PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 25
dariana spune:
Sabana si Crissa, felicitari pt 'MAMA'.
Sabana, alocatia de 24 se transforma in 200, deci este dosarul care s-a depus pt alocatie, diferit de cel depus pt indemnizatia de 800 care se transforma la randul ei in 600. Concret, pierdem 240.000, asta e!
Lushk, daca ai depus in nov, primesti in ianuarie banutzii.
Despre rostogolit: Darius se rostogoleste de mama focului, insa stati linistite, ca el de ex, nu se ridica in fundulet si nici in picioruse; cand il apuc de manutze el ridica funduletzul.
Suntem si noi un pic mai bine, amandoi.Eu ma gandesc sa-i iau totusi fular.
Dariana si Darius (30.07.2006)
Sabana spune:
Multumesc fetelor ptr informatii.
Miruna tu vb germana cu Alexei, ca mie nu imi vine deloc sa vb cu Alexa. Nu stiu de ce.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
Tweety7 spune:
Mada, wow, ce de intrebari! S-o luam pe rand.
1.Am slabit mancand foarte putin, uneori chiar flamanzindu-ma. N-am tinut cure si n-am facut sport, nu mi s-au facut masaje si nici n-am mers la vreo clinica.
2.Am inaltimea 1,68.
3.La desen n-am mai facut nimic de vreo 3 saptamani. Initial, din pricina puturoseniei. Ulterior, din cauza diverselor boli si "plansori"...
4.Cred ca va fi gata dupa sarbatori!
Pfiuuu! Am terminat. ![]()
Te
pe ambii obrajori!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
MissJJ spune:
Tweety sorry ca te bombardez asa dar de fiecare data cand zic gata vreau sa intreb aia si aia si etc si ma apuc sa scriu si uit
sau ma striga printesa. Si atunci cand ma reintoc la calc gata in mintea mea e blank.
Mai si eu am aplicat aceeasi metoda ca si tine si uite ca am ramas parca "lipita" de 66 de kg.![]()
Ce mai face fata cum se mai simte? Ai mai aflat ceva detalii despre diagnostic?
Pupici si voua multi multi multi sa va faceti bine.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
save spune:
MIHATOCAE,multumesc ,sper sa gasesc si la noi in magazin,ce mandrete de "mos"
CHIARA,
mancel mama
ONICU,nu santeti numai voi manechini,noi avem 5700 si Radu e din 03.08. noi ne chinuim sa mancam sa mai punem ceva pe noi
CONSI frumos scaunel ce bine ca ne-ai spus ca nu mai treb.sa caut,tu l-ai comandat pe net sau l-ai luat din magazin ????
ADAS ,MUH 
pt.mancaciosi,spuneti si noua secretul![]()
CRISTINA BAUER, BINE AI VENIT
ce mandrete de flacau ,ce ochi frumosi
si eu vreau sa mai citesc deale voastre
TWETY, ma bucur ca sunteti mai bine
LUSCH, cum a fost la vaccin?,uite
de la noi pt intepatura
SAVE
RADU SI
LUCIAN
http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/
dariana spune:
Sarilla, scuze, era vb despre sectorul 2, nu mi-am dat
seama ca esti din constanta.
Dariana si Darius (30.07.2006)
anasia spune:
mai fetelor, eu sunt inamicul nr 1 al legumelor fierte:ceapa, ardei, dovlecel,rosii, radacinoase (astea le mai tolerez ); de obicei le ocolesc in mancare, nu le-am suportat de cand ma stiu; ma gandesc cu groaza la diversificare, cum o sa-i spun copilului mananca mama, si sa ma vada ca le dau la o parte?
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
oncicu spune:
Fetele, voi aveti vreo carte de bbi in format electronic? Eu am una de 110 pag, nu am citit nimic din ea deocamdata, acum am primit-o. Ma gandeam ca poate aveti una mai de actualitate, mai noua, si dc da puteti sa mi-o trimiteti si mie pls?
Lushk spune:
Save, multumim de pupici...uite
A facut un scandal la cabinet de nu ne mai intelegeam om cu om
...asa de rau l-a durut...nush, da` parca la ala de 2 luni n-a facut asa...si pana acasa s-a vaitat mititelul..acum doarme dar vai de somnul care-l doarme...tresare, se smiorcaie...e marait rau...
Ei, trece seara si noaptea asta si maine promitem sa fim fresh..
Lushk
Lushk spune:
S-a mai oprit piticu meu cu cresterea - si-acum va rog nu dati cu rosii - da` ma cam speriasem ca el al 3 luni avea 8 kg
si 67 cm,mi-a luat 1.200 gr/luna in mod constant si ma gandeam cu groaza ca daca mai continua asa mamaaaaaaaaaa....Eeeee, se pare ca baiatu` meu luna asta a luat numai 600 de gr.si 2 cm....
Stiu ca voi va confruntati cu problema exact inversa, da` uite ca mai sunt si cazuri d-astea...
Bine, el a luat bine mititelul, dar avand in vedere ca am plecat de la 4.300 gr. era si normal sa ne facem buflei...Nu ma intrebati de spate...Ma rupe si sunt zile cand vrea numai in brate...
si eu sunt singura toata ziua pana la 8-9 cand vine sotzu`...
Oricum, important e ca e sanatos chiar daca e bulanos ![]()
Lushk