Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 28
asteryaro spune:
Monica, merci de intrebare, Razvanelul este bine, vesel si mancacios, normal. A experimentat primul cucui, care s-a lasat cu o vanataie, in frunte. A fost un cucui mutant, URIAS.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
monica70 spune:
SILVI la mine fondul sonor preferat e linistea ... dar n-am cu cine
Cand e Ghitza am sau sonor de filme 
,sau stiri,sau meci sau circ tip OTV 

In rest puneam muzica pe Cd cand faceam conta,sau ii mai pun muzica Dianei,dar o opresc cand vad ca s-a plictisit.
La TV am incercat in disperare sa o fac sa se uite
,sa mai am un pic de ragaz,dar n-am pe cine .. .Se mai uita max 3-4 minute ,cum s-a uitat azi la niste aratari pe Animal Planet si cam atat ... Daca e muzica lalaie ,dar tot nu sta locului sa se uite la el
.
Nici acum nu doarme,se tot ridica,am renuntzat,l-am trimis pe Ghitza la ea....dar s-a enervat si el,merg eu iar 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
asteryaro spune:
Citesc ca voi sunteti ok, Moni, si ca Diana face tot felul de giumbuslucuri, frumos.
Cristina, mami de

www.dropshots.com/astery
silvi_2005 spune:
eu am citi tot felul de informatii ba ca e bun tv-ul la socializare ba ca nu-i bun...eu fac asa:dimineata la trezire ii pun desene pana fac eu patu si fac laptele, papam si il mai las la tv putin.Ne jucam si apoi nani de la 11-13 (ceva aproximativ.Cand se trezeste pap, cu tv, muzica, trambite si surle daca e cazul....la 14 il imbrac si iesim, la intoarcere bea un laptic si face nani sau ne mai jucam si face nani.Seara ne jucam pe muzica in surdina, dansam pe tot felul mai las si fara muzica.Pana ii pregatesc baita sau dupe ce il pun in pat, daca e mai agitat il mai las cu tv 30 min.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Biancas spune:
Paula, tare dragutz Paul in frac 
Moni la Diana ce sa mai zic...o super mergareatza si o super incapatzanata...oare cu cine seamana? ![]()
March, cand a avut Dani 39.6 tot novocalmin i-am pus.
Ma bucur ca Anasol e acasa si ca David e mai bine 
Azi Dani a fost tare marait, a stat cu maica-mea si decand am plecat de acasa era crizat si nu stiu de ce. Mi-a luat pachetul de tigari si am incercat sa il iau si s-a apucat sa dea din picioare...si de atunci tot crizat a ramas. Acuma seara era super obosit dar a adormit la 9. Azi noapte nu s-a trezit dar s-a trezit azi dimineata la 7. Sunt curioasa la noapte ce va face.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
asteryaro spune:
Daniela, daca ai timp si ne citesti, baga un ochi aici:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=66
Este cel mai corect.
Chiar vroiam sa spun ca chestia cu "masuratul" febrei cu fruntea sau buzele te poate induce in eroare...
Cristina, mami de

www.dropshots.com/astery
Biancas spune:
Si la noi merge Tv non stop, mai ales pt Dani ca se uita la muzica si are melodii preferate si sta cuminte si se uita. In rest se joaca si nu are treaba lui dar mereu merge ceva. Radio mai rar pt ca nu am ce sa ascult.
Pe desene nu pun cattimp are Sandra teme pt isi face timp mereu sa vina sa ma intrebe ceva sau daca e aici si scrie va dati seama ca e cu un ochi in caiet si cu altul la TV.
Si sincer dimineata cand nu e acasa uit de desene si emrge muzica pt ca si mie imi place
Bianca

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
Biancas spune:
Moni in ce an te-ai casatorit???
Eu cand am facut nunta nu existau torturi supraetajate pe nivele, se facea tort pe 3 etaje si se lipeau cu crema. Am vazut in revistele nemtesti dar la cofetarii nu aveau suportul si deaia nu am avut eu tort supraetajat

Am facut nunta in 1995.
Moni, poti vinde tarcul ala azi maine ca sta degeaba acolo![]()
Pe dani doar de dimineata il mai prostesc sa stea maxim o jumate de ora sa se joace si eventula seara putin. In rest se plimba cum poate prin casa
Bianca

Albumul nostru
monica70 spune:
A adormit in sfarsit!
Circ pe Realitatea TV Andreea si Mihaela contra ziaristi [duel]
Ma pun sa citezc ce ati mai scris...
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
szaboali spune:
Daniela, cand a avut Iarina febra 40
i-am pus supozitor de paracetamol,i-am dat nurofen,panadol...bineinteles alternativ dar febra nu a scazut
eu nu aveam in casa supozitor de novocalmin si i-am pus cartof taiat rondele in talpa si pe piept iar razuit pe frunte bagat intr-o carpita.La Iarina era inceput de rosu in gat, poate asa e si la voi...
si sa treaca repede febra.
Faza cu cartoful e babeasca dar pe noi asta ne-a ajutat, sper sa va ajute si pe voi
.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU