Bucurii de sept - oct 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 30
matahut spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Nu e destul de lung...pe cat e de gras.
Ramomar, asa e el: papacios! Mananca putin si des...
Carmen, cat papa? Si doar san?
Am mai vazut cand era Ana mica un puiut care era tot asa de grasunel si papa doar tzitzi, avea 5 luni si ppa inca la 2 ore

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
mistic spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Mistic, bine ai venit in gasca!
ptr semnatura mergi la profil personal si ai acolo o rubrica in partea de jos. Completezi cum vrei tu si gata. Nu uita sa salvezi ce-ai modificat.
Scumpik, ai PM.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
adameasca, merciiiiii
...acusica fug sa o fac
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by mexxa
La noi aseara a fost un adevarat circ...tipam unu la altu..eu plangeam..bebe plangea...groaznic...si sa va spun de ce
Am incercat sa ii dau siropul cu seringa de la nurofen(pana ajung cu lingurita sa i-l dau il vars pe langa gura lui) si sa innecat...apoi sotu sa anervat si a zis sa ii dau restu din seringa cu lingurita...i-am dat asa si sa innecat si mai tare.....se invinetise la fata...noroc ca mi-a zis medicul de fam in caz de incidente sa il tin tin cu fata in jos....
Doamne a fost groaznic....si acum imi vine sa tremur.
Pana la urma sa linistit ma tinea strans de un deget si a tacut....
L-am pus sa ii facem baita si a revenit iar copilul vesel...
Acum cer un sfat...cum sa ii dau siropul ala ca mie frica de mor de il dau azi......?
Andreea mamica de ingeras luptator **
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...![]()
si a noastra s-a innecat urat de tot cand i-am dat duphalacul din seringa! cred ca e prea dulce si vb aia, si noi ne innecam daca ceva e prea dulce si asa de dens, dar ei care sunt invatati sa inghita doar lichide...
solutia? noi am pus siropelul in f putin ceai (10-15ml) in bibe si l-a baut fara probl. si pe urma ca sa fii sigura ca nu ramane pe peretii biberonului, mai pui un pic de ceai si "clatesti asa biberonul, si ii dai si pe ala! sau un pic de lapte daca nu vrea ceai!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

...?
*