Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 16
Biancas spune:
Noapte Buna Silvi 
Am pus 5 poze in album...
Apropo...vreau sa vand umblatorul lui Dani nu va intereseaza? 

Acum am zis ca nu mai tin nimic, cand a fost Sandra mica toate le-am tinut ca am zis ca mai vreau un copil, dar acum..nu mai vreau
Scaunul de masina a lui Sandra inca il am, e in masina mea pus si nu l-am folosit niciodata ca eu tot cu masina "noastra" umblu
E frumos si scaunul lui Sandra e nemtesc cumparat din Ocika la vremea aia cu 50.000 ceea ce era f f putin in comparatie cu acum, dar la botez Dani a primit altul care e bun pana la 36 kg ...deci e super.
Cine cumpara umblatorul? 

Moni, ne-am potrivii la mancare, si eu fac cartofi prajiti cu tonele ca sotului meu numai aia ii plac. Si fripturi si de toate 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
monica70 spune:
EEEE DEEA de ai fi in Arad .... ai avea deja o clienta ![]()
De ziua Dianei mami vrea tort si o sa il faca o matusa,eu trebuie sa ii dau ingredientele ea il face - gratis evident
La botez tot ea cu vara-mea au facut un tort pentru nasa,mi-au facut surpriza si eu as fi jurat ca e de cumparat asa l-au ornamentat,n-am stiut ca ele l-au facut pana nu mi-a zis mami! Si culmea a fost si bun,nu a fost deloc gretzos!
De Craciun mami face doar cozonac,restul comandam ca asa niste bunatati
fac la cateva cofetarii din zona - cu retede de casa - ca nu se merita sa te strofoci cu lucrul!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
BIANCA pune premergatorul la anunturi ep DC si o sa il vinzi repede,pe bune! Iei altceva lui Dani de banii aia!
Eu tot ma gandesc la ANASOL sper sa intre si sa ne anunte ca e mai bine David ,ca si-au facut efectul antibioticele ...
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
Daca tot ati vb atata de praji
merg sa imi iau Nutella din camara sa mananc putin...
Apropo, am o oala plina de dulciuri primite de Sandra si Dani de Mos Nicolae. De craciun nu mai trebuie sa cumpar nimic.
Le-am depozitat intr-o oala de 11 l in camara ca altundeva nu am loc de ele

Moni, l-am pus deja, ca mi-a trecut si mie prin cap
dar eu nu cred ca se va vinde acolo...Nici pompa de san nu am dat-o inca si am dat 650.000 si am folosit-o 1 sapt 
Bianca

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
LunaNoua spune:
Bia
quote:.. Poi am zis eu ca fara zahar? Eu am zis ca mai putin. Si .. apropos, sunt si prajituri care se fac cu fructoza, usoare si bune de te lingi pe bot
Deea, ce prajitura e aia fara zahar?

.. cat despre preferintele culinare, unii prefera mai gras, altii mai slab... Eu numai cand am auzit de crema din 2 pachete de unt...deja ...bleach. Tocmai stilul acela de prajituri cu intins de foi si creme de unt nu imi place. Este exact ce spuneam mai sus ca am oroare. Scuze, nu e nimic personal...doar gusturi diferite
Moni, poi tu ai impresie ca eu mananc desert dupa masa ?
Eventual mananc un desert cand am chef de rasfat, prin oras. Noi nu mancam felul unu si felul doi...mancam doar un singur fel, dar tot nu mai e loc si de desert, ca fel de mancare. Si, daca stau bine sa ma gandesc, nici nu gatesc dulce decat cu ocazii speciale, pentru noi, sau pentru altii...DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
monica70 spune:
BIANCA am vazut pozele,deci ati fost la hinte!
Eu am cautat pe net harta sa vad unde au astia la care merg firma in Italia ... si am ramas tablou! Stiam ca sunt din zona de unde erau fostii mei patroni ... dar nici chiar asa! Sunt cred ca cel mult 5-10 km intre oraselele alea!!! Daca merg o sa ii sun pe Franca si pe Enrico
Si pe Adriano,administratorul evident,dar el acum lucreaza iar in Romania de vreo luna la o ferma in Turda 
MONI
de
Biancas spune:
Eu gatesc intotdeuna 2 feluri de mancare, mai rar se intampla sa nu am chef sa fac deobicei ciorba.., si duminica intotdeuna carne ca doar e duminica
Am mostenit asta de la maica-mea, in familia mea se manca intotdeuna 2 feluri + duminica intotdeuna desert.
Deea ce sa zic...untul nu e gretzos deloc in comparatie cu margarina. dar acuma fiecare cu preferintzele ei, dar praji mea preferata a fost laudatade toti musafirii care au mancat din ea 
Bianca

Albumul nostru
Biancas spune:
Moni, din primul salar de doamna directoare faci cinste nu?
Deja se si viseaza in Italia, si cand te gandesti ca nici nu vroia sa mearga, acuma s-a razgandit brusc

Ce imi (ne) aduci?![]()
Bianca

Albumul nostru
LunaNoua spune:
si in continuarea celor spuse mai sus... in oras nu gasesc deloc ceva cum as vrea eu. Eu vreau aromat, negretos, fresh, aspectuos, sa ma surprinda prin ceva (culoare, forma, ingrediente, gust) .. dar .. neh.. nu exista
Toate au acelasi gust, de zahar gol cu cacao (daca e de cacao), crema de unt super-gretoasa (care e de fapt din margarina), frisca vegetala (care simpla nu are nici un gust)...etc.
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
monica70 spune:
BIANCA pai daca tot trebuie sa merg,ma simt mult mai bine stiind ca am persoane cunoscute in apropiere 
MONI
de