Bucurii de sept - oct 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NEATZA!

CARMEN, toata stima pentru un bebe cu greutate!

CAMI, si zi asa, vine tati....

LA MULTI ANI COSMINA SI TEODORA-MARIA!
Gata, am venit si eu la o . si al meu a plans ieri, fara motiv, dar l-am lasat sa planga, bineinteles, dupa ce am cautat sa gasesc o cauza a lacrimilor: nimik. Probabil chiar e o faza. In schimb, mananca de rupe, si noaptea cand ma trezesc des, ma gandesc la PUFY, oare si NICOLAS mananca la ora aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

buna dimi,

hop si eu la cafeluta! noi ne trezim in fiecare dimi intr-un urlet de zici ca ne taie cineva, asta dureaza pana aprind lumina si pana se dezmeticeste, ca apoi incepe sa rada, chiar daca ne doare burtica.

Carmen, ce gogoasa frumoasa ai, iti vine sa o papi nu alta. Doamane ce grasunel frumos, cu ochi angelici .

Alina, asa e, Patricia e tare lunga: 67cm. Nu stiu cu cine seamana, ca noi nu suntem inalti, doar fratele meu si fratele sotului sunt mari rau Tot am vrut sa-ti zic si am uitata: poate ne vom intalni si noi daca tot aveti prieteni pe aici si vizitati Oradea

Itzy pupacim.

Camisol ce gogoasa frumoasa ai si tu! Wow, te cred ca ai emotii la revederea sotului. De cat timp nu v-ati vazut "face to face"?

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mexxa, ca sa eviti innecatul, pune nurofenul intr-un bibe cu apa/ceai, 20-30 ml si da-i-l sa-l bea asa, din biberon. S-a innecat ptr ca e vascos si extrem de dulce.

Ramo, Luk s-a trezit vesnic intr-un urlet cat a fost bebelush. Nici acum nu stiu de ce urla cand se trezea...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

La Multi Ani sarbatoritelor de azi: Cosmina si Teodora-Maria! sa cresteti mari, sanatoase si cuminti.

`````````````````````
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Aaaaa..io am patit-o cu Nurofenul sirop la vaccinul de 2 luni. Tot la fel, am zis sa fac ca astia in prospect si sa i-l dau cu seringa aia speciala. Numai ca apasand pe piston...s-a declansat dintr-o data si au tasnit 1ml, ca din teava, pe gatuletz. Ea in mom. ala a inceput sa planga si a coincis faza cu trasul aerului in piept cu buluceala de Nurofen in gat. Si atat a trebuit ca s-a inecat. Sotzu (ca el o tinea in brate) a ridicat-o in sus si i s-a parut ca isi revenise. Dar nu era asa...era moale ca o carpa. Cand am vazut-o e inutil sa mai spun ca ma speriasem..nu i-am zis decat ca "nu si-a revenit...nu vezi ca nu respira ?!" si i-am luat-o din brate, am intors-o cu fata in jos..pe burta fiind in brate, si cu capul mai aplecat. Imediat a inceput sa tuseasca si a varsat tot pe jos. Si si-a revenit. Toate astea s-au petrecut in mai putin de 1 min. Ne-am speriat groaznic. Si noi tremuram ca varga dupa incident. Dar bine ca am stiut ce sa fac cin momentul ala.

Multumesc pe aceasta cale ...ca tot am uitat sa-i povestesc, Amarantinei...ca ea m-a invatat ce sa fac in situatii din-astea cand eram in luna a 9-a de sarcina

Neata...io nu vreau cafea. Sunt foarte odihnita

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Ileana si eu incerc sa gasesc un motiv, dar se pare ca ramane o enigma. Habar nu am de ce plange asa de tare, mai ales ca noaptea cand se trezeste sa pape nu a plans nici macar o data, o aud tot timpul ca suge pe degete si ma duc la ea (mai avem putin si inghitim pumnul).

`````````````````````
strumf mic si drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineatza si de la noi!Vrem si noi , mai este?????

Aseara a fost un show de zile mari...din cauza mucisorilor...pe care nu am reusit sa-i scot nicicum...am stat pe langa el vreo 2 ore..saracutzul dadea sa adoarma ca avea asha nishte ochisori mici, dar din cauza nasului nu adormea...i-am pus de toate- ser, pic cu apa de mare, dar nimic ...se linistea pe moment, atipea..si peste 5 min o luam de la capat....A adormit pe la 1 cred ca mai mult de oboseala....

Intrebare: voi cum rezolvati cu mucisorii??????

Carmen - am admirat "gogoasa infuriata" - doamne ce pulpanase are..iti vine sa-l mananci cu totul! Sa va traiasca!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
POZE

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

'Neata si de la noi!
MEXXA si noi am patit asa cu Andrei;mie cu seringa mi s-a parut mai usor.Ii puneam mai intai capatul pe limbuta sa guste medicamentul si sa stie ca vine ,apoi ii bagam cam 0.5ml si tot asa pana terminam.In general se ineaca daca il iei prin surprindere cand il bagi sau daca iti scapa prea mult.Succes!!!
MEPHALA e mortal bebelul tau,un grasunel frumos foc.Sper sa nu te superi pe mine ca nu m-am putut abtine si am trimis poza puiului tau la mai multi prieteni de-ai mei,ca asa pui dulce mai rar.
Parca azi nu mai e atata ceata;sper sa ramana asa ca sa facem si noi o plimbarica, cat de mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Hai..treceti dincolo

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Inni, esti ODIHNITA?????? Io nu . Ami ce face?
Alexutza, n-aveti batista bebelusului? Ca alta solutie mai eficienta de scos muci n-am. Mai merge Vibrocilul, pic de nas, cate una in fiecare nara de 2 ori pe zi...

Luk fonfaie iar niste muci si stranuta. Azi sunt nervoasa pe amandoi. Pe matza ca a dormit prost, pe Luk pentru ca s-a culcat tarziu, s-a sculat devreme si raceste iar.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput