Bucurii de sept - oct 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Martha78 superbe pozele..ai un bb tare frumusel!!!!!

Mergi la inceput

ce tarie de caracter au copii nostri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ileana pai de-aia nici nu ma mai strofoc. Sa doarma cand vrea...cat vrea. Ca-mi pun ambitii de pomana sa o invat bunele maniere si tot degeaba

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

ma dor mainile..astazi Sebi a vrut numai in brate...offf ce mofturos..plange din orice,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Salutare mamici,

ramonar vazut poze cu Pati, tare dulcica si scumpa.
Iar ingerasa lui lexi mi-a facut ziua.

gripo felicitari pentru descoperirea jucariei, acum urmeaza sa stea toata ziua cu ea in guritza. . La noi rostogolul a inceput din stat mult pe burtica si uitat dupa mami. Acum vreo cateva zile. Dupa vreo cateva cazaturi pe-o parte a inteles ca daca mai impinge din picioruse ajunge pe spate. Si sa vedeti ce bucurie, si mami radea si puiul radea...

Avem 7 kile si suntem tare voinicei. O sa punem si pozici curand.

Mexxa multa sanatate lui Sebi, ce dragalas e, il pozeaza mama si racit , dragu de el.
eloise si tie multa multa sanatate.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

In sfarsit imi merge si mie netul..de la 11 nu a mai mers!

Eloise eu am luat acum cand am fost racita odata cu copii sirop de muguri de pin(pentru tuse) si mi-a facut bine(adica m-a ajutat sa expectorez).Sanatate multa!

Lexi e adorabila ingerasa mica!Foarte frumoase aripioarele.... Maria scumpa!

Scumpik e mortal piticul tau cum doarme asa cracanat!In ce doarme?Balansoar?Si pe umar e tare dulce....

Osna v-am vazut si pe voi!Ce mare a crescut ingerasul tau....E tare scump!

Inni n-am apucat sa masor inca....si acum nici o sansa pana nu il culc pe Alesio(ca dupa aia vrea si el sa-l masoare pe frate-so...!Deci va dau verdictul later!

Martha voi ce mai faceti?

Dori felicitari pentru papatul jucariei!

Ignatica felicitari si voua pentru tumbe!7 kg?Wow ce mare e deja David!Cum sunteti acum?Mai ia antibiotic?

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

ignatica pupam voinicelul. 7kg zici!? ala da baiat si felicitari pentru tumbe. Asteptam pozele...!
scumpik vazut puiutul tau. frumos foc.

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Lui fi-miu i-a crescut parul cam asa... da trebuie sa vedeti si asta ca sa va lamuriti... si urmatoarele poze sunt recente.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

MIRABELA, super poze!

IGNATICA, , 7 kg? felicitari. si cred si eu ca radeai, si eu rad cand vad ca a mai facut ceva, de fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Am fost la medic, stat aproape 3 ore cu babele la coada, tusit de scuipat plamanii pe acolo...intrat in cele din urma. Doctorita a zis ca e tuse astmatica activata de o raceala. Intr-adevar am fost usor racita cu vreo 2 saptamani in urma, dar nu a fost ceva serios. Astm am avut in copilarie (a fost f nasol) si cateodata mai am manifestari astmatiforme. Mi-a dat Biseptol (zicand ca e ok in alaptare ca sa vad in prospect acasa ca NU E OK ) si spray Ventolin (salbutamol) sa inhalez cate un puf (pupici Ioana) cand mi-o fi mai greu (in criza adik). Ce-i drept asta noapte cand tuseam de ma sufocam tare aveam nevoie de aerosoli d-astia. Acuma strig din nou Lili, Inni, pot sa iau Biseptol si salbutamolu' asta sau nu? Ca nush ce sa mai cred cu dr asta de familie.

Lili merci de info despre antitusive. Pan' la urma ati facut vaccinul acela sau au mai trebuit 'elemente'?

Mirabela l-ati pus pe David sa probeze toata colectia de caciulite? E tare scump puiul tau, cu ochisorii aia maaari!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput