PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 24
Muuh spune:
Sabina eu am inteles ca alocatia de 24 RON se transforma dupa 1 ianuarie in cea de 200 RON fara sa mai depun ceva separat. Poate stie alta mamica sa ne raspunda daca e asa sau nu.
Miruna +
Alexei
adas spune:
brrrr, ce frig e afara. degeaba e soare, ca am venit cu urechile degerate. mai aveam putin si ma bagam si eu in carucior langa stef ![]()
muuh, felicitari pt mancaciosi. pai a mancat o gramada... la o singura masa o banana si un avocado... super. dar banana cum i-ai dat-o? coapta sau cruda. am inteles ca trebuie coapta, dar cum se face?
sabana, pai eu stiu ca alocatia de 240.000 se transforma in 2 mil. indemnizatia de 8 mil devine 6 mil. deci per total pierdem 240.000. deci nu sunt doua alocatii, doar una. si o indemnizatie.
adas spune:
am mancat si noi la pranz supa crema de broccoli. mmmmmmm... delicioasa
desi la ce culoare avea eu nu m-as fi atins de ea nici sa ma platesti
noroc ca nu stie inca cum e cu culorile...
acum stef mananca asa: la ora 14.00 supa crema cu o lg de cereale 100ml. iar la ora 18.00 cereale humana cu mar 100ml. cu lingurita ca suntem baieti mari. daca e bine dispus mai papa si ceva lapte dupa mesele astea. cam 100ml. in rest lapte cu bibe. de saptamana viitoare ii dau si fructe la ora 10.00. la inceput mar copt. apoi mai vedem.
in sfarsit, noi papam ca fetitele. asa, mai putin, ca tinem la silueta. nu depasim 850ml pe zi ca e de rau ![]()
Tweety7 spune:
Miruna mersi de accept! 
Sabana isteata pustoaica ta! S-o pupi pe falcute din partea mea!
Chiara putem aranja sa vina si la noi moshu' asta carismatic? ![]()
Mada te-am vazut.
Jos palaria! Esti o fetita cu fetita! 
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
oncicu spune:
Muuh bravo lui Alexei cel mancacios! A mai papat si lapte dupa aia sau tu i-ai inlocuit deja mesele? Avocado cum l-ai facut?
Sabana felicitari si voua pt "mama" si "bebe".
MissJJ spune:
Tweety ma bucur ca iti place.

Eu aseara am fost la clinica pt ultima sedinta pt vergeturile mele.
Arata mult mai bine, dar oricum tot multe is si acum mai am o programare peste 6 sapt sa vada cum se vindeca si trebuie sa folosesc crema aia.
Numai ca eu ba nu am timp ba mi-e lene.
Si tre sa ma dau de doua ori pe zi cu ea.
Si tot peste 6 sapt am alta programare sa vad cum rezolv sunculitzele de la burtica si aripioarele. Au acum o chestie noua care cica e super buna si ma duc sa vad ce zice tanti de sunculitzele mele si ce face masinaria aia.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
cristina bauer spune:
salutare tuturor !
Eu nu prea am scris nici gravida fiind nici dupa ce am nascut intrucat nu prea am avut timp ...ideea este ca am citit tot ce ati scris ....si am invatat multe....Va multumesc !
Acum ca am si eu ceva de spus....as vrea sa va intreb voi cum ii dati branzica de vaci ca eu nu stiu la care din mese...cea de fruce sau cea de supa....Oricum lui Iustin ii place enorm si daca bebeii vostrii fac fitze la mancare....mai schimbati/adaugati ceva ca la noi a tinut....
Cam atat daca mai vreti mai scriu si eu d'ale noastre....
Va pupam,
Cristina si Iustin 17.07.2006
Iata si niste poze...daca vrei sa le vedeti...
http://new.photos.yahoo.com/iustin_bauer
Tweety7 spune:
Cristina unde ai tinut ascuns flacaiandrul asta? Iustin e o mandrete de copil. Mi-a placut la nebunie. Are niste ochi...
Dintr-o mana de om s-a facut ditamai voinicul! Si, da, eu vreau sa citesc "d'ale voastre". 
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
MissJJ spune:
Cristina f frumoase pozele.
Imi place f mult poza cu, catelul ala mare de plus si apropo de catel f frumos si cockerul, e fetitza sau baiat? Si eu am o cockeritza neagra. Pupici si tie si la piersicutza ta si normal ca vrem sa mai auzim si de la voi cate ceva. Asa ca intra mai des si ne mai povesteste.
Mada si
MissJJ spune:
Tweety draga mea dar cum ai reusit sa ajungi la 60 de kg ca eu am 66 acu si parca nu se mai misca acul ala de nici o culoare.
Ca am vazut ca ai plecat de la 83 ca si mine. Si daca nu sunt indiscreta tu ce inaltime ai? Eu am 1,66.
Si cum mai merge cu desenul? Cand e gata?
Mada si