Bucurii de sept - oct 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Eloise a primit mai multe sepcute care-i raman mici, nu are cand sa le poarte, si pacat, is tare mishto... pana la vara ii creste capu si nu mai incape in ele... macar in poze sa le poarte...

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mirabela e adorabil David al tau!Si are niste oci mari si frumosi....!

Eloise imi pare rau ca e asa complicat cu tine....multa sanatate iti doresc!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Multumim frumos!

Eu am inceput sa mananc din nou miere si David are scaune zilnice... nu-mi vine sa cred!!! el n-a mai avut asa de vreo luna, are deja 3 zile de cand face zilnic... sau o fi vreo concidenta??? sper sa nu...

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Eloise, Biseptolu' e contraindicat in sarcina si alaptare. La fel Salbutamolu'. E scris negru pe alb ca-s contraindicate. Mai bine ai lua ceva pe care scrie macar "precautie in timpul alaptarii" decat astea care clar nu tb administrate. Mergi pe mana lui Inni si incearca Paxeladine.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Eloise, ai avut dreptate in ce priveste vaccinul. Infanrixu meu era ptr copii de 2 ani jumate. Mi-a facut dr din stocul ei Infanrix, iar Engerixul l-am avut eu.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Inni, masurat talpita de Maria: 8,5 cm. Si avand in vedere ca fii-mea e cu aproape 1 luna mai mica decat Ami...rezulta o Marie cu picior maaaare

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili multumesc. Biseptol nu iau, clar, nici nu vad de ce mi-a prescris ca in afara de tuse alte manifestari n-am. Dar in caz de mare nevoie, daca tusesc pana la exasperare la noapte (cum a fost noaptea trecuta, cand ma sufocam si nu puteam sta decat in sezut) nu pot sa inhalez un puf de VENTOLIN macar? In prospectul lui nu scrie decat "informati medicul daca sunteti insarcinata sau alaptati". Inteleg ca e contraindicat, dar asa 1 puf la nevoie ar fi posibil, dak simt ca nu se mai poate?

A, si mi-am luat Paxeladine.

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistic spune:

Fetele, revin cu rugamintea de a-mi spune in ce puneti
(cele care alaptati) lapticul la congelator?

A-propos de labutze de bucurii...al meu are 10 cm...

nu mai stiu care dintre voi se plangea de un fel de iritatie pe pielea lui bb...Mihail are asa ceva, localizata la incheieturi (coate, genunchi), pe obrajori si urechiuse...dr de fam zice ca se cheama diateza exudativa...adica o dermatita...cam asa ceva ...poate fetele care sunteti in domeniul farmaceutic ne ziceti vreun leac

pupici

mistic, mami fericita a lui Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Doctorita asta e ca toti medicii de familie. Adica incompetenti. 95%
Biseptol sub nici o forma.
Ventolin ....da-i cate un puf ca sa poti respira. Mai ales daca ai avut astm imi inchipui ca deja situatia nu e chiar asa grozava. Nu abuza de asta...adica stii tu. In functie de cum iti este.
Si pt. ca mi-ai spus ca ai avut astm...bravo ca .

Bea si sirop de muguri de pin...ca a zis bine Pufy. Fa-ti chaud-eau (sau cum s-o scrie)
Ceaiul de ceapa iarasi ajuta.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Cand eram mica imi punea bunica-mea pe piept sare fierbinte. Foarte bine imi facea.
Lexi...numai gagici cu picior mare avem pe aici.
Mistic...exista de la Avent recipiente speciale de tinut laptele in frigider/congelator. 10 cm zici ?...
Elenia esti pe listuta...mai de dimineata dar am uitat sa-ti spun

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput