Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 27
marchplayer spune:
HELP!!!
Ioana are febra si zici ca n-am stiut nimic niciodata!!! pe la 15 avea 38.5(rectal), i-am dat niste panadol si a oscilat intre 38 si 38.5. La 8 seara i-am dat eferalgan iar dupa o ora avea temperatura 39!!!!! I-am impachetat picioarele cu un scutec imuiat cu apa si putin otet iar dupa 10 min scazuse la 38.5. Am mai imuiat scutecul odata si a adormit asa ca nu stiu ce temperatura mai are. Cum naiba fac???? las scutecul ala asa pe ea? Sau o scol s-o imbrac si sa-i mai controlez temperatura???? Dr de fam mi-a zis ca daca-i mai creste la 39 sa-i dau novocalmin? Pot sa-i dau din asta? Voi ce le dati???
va rog, astept ceva raspunsuri urgent daca este cineva pe aici!
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
asteryaro spune:
Daniela, Novocalmin supozitor pediatric. Masoara-i temp., chiar daca doarme. Sa nu-i dai doua doze de paracetamol odata (de ex. paracetamol supozitor + panadol baby). Masoara temp. constant.
Ai grija de puiuta!!!
Dar ce-a patit? De ce febra????
Hidratare continua, cu ceai sau apa, poate bea si in somn, daca are in obicei. Incerci, poate reusesti.
Daca nu reusesti sa scazi febra - suna la 112, la salvare. Sa nu stati asa, te rog. In special daca nu stii cauza.
Mai poti sa-i dai Nurofen sirop. Ai grija la dozaje.
Tine-ne la curent.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
Denisam spune:
Daniela- imi pare rau de printzesa ca are febra- dar alte supozitoare in afara de novocalmin nu mai exista pt bebei de 1 an, ca mie mi-a adus tata si cand am vazut ca scrie de la 4 ani in sus, nu i-am pus acum cand ii ies canini- cu care ne chinuim si noi.
Sanatate multa si mai pune-i si la picioare comprese, nu are ce sa ii strice, dar eu cred ca tu dc ii masori cu fatza ta temepratura duap gat te prinzi dc e mare sau nu- ca la 39 arde..
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

T_Ioana spune:
Daniela, aveti grija cu paracetamolul, subscriu la ce a spus Cristina! Si ai grija daca e ceva viral sa te feresti bine sa nu pateasca samburelul mic ceva Doamne fereste!
Cristina, imi era dor de voi, pupicei tizului!
Pup toate fetele si merg sa trezesc copilul sa-l schimb in pijama si sa-i dau laptic.
Eu sunt necajita ca nu mai reusesc sa il fac sa pape 5 mese. Papa dimineata 210-230 ml lapte, la 11.00-11.30 fructe sau gris cu lapte sau cereale (250-300 gr)-cu toate ca mai nou refuza fructele, pe la 16.00-16.30 papa legume cu peste/carnita/ou/ficat sau ce avem noi de papa daca pot sa ii dau(tot asa cam 250-300 gr) si seara pe la 21.00-21.30 mai papa un bibe de lapte (230-240 ml). Vad ca de cand papam Nan Junior bea cu mai mare placere lapticul!
Va pupicesc pe toate!
Ioana si
Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
silvi_2005 spune:
In sfarsit am pus bebeul la culcare.Inca nu doarme dar ne-am incheiat activitatile pe ziua de azi.Am zile in care astept acest moment si azi a fost una dintre ele.
Sa va intreb si pe voi, voi ce fond sonor aveti ziua?Adica, tv, muzica, liniste? Cam cum procedati?
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
DANIELA acum am vazut ca are Ioana febra
Eu i-am dat doar supozitor paracetmol si sirop nurofen alternativ, plus am impachetat-o in cearceafuri cu apa rece,dar pe urma am aflat ca trebuia la temperatura camerei
.Eu am impachetatat-o pana la brau de mai multe ori pana a scazut febra sub 38 ... La Diana a fost atunci sau rubeola cum zicea pediatra sau aialalta care ii seamana, cum au avut Anutza sau Tibi.Sper doar sa nu fie rubeola,avand in vedere starea ta
Nu stiu ca nu ai zis nimic daca era racita sau ba Ioana,dar daca nu are nici un semn de raceala si continua febra inca 2 zile ,cu tot cu supozitoare,asta o fi...
Sa intri sa ne ti la curent si daca a zis aia de novoclmin da-i,am intzeles ca are efect mai rapid decat paracetamolul.
IOANA mie mi se pare ca papa foarte bine Razvan,mai ales lapte!
ASTERY ce mai face Razvanelul tau?
BOMBO si mie mi-e groaza pe cnd instalez pomul 
DENISA ai uitat sa imi dai linkul cu poze!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
asteryaro spune:
Silvi, la noi amestecat: muzica pe Radio 21, Cutiutele muzicale, liniste, TV doar cand ii dau pranzul si fructele seara (astfel mai vad si eu o stire, fiindca noi mancam la ore fixe, deci prind stirile). Cam asa...
De ce?
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
Denisam spune:
Silvi- eu nu pun Tv deloc Emmei ca e inetrzis Tv copiilor sub 1,6 ani, asa ca are muzica, sau jucariile ei care fac majoritatea zgomot sau au muzica si mai dau drumul rar la radio- eiii palc cutiutzele muzicale si cd care imi palc si mie
Bombo-pupici- si eu ieri la 3 am facut bradul si asa face si emma dc nu ii blochez accesul- lucram la faza ca globurile sunt mici si le treb mai-mai, ca desi am ssu al poale din plastic, ea tot trage de ele
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea

Denisam spune:
Moni- uite linkul!
http://new.photos.yahoo.com/sdenisam/album/576460762365563925
Il scrisesem pe yahoo dar am uitat ca nu se poate vedea.Pusi!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea

silvi_2005 spune:
Daniela f bine ti-au zis fetele cu supozitorul de novocalmin,e f bun.Ca sa ii scada febra uda un scutec de finet cu apa la temp camerei,, stoarce-l bine si lasa-o pe fetita numai cu o camasuta si pune-i scutecul ud pe sub camasuta infasurat pe langa ea de sub axila incepand.Sfatul meu ar fi sa suni si un medic sa nu stai asa pe noapte ca febra e un simptom a unei raceli sau altceva.....
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.