vazut ca te asculta si iti raspunde cu rabdare!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

felicia am sunat la IDs..si mi-au spus ca d-na Matei e numai miercuri saptamana asta..si ca pot veni dar voi astept destul de mult..pana la 19 seara...e posibil..chiar daca eu ajung la ora 16...
si mi-au spus ca d-rul care m-a trimit imi va interpreta spermograma..asa ca nu mai am timp sa merg la matei..pur si simplu nu pot ajunge atunci.
cred ca voi merge la calonfirescu..dupa ce primesc si rezultatul de la spermocultura.
e ok asa? imi poate da el tratament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Inuta, intelg ca tu nu ai vorbit deloc cu d-na dr Matei! Stiu ca e f aglomerata... Daca ajungi la dr Calomfirescu, sigur iti va explica el si rezultatul spermogramei, si al spermoculturii, deci e f bine asa!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Fetelor,am vorbit cu Copilut.Este fff bine.Nu are endometrioza sau aderente,trompele super OK,a avut niste chistulete pe ovarul drept pe care i le-a scos.
E f fericita ca diag.ei nu pune probleme.Ramine sa imbunatateasca spermograma sotului si unda verde la bebici!
Sunt tare increzatoare.Bogdan n-a participat la operatie,doar Tutunaru!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

am si eu o nedumerire..dupa ce avem rezultatul spermoculturii..si luam pastilute..ca sa ne facem bine..ci se ocupa de inseminare? ca am inteles ca nu le face drT..nu?
cine prepara gigeii? si cine face inseminarea?
eu totusi sunt putin suparici..ca nu inteleg de ce m-a chemat dr T la monitorizare? sa vada daca ovulez? si daca ovulez..ce se intampla? pot sa cer eu inseminare sa nu mai pierd vremea?
pe mine ma enerveaza chestia asta...nu am chef sa astept pana cand o fi sa fie..ca pot astepta si 10 ani asa si nu vreau sa stau atata. eu vreau sa fac tot ce-mi sta in putinta acum...deci de ce nu pot sa cer direct inseminare si sa fie de acord medicul sa mi-o faca? poate ca nu am pus eu bine problema. ajutati-ma voi, va rog mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Copilut chiar daca tu acum te odihnesti vreau sa iti spun ca ma bucur pt rezultatul bun al tau !De acum stiti ce aveti de facut: imbunatatiti spermograma si ......muuuultaaaa dragoste!!!Bafta si refacere grabnica!
Inuta stai linistita, aceasta e metoda lui T , 3 luni de monitorizari...nu e chiar atat de mult 3 luni....vrea sa vada cu ochii lui cum iti cresc foliculii, endometrul, iti va spune cand sa prestezi ( daca totul e ok ) si mai ales ca spermograma e putin mai "slabuta" va va recomanda contact sexual dirijat, adica 1 data la doua zile in perioada fertila,dar mai ales in functie de dimensiunea foliculului dominant ( Graaf ).Ai putintica rabdare...daca totusi vrei neaparat poti face inseminare cu d-na Matei ( dansa va prepara sperma) ,ia legatura cu dansa si te va lamuri.Bafta multa!!!

Teo multi pupici, intereseaza-te daca la tine vine si Bogdan la operatie, oricum sa fii pregatita si pt el...Bafta de pe acum si sa ai un rezultat cel putin la fel de bun ca si al lui Copilut!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Buna fetelor! Ma ajuta si pe mine cineva sa ies din ceata?Am facut luna aceasta monitorizare la dr.T, am avut ovulatie, mi-a dat utrogestan 10 zile,dar...nimic.Imi poate spune cineva ce se intampla,sau ce urmeaza sa fac? ar trebui sa ma programez pt o noua monitorizare?? Va rog mult, un raspuns
Sotul - normospermie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

kora...stai ca am prins din zbor o idee..d-na doctor matei va prepare sperma? si tot ea face inseminarea?

Mergi la inceput