Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Bia, ai dreptate cu crema de unt De preferat unt fata de margarina. Acum .. daca lumea a zis ca e buna.. asa o fi Nu pot sa te conntrazic decat daca gust .. asa ca maine sa imi faci praji .. ca vin la tine

Moni...incepe distractia cu Italia. Abia astept sa ii "barfesti" pe macaronari

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Deea la noi se gaseste frisca naturala, e in cutie de 200 ml si o face Sanlacta. Poate este si la voi ca am vazut ca in Sebes-Alba se gaseste, am vazut ca deja s-a extins firma si in alte judete.
Si eu numai cu frisca naturala gatesc, sau eventual cu frisca Hulala.
cat despre torturi comandate..sunt si torturi bune, sunt si laboratoare care fac torturi din frisca naturala.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Am pus si eu poze in webshots, decembrie. cu titlul ... "ce mai mananca Daria"

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Sa vezi ce surpriza o sa aibe Moni cand ajunge acolo...poate aia nu au net sa vezi atunci ce o sa injure Moni
deea sa vii de craciun nu acuma ca marti tai porcul si nu am vreme de praji.
Chiar...marti tai porcul , imi dau socrii mei cadou (ca de fiecare data) o jumate de porc
Si marti am si curs de conta asha ca nush cum fac...poate vb maine cu profa sa mutam cursul pe miercuri mai ales ca trebuie sa dam un test inainte de examen

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Bia, eu amestec frisca vegetala cu smantana fermentata. Iese super la gust. Frisca naturala nu am vazut...o fi

Mergi la inceput

Bia, atunci vin marti .. poate scapa porcul cu viata

Mergi la inceput

Tulai... Daria mananca praz
Apropo ce gust are? Nu am gatit niciodata cu praz, am inteles ca ar fi ca si ceapa....odata am cumparat si s-a uscat in frigider ca mi-a fost frica sa il pun sa nu stric gustul mancarii In Ardeal nu se foloseste praz, numai Nea Marin Miliardar mai avea praz in diplomat si ala era OLTEAN
Deea, eu sper sa nu scape cu viatza porcul ca mi s-a golit congelatorul, si anul trecut am taiat un porc intreg deci anul asta numai jumate... dar de pomana e destul si atata ..
Poti sa vii la tocana porcului .. ca am si varza murata buna dar stiu ca tie nu iti place asha ceva ca e gretzos
Deabia astept sa mananc friptura aia , prima cina a porcului cu carne si carnatz fript
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA e o adevarata placere sa ma uit la pozele voastre
Deci Daria papa praz si frish-cocosh Si ce faine sunt pozele cu ea si Anastasia! Si prajiturile alea ce bine arata!
BIANCA nu se poate fara net nici de as vrea ca o sa fim in legatura cu firma din Italia,plus ca o sa am abonament la legislatie prin internet etc.
Deocamdata nu stiu exact ce au, ca e cladirea proaspat gata in Zona Industriala de alaturi de cartierul meu si acolo sunt numai firme una si una ,cladiri ultimul racnet in materie de cladiri insustriale evident si birourile-s la standarde bla bla ... A! Ba stiu ce au...doi ingineri ... ar trebui sa dau o tura sa vad daca-s ok? Tipa aia a zis ca pot merge daca si cand vreau ca ii anuntza ca vin sa vizitez

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Moni, puteai sa mergi azi in vizita la aia doi ca erai singura acasa..poate te faceai cu o cafea si o prajitura prin oras
Glumeam desigur..

Albumul nostru

Mergi la inceput

Fetelor eu merg la nani ca parca vad ca pe la 4 iar se trezeste Dani
Noapte buna tuturor

Albumul nostru

Mergi la inceput