Bucurii de sept - oct 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 28
itzy-bitzy spune:
Si noi la 2 luni jumate avem 9 cm de talipza de fetita.
Bebeii astia traiesc pe picior maaare vad. Inni ne-ai dat de lucru la toti cu masuratul picioarelor![]()
ITZY-BITZY
si
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
Susa spune:
Buna seara mamici si bebici..
Raportam si noi 9 cm la picior si 7kg dar nici pe departe ca "gogosica infuriata" a lui Mephala...reactia mea a fost..UAU cand am vazut gogosica...ce pulpite are..mama mama, chiar ca bun lapticul lui mami, ce ochisori frumosi ...super, si ai fratiorului.
Eloise seara usoara si fara tuse
Pupici la toti bebicii frumosi de la bucurii
Silvia mamica de 
Lucas-Daniel 9-09-2006
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre
lullabay spune:
MamiLili multumesc mult de pontul cu bam-boo...acum avem si noi ren..o sa pun pozele in album sper cat de curand.Noi nu am facut baita 2 zile dupa vaccin..explicatia sa nu se inflameze locul intepaturii..
Eloise daca ajung in zona te anunt cu siguranta..si inca inainte de a pleca de acasa..sper sa ma mai recunosti ca m-am tuns scurt scurt!!!
Adnas bine ai venit printre noi!!!
Inni l-am masurat si eu pe Stefan ..are 9 cm..mie mi se pare ca re manutele mari.:)))))
Gety la noi oricum numai in brate vrea adormit..pr e ca daca il asez oriunde ar fi dupa 5 minute se trezeste..si il adorm bine in brate.
Stefan de 2zile doarme cam maxim 10 ore pe zi si seara avem un show..nu vrea sa adoarma si plange oriunde l-as aseza..inclusiv in brate..drept urmare in seara asta a plans pe ceas 40 minute in patut...era super transpirat de atata efort.
Eu am inceput sa merg la masaj cam o data pe sapt..desi Stefan nu e asa de greu pe mine ma rupe spatele..
Ieri am fost la mall si a fost atat de mirat de lumini si de aranjamentele de craciun..ii facea capul ca la bufnita se rotea la 180 de grade :)))
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
alinamoro spune:
Carmen, ce scump ii grasunelul tau, asa-mi place de el! 
Ramomar, Patricia e tare lunguta mi se pare, ii sta foarte bine cu portocaliu.
Ileana, ai 2 copii frumosi, sa-ti traiasca, nu mi se pare ca seamana intre ei.
Lexi, Maria e chiar un ingeras, scumpa fetita! 
Am mai vazut poze cu bb, dar nu mai retin, toti sunt niste frumosi, sa ne traisca fetelor.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
putzuruca spune:
Buna dimineata mamici,
Hi...hi...hi, sunt cea mai matinala, de fapt nu eu, fi-mea. Ne-am trezit de la 4.30, ca si ieri, ca si alaltaieri...Deea adoarme seara pe la 6-7 si doar maraie in somn de foame, mananca si doarme in continuare pana in jur de ora 4-5. Eu bineinteles ca nu pot dormi de la ora aia asa ca sunt mereu zombi.
Haideti la
fetelor, ca nu se mai poate!!!
La multi ani Cosmina pt cele 3 lunisoare si Teodora-Maria pt cele 2 lunisoare!!!!!!!
Putzuruca
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
adameasca spune:
Da, si io vreao o cafea
, ca si fi-mea a avut chef de povesti. Inca mai are, dar e in patutz, pe intuneric, poate adoarme la loc. Dupa ce ca s-a culcat dupa 12, acu e treaza, nu stiu ce are. Molfaie la deget. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
cata14 spune:
buna fetelor,
Pufy, al meu pitic are 7 kg deja iar spatele meu ma supara de nu pot sa dorm noaptea. Nu stiu ce o sa mai fac.
Si al meu plange seara de rupe ... cred ca li se intampla ceva pe la 3 luni. Devin mai plangaciosi fara motiv.
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze
mexxa spune:
buna dimineata...mai primiti un zombi la cafea
....daca nu mai aveti voi fac eu cinste..![]()
* Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
adameasca spune:
Intre timp s-a trezit si Luk , a vrut nani cu mami. Cred ca pe Ilinca a luat-o somnul la loc, ca am adormit langa luk. Bai, e ca la nebuni aici si-mi vine sa-i dau cap in cap pe amandoi. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
mexxa spune:
La noi aseara a fost un adevarat circ...tipam unu la altu..eu plangeam..bebe plangea...groaznic...si sa va spun de ce
Am incercat sa ii dau siropul cu seringa de la nurofen(pana ajung cu lingurita sa i-l dau il vars pe langa gura lui) si sa innecat...apoi sotu sa anervat si a zis sa ii dau restu din seringa cu lingurita...i-am dat asa si sa innecat si mai tare.....se invinetise la fata...noroc ca mi-a zis medicul de fam in caz de incidente sa il tin tin cu fata in jos....
Doamne a fost groaznic....si acum imi vine sa tremur.
Pana la urma sa linistit ma tinea strans de un deget si a tacut....
L-am pus sa ii facem baita si a revenit iar copilul vesel...
Acum cer un sfat...cum sa ii dau siropul ala ca mie frica de mor de il dau azi...
...?
* Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...