Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 26
silvi_2005 spune:
Paula super darguti sun amandoi copilasii, Paul pare mult mai mare imbracat la costum![]()
Moni am vazut pozele si filmuletul cu Diana umblareata
.Cred ca e ok cojocul, e model destul de clasic si merge si acum. Am vazut si poza cu tine, parca esti o fetita,
sa nu te ami aud cu ce varsta ai tu....
Ma bucur ca Anasol e acasa cu Dav, sa ii transmiteti salutari si sanatate si din partea mea.
Dana astept sa te vad cu noua freza si culoare la par
bine ca sunt mai bine printesele tale.Fug la bucatarie ca am treba ca n-a adormit Alain pana nu am venit sa satu cu el.
Bianca f frumos site-ul, o sa il studiez mai atent mai tarziu.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
acina spune:
Moni sa fiu sincera dupa ce l-am nascut pe Andrei nu m-am mai machiat deloc.Motivul este ca intotdeauna punea copilul mana pe genele mele sau pe gura mea si nu voiam sa se murdareasca cu prostii.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
monica70 spune:
Hai ca acum m-am distrat: am mai pus acolo o poza de cand eram capitza
si o poza speciala pentru DEEA sper sa nu fie prea gretzoasa

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
Abia scaparam de bebelusi care rad,acum trec masini in viteza
Ce draci am pe reclamele astea!
Diana deja s-a trezit,a dormit o ora jumate.Si de cand am venit e deja a doua tura de kk 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
maraki spune:
Paula bine ca m-am uitat la toate pozele ca am crezut ca tu esti bruneta
Tare frumusica si eleganta fetita
idem si pt. Paul 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
monica70 spune:
Ghitza a plecat la selgros si iar sunt singura cu ea
Ca sa intind hainele (pe suportul pus in baie) am bagat-o in caditza ei din cada mare cu ratzustele - imbracata si pe uscat evident
Dupa 3 minute deja era in picioare,s-a plictisit si acolo 
Asa ca acum ne jucam si printre picaturi mai vorbesc la telefon cu niste prietene pe cat ma lasa Diana 
MONI
de
Denisam spune:
Deea- nmersi si pupicei la Daria si tzie!
Armony- cum e David?
Giovaaa- mai traiesti?
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

dana_ene spune:
Paula, ce copii frumosi ai! Sa va bucurati de ei mereu! Paul este de milioane in frac. Un adevarat printz
.
Any, nu am primit pozele de la 9 luni. Le mai trimiti tu sau imi dai mie linkul si le pot lua eu. Cum vrei
.
Ma bucur ca Dav si mami sunt acasa. Atmosfera de spital e tare urata...
Ganduri bune si de la noi pentru ei
.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Bombonicaaaa spune:
Salutare fetelor !
Multa sanatate pentru David si multa putere pentru Anasol 
Am citit din urma dar nu mi-a ramas mai nimik in cap 
Am facut si noi aseara bradul in familie si a fost tare frumos , doar ca acum chiar ca nu mai pot sa o las o clipa pe Jasmine singura ca una doua este sub brad , in brad, si se agatza de globuri, e nebunie pe ea nu alta
De azi diminteatza nu are stare decat cat doarme
in rest nu am apucat sa fac mai nimik , nu stiu ce o sa fac daca nu-i trece entuziasmul repede , stau cu ochii pe ea ca pe bulelie sa nu si-l rastoarne in cap 
Moni cum i-a placut lui Ghitza la meci ? 
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Bombonicaaaa spune:
Paula tare dragalas e Paul in frac
si Alexa e o adevarata domnisoara 
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL