PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Lushk cunosc pb si a mea e toata sunculoasa si grasunica si vai de spatele meu si eu sunt sg cu ea pana seara deci...Si acu nu mai stiu cat are ca la noi abia la sf lunii joia pot sa o cantaresc. Is curioasa daca la sf lunii e deschis cat are, ca asa in brate e super grea.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

adas eu merg pe schema americana de diversificare si acolo banana se da cruda.
Cu avocado am amestecat banana pur si simplu si am facut o pasta si am pus putin suc de mere de la Hipp ca sa fie asa mai placuta. Avocado tot crud. Dintr-o banana si un avocado a iesit cam 180 ml de piure. Eu deja i-am inlocuit masa de la 11 de lapte cu fructe si de aia fac mai mult sa ii ajunga pana la ora 14.
Sabina vorbesc cu el germana din prima lui clipa de viata. Deja mi-a intrat in reflex si am depasit si privirile celor din jur.
Tweety eu fac acum un "draft" si daca mai ai idei sa imi zici ca sunt destul de putin creativa la ora asta.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Miruna o sa ma apuc si eu sa vb cu ea. Mai nasol e ca Silviu nu stie si se uita la noi. Dar trebuie sa invete si fata mea.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Sabina nici Tudor nu stie sau de fapt intelege dar nu stie sa vorbeasca dar asta nu este o problema va incepe sa inteleaga si el pe pacurs.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

buna seara

nu am reusit sa mai intru de mult timp :)

azi furam si noi la masuratori: la 4 luni Madara masoara 63 cm si 5.88 kg. Adik ar fi crescut 4 cm intr-o singura luna!

avem de facut coprocultura pt ca are un scaun cu aspect foarte ciudat de vreo saptamana si sa clarificam ce si cum.

in rest, facem bubles din saliva, radem mult si avem nervi. cine zice ca un bebe nu poate fi rasfatat asa de timpuriu nu imi cunoaste odorul din dotare cateodata stam si radem ca prostii la cum poate tipa de nervi ca refuzam sa facem ceva dupa doleantele ei.

sa nu sariti la mine, dar ea deja de vreo cateva saptamani adora sa stea in piciorute, tinuta de manute sau de subtiori - nu o lasam sa se sprijine tare in ele, oricum.

e posibil ca din ianuarie sa incep serviciul - cu jumatate de norma. caz in care ma gandeam daca sa incepem si noi diversificarea. si doctorul de familie m-a lasat masca azi cu ce indicatii mi-a dat. ca sa incep cu banane. care din cate am inteles nu sunt recomadate asa de devreme. si mi-a mai zis la faza asta ca de fapt banana are printre cei mai putini alergeni. ma rog, exprimarea de balta imi apartine in totalitate.

noi avem cununia religioasa in sept la anul in Romania. si cum acum e reducere mare la rochitele de vara m-am pus pe verificat. dar imi vine sa urlu, pt ca habar nu am cum voi fi la anul, asa ca n u cred ca voi cumpara chiar daca gasesc ceva. asa ca, cred ca mai mult ma alint sa imi ocup timpul.

noi iesim f rara afara cu fata - aici ploua si e o vreme de sa-ti tai vinele. depresiva rau tara asta cu clima asta de rahat.

gata, ma opresc aici inainte sa o iau pe aratura de tot.

felicitari pt primele cuvinte! si mai ales pt "mama"

cinta

http://foto.inbox.lv/levicss/MadaraAleksandra

Mergi la inceput

cinta conform schemei de diversificare propuse de americani primul aliment se recomanda a fi banana. Mie pediatra tot asta mi-a recomandata sa ii dau prima data. Eu am ales sa ii dau mar copt dar i-am bagat si banana la cateva zile dupa aceea.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Save scaunul l-am cumparat de la reprezentanta Chicco din TM. A costat 4.500.000 lei. Am mai vazut si la Selgros (acolo mi s-a pus pata pe el) si costa 5.000.000 lei.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by Lushk

S-a mai oprit piticu meu cu cresterea - si-acum va rog nu dati cu rosii - da` ma cam speriasem ca el al 3 luni avea 8 kg si 67 cm,mi-a luat 1.200 gr/luna in mod constant si ma gandeam cu groaza ca daca mai continua asa mamaaaaaaaaaa....Eeeee, se pare ca baiatu` meu luna asta a luat numai 600 de gr.si 2 cm....
Stiu ca voi va confruntati cu problema exact inversa, da` uite ca mai sunt si cazuri d-astea...
Bine, el a luat bine mititelul, dar avand in vedere ca am plecat de la 4.300 gr. era si normal sa ne facem buflei...Nu ma intrebati de spate...Ma rupe si sunt zile cand vrea numai in brate... si eu sunt singura toata ziua pana la 8-9 cand vine sotzu`...
Oricum, important e ca e sanatos chiar daca e bulanos

Lushk

da ce mananca draga de s-a facut asa rotofei? zi-ne si noua popcorn?

auzi da acu serios cat papa la o masa? de cate ori pe zi?

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze cu noi

www.choosing2lose.com/tickers/457d495ab7dae/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

multumesc pt lamurire, Miruna uite asa bagam io doctorul la belea pe nedrept

asa ca am sa profit de zilele libere sa pun plodul in bratele sotului sau ale soacrei si ma pun pe documentare ca info in contul comun sunt. si sper sa am timp sa citesc si din urma can voi fetele mai avansate scriati despre ce si cum la voi.

acum vreau sa fug sa dorm si eu 3 ore ca la 6:30 mi se da desteptarea.

pup fete si bebei de somn usor si odihnitor

cinta

http://foto.inbox.lv/levicss/MadaraAleksandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna dimineata la fete!
Am inceput curatenia de Craciun asa ca nu prea am timp.Am citit pe diagonala,imi cer scuze.
Lucrez si la poze,am reusit sa scriu pe jumatate din ele explicatiile,sper sa reusesc atsazi sa termin.
Muuh Patricia nu a spus mama, a spus "haha" ,in jap. inseamna mama dar e coincidenta,nu il folosim deloc deci nu stie ce inseamna.
O sa intru eu si o sa sterg,nu e corect fata de celelalte piersicute.

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput