Informatii utile Constanta (4)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Maria, cu placere! Imi pare rau ca ti-au venit uratii......
Acum vrem sa dam si noi fuga la dr de fam, sa vedem ce ne spune despre analizele acelea....
Dar zau ca nu stiu la ce ginecolog sa merg dupa aceea....

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mav, imi permit sa te ajut sa te orientezi, in fc de nr de bile albe primite de la fete, primii 3 medici pe care ti i-as recomanda (ordinea nu conteaza): Dr Ioana Lutescu, Dr. Dantes sau dr Cristurean. La ei sunt sigura ca poti merge cu incredere. Am auzit f multe pareri bune si sunt medici care au experienta si in probleme de infertilitate si chiar daca nu e cazul tau, pt mine asta reprezinta un atu la ei.
Angelique, sper ca te simti mai bine!




Andicu 15+
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mano spune:

Buna seara
va salut pe toate sunt Mano, sunt o "burtica" de 16 saptamani si sunt ca si voi din Constanta.Citesc cu atentie tot ce scrieti voi si ma bucur de fiecare data cand mai reuseste cineva sa devina mamica.Si povestea mea a fost lunga dar nu vreau sa va plictisesc cu ea.As avea si eu nevoie de o imformatie -stiti unde se poate face in Constanta echo 3D sau 4D?poate imi dati si mie imformatia.Va pup pe toate si va doresc sa reusiti sa deveniti mamici.
Mano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna seara, fetelor. Nu am intrat azi decat sa citesc pt ca nu am avut nici o "informatie utila"

Ma simt bine, adica nu m-a mai durut burta. Nici rushii nu au venit, azi e a treia zi de cand am terminat progesteronul si nimic. Sanii in schimb ma dor in continuare, sfarcurile in special.

As fi vrut sa merg la doctor, dar nu ma voi duce decat luni dintr-un motiv foarte... banal. Nu mai avem bani deloc. Abia poimaine luam si noi banii si pana atunci nu mai avem deloc pentru ca doar ce ne-am schimbat mobila de dormitor.

Ioana vestea pe care mi-ai dat-o despre cunostinta noastra comuna, cea care a incercat tratamentul cu aloe vera, ca a ramas insarcinata m-a lasat masca. E o veste minunata, ma bucur din tot sufletul pentru ea, este o fata deosebita care s-a chinuit enorm, are un ovar scos si celalalt avea un chist de 10 cm pe el si dupa operatia facuta de Tutunaru (jos palaria pentru acest doctor, a fost singurul care a incercat sa ii salveze ovarul, toti ceillti voiau sa i-l scoata si pe al doilea) a ramas atrofiat, si uite ca dupa tratamentul cu aloe vera s-a refacut ba chiar a inceput sa ovuleze. Sotul ei avea astenoteratospermie, cum avem si noi, doar ca la el a dat rezultate tratamentul din prima, la noi nu, doar de la 10% normali s-a ajuns la 30%. Dumnezeu sa o aiba in paza!

Uite acum parca ma jeneaza putin ovarul stang. Poate vin uratii si la mine.

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna fetelor
mano bine ai venit la noi,te trec pe listuta imediat
felicitari pentru sarcina mult visata,cand ai timp ne-ar placea sa auzim si povestea ta
echograf 4d stiu ca exista la iriadi medical center,in piata grivitei
pentru toate

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)



my ticker


POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Angelique, ma bucur ca esti mai bine!
Mano, bine-au venit si sarcina usoara! nu te inscrii si la Gravidutze de iulie-august 2007? acolo sunt si eu, suntem cam in aceesi perioada. Eco 3D parca face si dr Dascalu, dar mi-e sa nu te sperie cu cine stie ce aberatie, ca de obicei asa face!

pe toate!



Andicu 15+
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, fetelor, nici o noutate in ce ma priveste.

Mano, bine ai venit, nu ne plictisesti cu povestea ta, ba chiar ar putea sa ne prinda bine

Eco 3 D parca are si madam Dascalu dar nu te-as sfatui sa mergi la dansa... Mai bine cum a spus Cornelia

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna, fetelor! Ma simt asa bine la voi, ca m-am "mutat" aici si nu vreau sa mai plec!

Mai Cristina, te rog eu, imprumuta si tu 28 de lei (ti-as da eu, da' s cam departe) si mergi maine (ca e vineri) la Synevo si fa-ti inca o data BHCG, ca ma innebunesti. Cum poti sa stai asa, in asteptare, cu intarzierea asta mare si cu simptomele astea de sarcina?!

Mano, bine ai venit! Eu am avut incredere in dr Dascalu, dar acum, din pacate, nu mai am... Daca vrei totusi sa mergi la ea, 0241-653041 este nr de tel de la Provita si-ti poti face programare. Am vazut ca scria ca echo 3D si 4D face in sapt. 13-14 si 23-24 parca. Alta varianta pt echo 3D-4D, ar fi dr. Ciufu Carmen, nr tel 0241-511330 (nu stiu adresa). Nu am fost niciodata la dansa, dar mi-a vorbit frumos despre ea o proaspata mamica si am citit despre ea si pe internet (pe alt forum/ alt site - tot la un subiect unde scriu aspirante si mamici din Cta).
Dar sa stii ca echo 3D-4D (4D=3D+ timp real; la 3D exista un mic "delay"= intarziere) nu-ti aduce nimic in plus fata de echo clasica dpdv informational, e mai mult pt curiozitatea ta si a sotului. Cu toate astea, cred ca si eu as face-o, ca doar nu-s mereu gravida si este ceva special!

