PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by crissa71

am zis mama........
din intamplare dar...am zis...
super..alaltaieri papa..azi mama...
Cica urmatorul bebe va fi fata daca a zis "mama"....asa se zice .
Oare o fi adevarat?DAr oare o sa mai fiu in stare sa mai facut unul...?!!Acum zic ca un "nu hoatarat..desi Cipi este un copil cuminte....dar cine stie!!
Va pup

crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

BRAVOOOO!!!!

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor!
Felicitari bebeilor si mamicilor care au spus/auzit cuvantul mama!
Oanaalex, Tweety, Ionela, Save nici noi nu ne rostogolim. Ne intoarcem pe o parte dar cam atata.
Larissa, Consi si mie mi-a placut tare mult scaunul ala si pe aici am tot citit diverse reviews despre el si se pare ca e cel mai bun.
Larissa si fata mea daca o ridic de manutze sta in funduletz dar nu f mult si ne cam clatinam. Oricum am inteles ca scaunelul asta sta si mai inclinat. Eu as vrea modelul asta pt ca fata mea vrea sa stea si ea mai ridicata sa vada in jur, dar scaunul de masina nu ii place deloc , scaunelul ei nu ii mai place de nici o culoare , asa ca trebuie sa gasesc altceva, ca daca o mai sprijin de perne atata se frasuie si aluneca in jos si se enerveaza.
Tweety am pus poze cu tunsoarea. Le-ai vazut?
fetelor vroiam si eu sa va intreb ceva (un pic off topic), dar sper ca una dintre voi ma poate ajuta: vreau sa cumpar niste plante de interior dar nu ma pricep in mod deosebit. Puteti sa imi recomandati ceva plante care sa nu fie f sensibile si care sa fie mai usor de ingrijit si sa fie safe si pt baby?

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dariana

Sarilla, eu ziceam de alocatie; da, tot atat am primit. Stai in 2?
Oncicu, si eu tot in sect 2 stau si au venit banii azi; fugi maine la posta si intreaba de ei; pe de alta parte, daca ai depus in sept trebuia sa primesti in noiembrie.Intri in plata in luna urmatoare depunerii cererii si primesti luna cealalta (se da si restanta, oricum).
Sabana, este vb de un dosar separat pt alocatia pt copii, nu e acelasi cu cel pt indemnizatia de crestere copil, deci, da, tre sa mai depui un dosar.
Buli, da, mie mi-e frica sa-l mai las singur, doar in patut il las, in rest stau mereu pe langa el, dar noaptea doarme in pat cu mine si e pat de mijloc, ii pun eu niste perne dar tot mi-e teama sa nu cada cine stie cum, tre sa incepem sa dormim in patut neaparat.

Dariana si Darius (30.07.2006)

..in 2?Scuze,cred ca sunt dar nu m-am prins...adica,m-as putea gandi ca m-ai intrebat de Inel II,cartierul in care chiar stau,in Constanta,dar am vazut ca nu esti din Constanta,deci...sunt in ceata...
si astept sa ma luminezi..

POZE

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!! tuturor sarbatoritilor de azi!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

anasia, lucians, Assa, arcenciel, ccc77, bibi, mia, mamica_gen pt bebeii vostri!
Mihatocae al meu nu s-a constipat deloc, ba din contra de cand am inceput diversificarea a inceput sa faca si el mai moale si sa nu se mai chinuie atata. Bine, cred ca mai mult de la sucul de dim, dar n-am obs sa se fi constipat de cand am bagat piureul. Tu nu ii dai suc dim? poate il ajuta.
Crissa felicitari pt "mama" si la mai multe cuvintele.
Chiara pt Andreiuc Mos Craciun, o dulceata.

Azi am fost la pediatru si ne-am cantarit . Nu avem decat 6,750g si 63 de cm . Bine el nu prea are cu cine sa semene dolofan, dar parca totusi e cam slabut si mic pt un baietel. Mai e cineva asa slabanog ca noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Tweety facem cum sa nu. Ma ocup diseara. Au spus pana acum:Patricia (mamaluidavid), Darius (dariana), Ciprian (Crissa), daca am sarit pe cineva imi cer scuze dar va rog sa ma trageti de maneca astfel incat diseara sa pot pune toate informatiile corecte.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Si daca intereseaza pe cineva daca nu noi tot ne bagam in seama: Alexei a mancat astazi: 1 banana+1avocado + suc de mere de la Hipp (1/4 din sticla) toate amestecate intr-un piure foarte foarte gustos. La pranz: dovlecel+broccoli+fasole verde, succes total la ambele mese.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

multumim si pt felicitari!
bravo pt piersicutele care au zis "mama";
am iesit afara, dar este frig, brrr, asa ca am stat putin si ne-am intors; nici noi nu ne rostogolim, rar cand ne intoarcem pe o parte si pe alta;
am vazut si ultimele poze cu persicute, fotogenici rau!!!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Oncicu, bada, ii dadeam suc dimineata si era ok, dar acum vreau sa transform sucul de dimineata in piure de fructe (deci il fac mai gros), iar la amiaza sa ii dau piure de legume(si carne mai tarziu). SI de cand am inceput sa "ingros" sucul si sa-l fac piure se constipa. Scuze daca nu m-am exprimat mai clar.

www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=1763639" target="_blank"> filmuletz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Crissa felicitari ptr mama
Miruna felicitari ptr mese. Multumesc ptr informatii referitoare la alocatie.
Si Alexa mea a zis mama si ieri a zis bebe. Tot ieri, a mai facut o chestie dragutza, tinea in mana 2 jucarii disney pe Winnie si pe Minnie. S-a uitat la una, a zis ea acolo memememe, s-a uitat la ailalta a zis memememe si apoi le-a dat cap in cap. Am ras cu lacrimi. Mi-a zis Silviu, ca i-a aratat el asta cu o seara inainte.
Si noi papam bine cu linguritza. Deocamdata mancam piureu cu morcov si dovlecel si ieri am convins-o sa manance si cu un pic de telina. Azi ii voi da para cu mar. Eu le fierb un pic in apa clocotita, 5 minute.
Tot la alocatie. Eu am inteles ca de la 1 ianuarie vor fi asa 2 ptr bebe si 6 ptr mama. In consecinta, se pare ca ar fi doua dosare. Unul ptr alocatia mare de 2 si unul ptr cea de 200.000. Stie cineva amanunte?

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput