Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Dana mie imi place culoarea ta naturala.Vopseste-te cu o culoare apropiata nuantei tale.Parerea mea.
Apropo de Buzau, Dan , sotul meu a facut liceul Hasdeu.Am fost acum ceva timp cu el la intalnirea de 10 ani .

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Acina, ia te uita ! Deci Dan e buzoian si hasdeian pe deasupra .
Si eu tot Hasdeul l-am facut, doar ca am terminat in '89.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Scrisoarea lui Sandra catre Mos Craciun scrisa de ea pe situl ala:
"""'Draga Mos Craciun as vrea un bebe cu accesorii,sau daca nu un print.Mamei mele as vrea sa ii aduci un inel si un parfum.Tatalui meu as vrea un parfum si un calculator nou.Fratelui meu as vrea un camion mare de jucarie si un tarc cu bile.""""
Ciudat ca se gandeste si la noi nu numai la ea...
Eu imi doresc un sterilet dar ar fi bun si un parfum si un inel
Acina, la Sandra i-am dat sa pape diversificat de la 6 sapt ca asha se cresteau copii pe aici, i-am dat ou moale de la 8-9 luni,paine de pe la 5-6 luni i-am dat de toate. Cu dani am incepuyt diversificarea la 4 luni inca nu a mancat numai galbenus de ou si multe alimente nu a mancat, a mancat paine de la 7 luni.... Fiecare face cum crede, maica-mea ma cearta ca sunt prea stricta cu Dani la mancare dar acum am inceput sa ii mai cate un pic din orice sa guste..Carne de porc inca nu i-am dat, doar vitel si pui.
Sandra a mancat de toate, inclusiv pateu, parizer la vreun an si ceva si uite ca e bine sanatoasa. A...si a mancat si miere cu mult inainte de 1 an..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Moni, Deea o reteta pt voi de pe situl ala ca tot am vb ieri de visine...

Tort mascota

Va oferim o reteta delicioasa de tort rapid, cu crema delicioasa si anume cea de tort mascota. Acest tort mascota este destul de rapid de facut trebuie doar sa urmati reteta cu atentie. In final veti reusi un tort mascota care va entuziasma intreaga familie si toata lumea va fi multumita.

Ingrediente:

300 g unt
100 g cacao
5 oua
10 linguri zahar
2 linguri rom
2 linguri zahar vanilat
100 g nuci
50 g ciocolata
100 g coaja de portocala zaharisita
150 g de visine din visinata
Scrie mai departe modul de preparare. http://gastronomie.ele.ro/Tort_mascota_--r663.html
Deea maine vii la Mures sa ma ajuti la porc?

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bianca, bravo pentru Sandra. Uite ce dragutza e ea, mititica.
Merita ce-i mai bun de la Mos, zau asa !
Mi-a placut si mie site-ul .

Eu dau fuga sa o culc pe Roxanica fiindca vad ca-i agitata. Mare noroc daca voi putea sa atipesc si eu. Dar nu-mi pun sperante prea mari.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Maraki, esti o scumpa Multumesc pentru intentie oricum

Ma bate gandul sa iau din Sua niste scule profi. Am o matusa care vine de acolo in ianuarie. Costa mult tare si ma zgarcesc Ma ajunge pe la 2 mil ce mi-ar trebui .. strictul necesar, doar ceea ce nu am nici o sansa sa gasesc in Ro.

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Denisa, fain tare decorul Felicitari !

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Dana, somn ushor. Si eu m-as pune in pat dar de la 4 trebuie sa merg la curs
Si cand i-am spus Sandrei sa ii scrie la Mos Craciun pe la inceputul lui decembrie (stie ca suntem noi) in scrisoare ne-a amintit si pe noi doar ca la taicas-o a trecut doar sa ii aduca o beresi acum si-a schimbat decizia...
Ma mir ca nu isi doreste ea calculator...(tot la papusi a ramas, anul trecut i-am cumparat caleasca si papusa exact cum i-a cumparat Ali Iarinei ) oricum nu e nebuna dupa calc, sta cand are loc de noi si timp si asta cam rar, ca la mine calc merge mai ceva ca tv ..adica de dimineata pana noaptea tarziu si cateodata si noaptea daca imi aduc de Dc+ ceva filme.

Albumul nostru

Mergi la inceput

Dana el a terminat in '94 iar frate-sau in '88.
ca sa vezi ce mica e lumea.

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Bianca tortul de mascota e preferatul meu .
Mi-am notat si reteta asta.

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput