Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 25
Biancas spune:
Am ajuns la curs si am ramas surprinsa cand am vazut ca suntem cu spiridusii pe pagina 2
Ce liniste e aici....
Inca nu mi-a venit profa si sper sa nici nu vina azi
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
dana_ene spune:
Acina, Cosmin al meu a terminat Hasdeul in '88. Ca sa vezi!
Oricum, uite si aici la noi suntem cateva fete care au legaturi cu Buzaul:
eu - buzoianca
Astery - buzoianca
Pisoi - din Buzau
Ancutza - momentan locuieste in Buzau
Acina - sotul e buzoian
Apropo, Astery, ce mai faceti?
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Denisam spune:
Dana si restul-multumim de aprecieri legate de poze.
EU va pup ca am destule de facut azi( treb evitate pers sensibile, de parca ea ar fi gravida- ca oricum nu ma menajeaza) si sper sa ajung si eu emma sa ii iau rochitza si pantofi de ziua ei.
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

anymony spune:
Salutare!
Vin cu vesti despre Anasol si Dav. Sunt acasa...dupa insistente medicii au hotarit ca poate face tratamentul acasa, cu deplasari si de 2 ori p ezi l aspital. acum nu are net dar cind va putea va va scrie. Va multumeste ca sunteti linga ei.
Dana, nu ai primit pozele noastre la 9 luni...? Ca nu le vad pe prima pagina.
Ioana a inceput sa se tina copacel bine. merge tinuta de minute...si a incercat ieri sa faca un pas. De multe ori uita ca nu se poate tine inca si incearca sa paseasca singura...De vreo 2 zile nu a mai folosit premergatorul.
Noi suntem ok, am admirat beculetele si bradutii luminati din oras simbata. A fost frumos, nici prea frig..a si dormit afara.
Asteptam si noi sarbatorile..abia astept sa fac bradul...sa primim si sa dam cadouri...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
monica70 spune:
Ceau gagici,am ajuns acasa si eu...
Diana papa cu Ghitza,dar a fost atat de miorlaita azi si a tras si cateva crize de nervi de nu stiam ce are...Pan la urma am pus-o la culcare si a adormit instant - era obosita de aia o fi fost in halul ala!
Am si filmat-o azi si am pus 2 filmuletze de azi - in unul se poate vedea ce criza de nervi face ca nu ii dau telefoanele si telecomanda.In celalalt e la plimbare prin casa ... SILVI am pus si poze cu cojocul ala,dar acum nu mai imi place ca atunci.Plus ca anul trecut dupa ce l-am dus la curatzatorie s-a facut din negru gri - dar mami zice ca arata mai bine asa ... cred ca i-l dau ei si imi iau altul,daca anul asta nu,sigur la anul!
Sunt la filmuletze nr.1 de fapt uitati linkul ![]()
http://www.dropshots.com/day.php?userid=121981&cdate=20061211&ctime=162021
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
paula2003 spune:
Cine vrea sa-mi vada printul in frac si cu papion...
http://new.photos.yahoo.com/alexa13tinta/album/576460762365884639/photo/294928803917274606/0
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
acina spune:
Bianca unde suntem cu spiridusii pe pagina 2 ca io nu inteleg
Dana e plina lumea de buzoieni , sm avut si eu cativa colegi de facultate din Buzau, ne-am inteles super.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
monica70 spune:
PAULA e mortal Paul in frac ![]()
Iar Alexa e eleganta foc Tare dulci sunt amandoi!
ACINA pai daca a scris Bianca,am sarit la loc pe pagina 1.
Pe langa filmele alea am pus si o poza de azi cu mine de azi nepensata,palida,incercanata
sa imi vedeti parul sau ce a mai ramas din el
Se observa firele albe? Maine merg la pensat,m-am si programat.Si saptamana viitoare vreau sa merg la pedichiura si manichiura
De par ma ocup dupa ce mai creste un pic
.Saptamana asta am de mers iar la dentist,la analize,as merge si la cumparaturi ... Si cand ma gandesc ca din ianuarie deja lucrez 8 ore,nici atat nu o sa mai am timp 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
acina spune:
Paula imi place printul Paul in frac .
Moni te faci o doamna (nu ca pana acum nu ai fost)
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
monica70 spune:
ACINA dar sa stii ca de cate ori mergeam pe vremuri la cosmetica (de obicei la depilat) si vedeam o multime de babornitze super dichisite
tare le mai admiram ! Ele aveau timp!
Da' eu vesnic sunt pe fuga si a contat intotdeauna sa am mai mult timp de citit ,decat sa stau prin saloane de cosmetica (de obicei mai si fumau pe acolo
) Acum nu mai citesc asa mult ,dar o am pe Dia si fug urgent acasa la ea,nici prin magazine nu am fost de un cincinal ,doar la cele din jurul blocului 
Am gasit in cutia postala reclama uneia care tunde ,vopseste etc. la domiciliu,plus ca face si manichiura si pedichiura.Sunt tentata sa incerc odata si daca imi place m-am scos
Daca m-ar si pensa a mea e! 
ANYMONY dar nu ne-ai zis cum mai e David,e acasa ,dar cum se simte? E mai bine? Sper ca da!
MONI
de