Bucurii de sept - oct 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 26
MamiLili spune:
Wooooooow Mephala, parca-i un mic luptator de sumo! Il hranesti la san?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
eloise spune:
Andra da ' bebita ta ce mai face? Mai da-ne vesti!
Eu ma duc in pat sa citesc inainte de
, daca o sa pot sa
cu tusea asta... Daca nu ma tin de bufnitat cu fetele din USA si Canada
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Wooooooow Mephala, parca-i un mic luptator de sumo! Il hranesti la san?
san exclusiv
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
mephala30 spune:
Eloise, sper c-ai citit mesajul despre dizolvarea remediilor.
Lectura placuta si o noapte linistita!
Albumul nostru
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Inni, al meu are 9 cm.
Nu e destul de lung...pe cat e de gras.
Priviti-l in toata www.totsites.com/totimages/11503/201602-IMG_0853.jpg" target="_blank">splendoarea lui. Asa arata un gras de 8,1 kg.(gogoasa infuriata...asa ii zice tat'su)
Si mai de www.totsites.com/totimages/11503/208334-IMG_0842.jpg" target="_blank">aproape
Ramomar, asa e el: papacios! Mananca putin si des...
Albumul nostru
Carmen e un scump "gogosel"! Asa ii spun si eu lui Luca "gogoasa infuriata" dar nu l-a ajuns inca pe Teo. Imi vine sa ii mananc obrajorii si pulpitzele! Luca are peste 7,5 kg nu stiu exact cat pentru ca il cantaresc pe cantarul nostru de baie, dar e si lung are 63-64 de cm. Teo ce lungime are?? aaaa si la talpa avem si noi tot 9 cm.
_
Cami
de Luca Ionut
(25.09.2006)Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voiniceluluiUite cum cresc...
MamiLili spune:
Inni, daca tot ai starnit subiectul, noi avem 8,3cm in talpa. Nah, suntem mai micuti ca varsta, iar tati poarta 39-40.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
mistic spune:
quote:
Originally posted by inni
Cand eram mica imi punea bunica-mea pe piept sare fierbinte. Foarte bine imi facea.
Lexi...numai gagici cu picior mare avem pe aici.
Mistic...exista de la Avent recipiente speciale de tinut laptele in frigider/congelator. 10 cm zici ?...
Elenia esti pe listuta...mai de dimineatadar am uitat sa-ti spun
![]()
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Amalia si paginutza ei
da, inni, 10 cm...e un lungan 67 cm si 6800g...la 3 luni si o saptamana (maine)...cred ca il fac baschetbalist
scumpik_lui spune:
Buna seara!
Am revenit si eu, ca, tarziu ce-i drept. Dar cum am spus mai dimineata, azi l-am lasat pe Luca in patut sa planga si s-a cam obisnuit cu ideea. A plans cat a plans pana a obosit si a adormit. Vad ca s-a mai invatat cu patutul si fara brate. Am reusit si eu in felul acesta sa fac treaba si macare, si chiar un chec cu ciocolata.
Ralucutza am vazut si eu costumasul din cap trecut. E super.
Adnas si mistic bine ati venit la bucurii.
Gripo mersi de incurajare.
Pufy acolo Luca dormea pe picioarele mele ![]()
ramomar mersi pentru aprecieri 
Am vazut toate pozele din cap trecut si din acesta. Nu mai enumar pentru a nu uita pe cineva si apoi sa nu fie cu suparare. Oricum toti sunt niste scumpei si fff draguti. Sa ne traiasca bucuriile.
Va doresc o noapte linistita. Ma duc sa-mi adorm odorul ca asta inca nu vrea sa faca fara mine, dar il voi invata eu cu timpul. Si la ora asta nu-l pot lasa sa planga ca scoala vecinii ![]()
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece
www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
adameasca spune:
Mephala, m-a dat gata dolofanul tau. Mama, ce pulpitze are!!!!!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
scumpik_lui spune:
A, am uitat sa va pun o intrebare: bebei vostri se mai uita asa din cand in cand in crucis? Al meu imi mai trage cate o privire din asta
si nu stiu ca sa-i fac sa nu se uite asa, dar asta nu tot timpul, doar cateodata.
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece
www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"