Andicu, saru-mana! Mi-am luat inima in dinti si mi-am facut programare la dr Lutescu, dar de abia pt 24 feb.....As fi vrut sa fi reusit sa merg mai devreme (cel tarziu intr-o saptamana- doua), sa fi stat de vorba inainte de primul CM si sa-mi fi spus ce am de facut, de aici inainte, sa pornim "cu dreptul" de data asta.
...Dar daca nu se poate... mai curand... asta e.
Dr de fam. zice ca ar fi bine sa las sa treaca 3-6 luni, pana la urmatoarea "incercare". Ufff, mi se pare atat de muuult....
Am citit pe forum, ca dupa chiuretaj, este posibil sa "ramai" foarte repede si ca dr Tutunaru a spus ca este ok sa... dupa primul CM.

....Eu, in sfarsit, ma simt mai bine azi, din toate punctele de vedere. Poate o fi "de vina" soarele care imi zambeste sau poate in urma discutiei pe care am avut-o cu medicul meu de familie.... m-am mai linistit. Azi sunt chiar optimista!
Maine sau luni, voi merge sa-mi fac analize (mi-a dat dr meu un adevarat pomelnic), dar cred eu -simt- ca sunt ok.

....Acum imi pare rau pt ceea ce am gandit si am spus pe forum despre dr Rusa.... Poate ca totusi n-a gresit dpdv medical si rational (pt el a fost mai simplu sa renunte la o "sarcina cu probleme"), chiar daca nu se potrivea cu ce mi-as fi dorit eu.... Sa ma ierte D-zeu!!!!

...Si va multumesc ca mi-ati suportat "crizele"....

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mav, iubita mea draga, nu te mai scuza, te rog eu mult, eu am spus de fiecare data ca de aceea ne-am strans noi aici, ca sa plangem una pe umarul celeilalte si ca sa ne ajutam sa ne ridicam atunci cand nu mai putem.

Nu te scuza in nici un caz pentru cele scrise de dr-ul Rusha, sub nici o forma nu are scuze, macar pentru felul de a se comporta. Chiar daca pentru ORICe doctor este mai simplu sa intrerupa o sarcina decat sa incerce sa o salveze, atitudinea nu are nici o scuza, iar expresia "rahatzish din asta" chiar nu mai tine de etica profesionala.

Cat despre asa zisele mele simptome de sarcina, nu sunt de acord cu tine. Daca testul de sange a iesit < 0,1, eclar ca asta este. La momentul in care am facut testul de sange eram la a treia pilula de progesteron, deci nu avea cum sa se mai produca ovulatia intre timp ca sa spun ca as fi ramas dupa ce am facut testul, ca luand progesteron nu are ce ovulatie sa se mai produce. A fost un test de sange, deci chiar nu mai lasa loc la interpretari de genul ca a fost test de sarcina, pote incorect facut, poate prea devreme, etc.

Adevarata problema e ca nu a venit ciclul, chiar daca azi e a patra zi dupa ce am terminat progesteronul. E o dereglare cu siguranta, am mai patit odata exact asa anul trecut in mai, am luat duphaston, nu a venit timp de 10 zile, am fost la eco, teste dupa teste, sperante dupa sperante, sarcina ioc, si pana la urma a venit ciclul dupa inca o transa de 10 duphaston. asa ca sunt patita, mi-am adunat sufletul de pe jos si am mers mai departe.

M-am hotarat cu Cristi ca saptamana viitoare sa mergem la drul Serghei si sa mai facem o transa de injectii cu aloe vera. Poate, poate...

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna, fetelor!
Sa completez vestea buna pe care v-am dat-o ieri, se pare ca fata de care va ziceam o sa aiba gemeni!!! Dar poate o sa intre si ea pe forum si o sa va zica mai multe detalii. Tratamentul pe care l-a tinut si ea si sotul este cel cu aloe pe care l-a facut si Cris. Cred ca o sa-l faca si sotul meu, l-am convins dandu-i vestea asta!
Mav iti multumesc pentru urari si informatii. Si ma bucur ca esti mai bine si mai optimista! E bine ca ai ales sa fii si tu pacienta d-nei Lutescu, n-o sa-ti para rau.
Cris poate mergem impreuna la dr. Serghei. Vorbim la tel.
Mano bine ai venit la noi si iti doresc o sarcina usoara!

Fetelor, tineti-mi pumnii ma duc azi la dentist si mi-e frica de mooor ! Va spun maine impresii despre dr.

Va pupic pe toate!

Ioana


Vreau si eu un

Mergi la inceput