Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu ma gandesc sa ma fac si eu roscata ca sora Denisa ,dar nu chiar acum,peste vreo 2 luni...
Acum cred ca o sa cumpar un shampon colorant castaniu inchis,numai asa ca sa improspateze culoarea naturala,poate mai acopera din greseala si cele cateva fire albe Si dupa ce mai creste, poate ma fac iar oaie roscata
Mai intai trebuie sa ma tund si nu stiu cum ca toate coafezele peste care am dat in ultima vreme is de kk-o, ma intreaba cum vreau in loc sa vina cu vreo idee "Aici scurt? peste ureche? pe langa? ..." Habarn-am

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Moni Si pe mine ma enerveaza coafezele care-s mai bata decat mine. Una singura stiu buna, asta la care m-am si tuns ultima oara. Dar ma si costa cand ma duc la ea. Dar avnd in vedere ca merg rar...merita.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

ANA dar macar tu ai par lung si des.Al meu e momentan scurt,in plus e ondulat natural si cam rar deja in fatza ... cum creste cum sta ca naiba .Azi arat ca Ciocanitoarea Woody

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ana stai linistita ca daca nu ar fi ocupata cu desenele cu Marcelino le-ar mozoli faza discutii.

Mai si eu tre sa merg sa ma tund dar nu stiu cum scurt nu vreau si nici lung nu il mai vreau ,dar coafeza mea e super buna si nici nu ma costa mult(e o prietena) doar ata stiu ca vreau breton si in rest ii zic sa ma tunda cum vrea ea si de fiecxare data ma nimereste sau cel putin mie imi place.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Pai, mai fetelor eu am tenul creol, ochii negri si parul castaniu inchis spre negru: http://www.dropshots.com/day.php?userid=148508&cdate=20061126
M-am simtit foarte bine asa cum era, dar e musai sa-mi acopar firele albe.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

DANA pai daca nu ai foarte multe fire albe poti face cum ma gandeam eu, sa le vopsesti doar pe alea intr-o culoare apropiata,castaniu inchis . Cred ca ar iesi interesant si nici nu iti maltratezi tot parul cu vopsea ca presupun c ao sa avem destul timp si pentru asta

Mergi la inceput

Dana ai o culoare faina la par, eu zic sa il vopsesti culoarea ta(daca gasesti nuanta) sau o culoare apropiata dar inchisa,macar o sa ii dea o tenta de stralucire.

ali
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Buna dimineata tuturor!!!la multi ani Andrei!!
Ali am vazut pozele, tare draguta e Iarina, le-am vazut si pe cele cu jucarii, sunt frumose foc. In poza aceea alb-negru banuiesc ca esti tu, perfect seamana Iarina cu tine. Sa ai grija cu Salbutamolul deoarece are cortizon si nu e f in indicat, sa il folosesti cat de putin poti.Daca mai vrei picaturile de nas sa imi spui.
Denisa eu nu pot vedea pozele puse de tine.
Dana, tare dragutei sunteti si voi, eu as zice sa te vopsesti o nuanta mai deschis decat parul natural, atunci nu se schimba culoare decat i se da o alta nuanta si se acopera firele albe.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Am vazut-o si eu pe Ali=Iarina
Dana ai niste ochi negri super

Mergi la inceput

Silvi pai Salbutamolul ii dau cate 2 ml. cand e cazul . Si da in poza alb negru sunt eu

ali
IARINA la 9 luni

Mergi la inceput