Bucurii de sept - oct 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by eloise
la mine dureaza peste 10 minute si tot nu se topesc, e normal asa? Ca-mi amorteste mana tinand linguritza in echilibru...

pune linguritza pe masa, echilibreaz-o cu ce vrei tu si lasa remediile la dizolvat. Se dizolva mai greu. Apoi ii dai.
Sanatate multa!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Eloise, de acord cu Inni. Nu-i atat de periculos medicamentul inhalat, fata de cel inghitit (sper ca intelegi my point - ma refer la cantitatea de subst activa absorbita). Da-ti cate-un puf la nevoie.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mistic...nu ma bag la dermatite la bebei cu sfaturi . Aici tr musai o vizita la medic. E mult prea delicata situatia..chiar daca par simple bubite.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Eloise, am citit despre problema ta si pentru ca si eu m-am confruntat cu o astfel de problema timp de vreo 2 ani de la o bronsita cu ceva complicatii, iti pot spune ca am luat o gramada de medicamente sau produse naturale, iar in sarcina am luat numai siropuri din plante ca sa nu o afecteze pe bebita si nu am integistrat nici-o ameliorare a situatiei. Inainte de nastere, m-a sfatuit cineva sa cumpar un sirop de ghimbir de la phytomed si sa beau ceai din lemn dulce si pot sa-ti spun ca de atunci nu mai tusesc decit episodic, am reusit sa rup mizeria de pe piept si seara ma pot baga linistita in pat, fara sa mai tusesc in halul in care tuseam. Imi era si jena de vecini iar de sot ce sa mai pomenesc, ca era exasperat, dormea cu miinile peste urechi ca sa nu ma mai auda.
Sper sa-ti foloseasca sfatul meu si sa te faci bine, crede-ma ca stiu ce inseamna sa nu poti dormi noaptea de tuse.
Sa auzim de bine!

O mamica fericita si implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

ADRIANA, si la noi au aparut bublitele de care zici tu, si am inceput sa clatesc rufele lui bebe de doua ori (dupa ce se termina ciclul de spalare, le mai dau un ciclu de 3 clatiri). La noi a fost de la detergentul care ramanea pe hainute (si foloseam detergent pt. bb)

http://s131.photobucket.com/albums/p283/gigi25_album/?action=view&slideshow=true

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Multi bebei fac dermatite atopice, pur si simplu au un teren alergic. Luk a fost asa. Pana la 2 ani avea primavara si toamna obrajii rosii si aspri. Plus bubitze pe unele zone ale corpului, asa cum ziceti voi. Cam dupa 3 ani incep sa-si mai revina, dar terenul alergic ramane. Se pot umple de bubitze de la detergent, de la mancare, de la schimbarile de temperatura, de la ce cu gandul nu gandesti. Cel putin asta am aflat eu tot citind despre dermatitele astea atopice... Teoretic trec cu unguente cu hidrocortizon, dar la bebei mici nu sunt chiar indicate. Si trateaza doar pe perioade scurte de timp, bubitzele apar si dispar dupa bunul lor plac.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Inni, al meu are 9 cm.
Nu e destul de lung...pe cat e de gras.

Priviti-l in toata www.totsites.com/totimages/11503/201602-IMG_0853.jpg" target="_blank">splendoarea lui. Asa arata un gras de 8,1 kg.(gogoasa infuriata... asa ii zice tat'su)

Si mai de www.totsites.com/totimages/11503/208334-IMG_0842.jpg" target="_blank">aproape

Ramomar, asa e el: papacios! Mananca putin si des...

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by inni

Si pt. ca mi-ai spus ca ai avut astm...bravo ca .

Nu mai , am pana am aflat ca-s insarcinata si atunci brusc n-am mai . Astm am avut cand eram micuta si mi-a trecut la pubertate cum se intampla de obicei, dar e drept ca predispozitia ramane si n-ar fi trebuit sa niciodata. Eu m-am apucat ca fraiera la 20 de ani(daca tot rezistasem atat, mai bine nu ma apucam deloc), in timp ce toti colegii mei cu inclinatii spre fumat se apucau de la 14...Mai tarziu, dar mai serios, ce-i drept , acum sper sa nu mai reiau acest viciu.

Au de gand astia sa puna poze horror cu plamani negri si alte asemenea pe pachetele de tigari(de cand intram si noi in comunitatea europeana), si bine fac, ca sloganurile acelea cu 'tutunul dauneaza grav blabla' nu ajuta

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Andra multumesc de sugestii, o sa incerc si siropul si ceaiul.

Carmen WWWWWWWWOOOOOOOOOOOOWWWWWW ce grasunac si ce scumpic bebic! Parca e un cozonacel bine crescut si-ti vine sa-l manaci

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna seara mamici frumoase!

Noi nu prea am mai postat ca suntem in febra pregatirilor ca vineri vine tati acasa. Avem niste emotii ... Mami a fost si s-a facut frumoasa, s-a vopsit, s-a tuns, s-a depilat.

Marina saru`mana pentru cadoul de Craciun. Astazi l-am primit.

La multi ani si multa sanatate bebicilor care au mai implinit cate o luna zilele astea !

Bun venit la bucurii noilor mamicute!

Eloise multa sanatate si sa treaca tusea! Si alt pentru Vladutzu cel fistichiu!

Mirabela e un scumpel David cel ochios!

Am vazut si ingerasa Maria care e angelica si pe Patricia cea zambareata ! Fetelor intradevar avem niste copii superbi! Nu mai zic de pufysori...
Mamici eu ma uit la toate pozele anuntate , nu va suparati daca nu mentionez pe cineva dar sunt asa de nauca de cap, si am niste emotii cu venirea lui tati...

Mistic eu tin lapticul la congelator in biberoane mici de 120-130ml. Am vazut ca se mentine bine. La Galati nu am gasit recipientele de la avent iar pe net mi s-au parut destul de scumpe si m-am gandit ca nu are rost sa le comand.

Pupici la mamici dragute!

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului

Uite cum cresc...

Mergi la inceput