Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 18
monica70 spune:
NO ... ca i-ar m-am albastrit,acum pot merge la nani.
Bianca sper sa fie tineri, simpatici si deschisi la minte ca astia 2 nou angajatii de la firma fiului patronului.Dupa ei chiar ca imi pare rau,dar nu cred ca vor sta prea mult acolo ... sunt de vreo 3-6 luni si mai mult au stat in Italia pana acum.Le-a dat 20 mil in mana ,dar ei vor mai mult cand incepe productia ... daca nu le da, pleaca cat ai bate din palme: unul a lucrat in vreo 8 firme pana acum
si e mai mic ca mine.
Am plecat si eu,noapte buna!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
szaboali spune:
Salutare gagici,in sfarsit am ajuns si eu la calc
...
In primul rand le urez si eu La multi ani gemenilor frumusei
Daniel si Eduard
sa creasca mari , sa fie sanatosi ,si sa le aduca parintilor numai bucurii
La multe lunute si sarbatoritilor din zilele de vineri,sambata si duminica
sa cresteti si voi mari si sa ii bucurati pe parinti
Anasol
sper sa nu fie nimic grav cu Davidutul, ce chestie sa nu fie prea curiosi unii dr. pe mine in schimb m-au speriat...multi
sa treaca repede otita.
Denisa
nu te mai stresa ca nu are rost.
Maraki
ma bucur ca ti-a venit ajutorul
Deea
si spor la treaba cu tortuletele si sa ai cat mai multi clienti.
Mirela
sa ii treaca la Danii durerile de la dintisori si sa iasa repede si tie multa sanatate.
Ursulinooo
pe unde bantui?
Monica
tie si spiridusei plimbatoare si smecheroasa care face misto de voi![]()
Silvi
tie si lui Alain scumpicul care are ochisorii superbi.
Irinatunza
,Miri
,T_Ioana
,Teolinda
,Tatiana
,Irinadum
,Bee
, Bombo
,Ralu
,Paula
, Bumbita
,Anasebe
,Giova
,Anda
,Bianca
,Micio
,Astery
,Ingrid
si celorlalte mamicute se spiridusi

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
szaboali spune:
Se pare ca ati plecat toate la culcarica...si numai eu bantui pe aici
Sa va spun cate ceva despre Iarina...mai intai am fost vineri la control , sa nu ne prinda sfarsitul de saptamana si sa fie mai grava situatiunea, desi eu mi-am dat seama ca e putin mai bine am plecat la dr. ca sa fiu sigura ca e mai bine.Am ajuns la nenea dr. si ca de obicei Iarina a inceput sa se hlizeasca la nenea dr. (desi eu un mosulic tare simpatic si de treaba), dar dupa ce a controlat-o in gatut a inceput sa zbiere si sa se incrunte la el
,Asa deci ne-a spus ca e mai bine si ne-a mai facut o reteta de antibiotic (Ceclor) si ne-a mai dat ceva ca sa o ajute sa respire mai bine(Salbutamol) ca avea mucisori cam multi
si se ineca...miercuri mergem iar la control
acum e mai bine, nu mai are asa multi mucisori si nu mai tuseste ca si o "TB-cista"
si respira fara probleme.
Pofta de mancare i-a mai scazut nu prea vroia papa gatita ,dar astazi parca a inceput sa pape la mami supica de perisoare
si a bagat ca o sparta
sper sa-i revina pofta repede.
Si cam atat...cred.![]()
ali
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
szaboali spune:
Daca tot nu am somn hai sa ma si laud ca am fost tare harnica
zilele astea , mi-am terminat toata curatenia
mai am de facut bradutul
care saptamana asta este programat
.
Astazi am fost la Metro sa ne intalnim cu
si ne-am intalnit
...am pus in Drop papusica cantareata si dansatoare si o caleasca cu papusica
...Am vrut sa va pun si filmulet sa vedeti cum danseaza si canta papusica dar nu merge calumea ci se grabeste cursorul si nu se aude nimic
![]()
![]()
...oare tre sa setez ceva? care stiti? Ca alealalte facute fara sonor cu aparatul foto mergeau![]()
ali
IARINA la 9 luni
szaboali spune:
Si daca tot sunt in zona ...am vazut ca ati vorbit despre machiaj

eu sunt fan machiaj
adica ,daca ies din casa la plimbarica cu Iarina ma aranjez pe scurt si la obiect dermatograf si ruj iar daca plec undeva la dr. , sau in oras ma aranjez bine
dermatograf,ruj,rimel,fond de ten(cand am chef) si cam atat...aaaa si fard la ocazii mai speciale![]()
![]()
Mai eu am chef de povesti si nu mai e nimeni pe aici

acum cand tre sa fac puncte sa imi trag si eu o alta culoare ca asta e tare naspa
ali
IARINA la 9 luni
szaboali spune:
Bianca tu spuneai ca nu mai sunt colorate numele ca nu stiu cu ce ai intrat...eu intru pe forum cu Mozzila si nici aici nu sunt colorate, si tot vreau sa intru cu Explorerul si nu mi indemana deloc
Apropo de praz...la voi nu este?
ce bun e...e un gust amestecat de ceapa si usturoi
e super buuuuunnnnn...nu cred ca nu este si la voi numai ca nu ti-a sarit in ochi cand ai fost pe la piata ca e asa ca si o bota
...merita sa papi se poate manca si cu o supica de fasole pe ciolan afumat ,se gaseste si in magazin...ufff hai ca deja aberez![]()

ali
IARINA la 9 luni
Denisam spune:
Ali-pupicei si m abucur ca e totul ok si mai bien cu voi!
Silvi, moni, Deea, Bianca- multumim de ganduri, asa vom gace- IGNOREEE!!
AM facut poze de afara cu renul, sania si bradutzul, mai avem de etrminat luminitele la casa ca punem un rand alb si unul albastru- am terminat sibradul azi, dar maine o sa fac poze frumoaseee ca treb sa gasesc instalatzia de lumini pt el!
Pupicei dulci la toata lumea!
Poze de azi la:
http://new.photos.yahoo.com/sdenisam/album/576460762365563925
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

szaboali spune:
Denisa am vazut pozicile
era cam friguta afara nu? ca avea Emma nasucul rosu,pupa Ali pe scumpica
Apropo...doamna din poza e socrela?
ali
IARINA la 9 luni
szaboali spune:
Si ca tot nu am somn si s-a vorbit mai demult sde asemanarile dintre mame si bebei am cautat si eu niste pozici sa vedeti daca seamana Iarina cu mine cand am fost mica
www.dropshots.com/day.php?userid=167280&cdate=20061211&ctime=023502" target="_blank">Ali bebelina
ali
IARINA la 9 luni
szaboali spune:

Merg si eu la somn ca dade dade vine Ene pe la gene![]()
Un inceput de saptamana excelent sa aveti ...
la mamicisi bebici.
ali
IARINA la 9 luni