Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 19
dana_ene spune:
Buna dimineata, fetelor !
Eu sunt la cafea
.
Ali, da, mai, seamana Iarina cu tine
. Bravo!
Am vazut si cadoul. E fain tare. Cred ca o sa-i placa.
Bianca, si eu sunt creola, asa ca nici nu se pune problema sa ma fac vreodata blonda
.
Uite ce dilema am eu acum:
Ce culoare sa ma vopsesc ? M-as face cu negru, dar oare zici ca m-ar imbatrani ?(Ca doar n-am nici un interes
) Sau sa ma fac castaniu inchis ?
De roscat nu ma ating, ca nu-mi prea place cum imi sta.
Dati-mi si mie idei !
Denisa, m-am uitat la poze. Ce frumos rade Emma. Pupam obrajorii
!
Bianca, l-am vazut si pe Dani pe tobogan. Ce dulce e cu nasucul rosu. Mi-a placut mult hainutza lui
.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
anasebe spune:
Dana Negru si mie mi se pare ca imbatraneste si ca inaspreste trasaturile. Castaniu inchis e ok, dar....ce cloare ai acum?!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
monica70 spune:
Buna dimineatza si de la mine!
La noi cica la 11 se intrerupe curentul pana pe la 15
asa ca mai o ora si ciuciu net ...
Probabil ca si plec acasa...
Toate sunteti creole? Numai eu sunt alba??? Mie stiu ca imi sta bine roscata dar si cu parul meu negru merge.Cu blond?
Mi-am pus odata o peruca blonda cu parul lung ..... vaaai de capul meu
la sprancenoacele mele negre si fatza palida 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
anasebe spune:
De unde atatea creole mai?! Sunt albaaaaaaaaaaa
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
monica70 spune:
De fapt al meu e castaniu inchis ... dar vara are reflexe roscate de la soare... Dar a lui mami e(ra) negru corb.Insa pe ea o prinde(a) foarte bine cu fatza alba si ochii albastrii ...
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
szaboali spune:
Buna dimineata,
Dana
si eu zic , ca , castaniul e ok.Asa e culoarea parului meu din fabrica
iar la mine nu e cazul sa ma vopsesc.
Monica
Anasebe
Iarine mea e bolunda , se joaca cu cutiile de la medicamente
parca sunt mai interesante decat jucariile
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
anasebe spune:
Ali Pai si de ce o lasi sa se joaca cu cutiile de la medicamente? Si ce fel de cutii? D-alea de hartie sau d-alea de plastic?
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
tiberica fara frica
monica70 spune:
DANA daca ai ochi caprui si ten creol ar merge si kk-niu
adica un castaniu mai deschis stiu ca era tare la moda si imi pare natural. Sau asa, ca mierea de albine aia de culoare inchisa 
MONI
de
szaboali spune:
Ana sunt de alea de hartie dar numai se uita la culori , le studiaza
intre-timp ce se uita la desene
. Clar ca daca le-ar baga prin gurita nu i le-as lasa.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
anasebe spune:
Ali Stii de ce zic? Ca fii-miu imediat le baga in gura si papa hartia!
Nah, bine ca are Iarina mai multa minte si nu le mananca.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
tiberica fara frica