Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Silvi, saliu

Ideea cu DC nu cred ca merge...cine ar comanda tort la cineva necunoscut ??

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Deea- ai mare dreptate cu dulciurile si eu sunt la fel ca tine, mai rar si mai gustos,soacra se supara ca nu ii apreziez( nu o laud, dar maninc uneori de jena) tavile de prajituri care nu sunt ok si chiar nasa nu a vrut sa pape prajitura ei- pupicei si spor la tort!
Ma duc sa incwerc sa ajut la decorarea casei, mai avem o sanie cu pooh, tigru si etc,care se unfla si e mare, sa vedem dc reusesc sa o fac eu

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Silvi, ... pup sa treaca... Nu merge si un tort la glicemia aia ?

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mie nu-mi place Opera ...
DENISA nu te mai enerva de pomana
BIANCA e clar ca-s mai avansati in ziua de azi.Chiar zicea mami azi ca ea parca tinea minte ca inainte de un an nu prea intzelegeau copiii atatea
Si azi i-a aratat o perna si i-a zis "Hai Diana nu faci nani?" si ea a zis un fel de "nani" si a luat pernia si-a pus capul pe ea
Azi a zis de mai multe ori "MAMA" - ca n-a zis de mult,dar mult mai mult a tot repetat "TATA" si cand o intrebam unde e tata facea cu manutza "tai tai"
Dar e tare caraghioasa cand protesteaza fara sa planga face numai "nene nene"
Am uitat sa zic,pana la urma a adormit stas...in leagan pe jos,eu langa ea in pat - fara sa o legan,e suficient sa ma simta in zona.
Mai e careva?
Ca de nu plec la nani,ca iar incepe o saptamna de munca
Nu-mi place deloc ca-s pe drum frate-meu si Ghitza,deja precis e ceatza.Abia au iesit din Craiova,deci colo pe la 4-5 daca ajung cel mai devreme N-au avut ce face,dar Ghitza era in extaz,ca n-a mai vazut Valea Jiului decat din tren.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Ehe.. Denisa.. ce miroase a sarbatoare pe la voi pe acolo ...

Eu "tavile" soacra-mi nici nu pot sa le privesc, d-apoi sa mai si mananc din ele Vad in ele numai grasimi si zahar si faina... bleach...nimic bun. Eu cand fac ceva dulce, fac mai "racoros", evit grasimea, nu pun prea mult zahar, unde se poate pun zahar invertit, ca sa fie mai sanatos, etc...

...offf.. rau te-ai mai legat la cap cu socrii, mai ales ca esti o persoana care s-a implicat mult in educatia fetitei... Cred si eu ca ai fire albe in plus ...

Da si tu "IGNORE" la socrii, si nu te supara tocmai acum cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cat a fost scorul Moni? Sper ca a luat bataie Craiova
Sotul meu s-a dus la nani ca azi noapte nu a avut de lucru si a adus nush ce program sa converteasca mp4 in mp2 si a luat un spy de pe net si s-a chinuit toata noaptea sa il scoata si nu a reusit, deasta am schimbat si internet explorerul ca tot alceva imi deschide, si ciudat ca Opera nu are nimic.
Si cum va spuneam sotul meu nu a dormit de ieri noapte, azi nu a dormit deloc i-am zis ca nu e normal.. dar a rezistat eroic si in seara asta a baut si 3 beri la prietenii nostrii si nu are nimic Acum e in lumea viselor deja
Deea, ce prajitura e aia fara zahar? Aia nu mai e prajiturae...ceva sa fie...colorat si aspectuos.
Deabia astept craciunul, maica-mea face niste praji bune.. si niste saratzele bune... Sper ca ne face si anul asta. Si eu am toate retzetele ei dar o las pe ea sa faca ca are mai mult timp si chef sa intinda foi

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

DEEA mi-e nu prea imi plac prajiturile cu multa crema,eventual gust o gura si gata.In schimb imi plac alea mai uscate,sau foi cu crema de ou,de nuca etc.are mami multe retzete foarte faine.Preferata mea e prajitura aia din piscot facut cu miere,invelita in glazura de ciocolata si tavalita prin nuca de cocos. Si tort polar a facut ala era bun,nu era gretos.Sau tort de fructe cu fisca...orice numai cu tone de creme nu (facea soacra-mea d-alea si acum cand trimite mami ceva mai cremoase,apropae ca nu le gust si le trimit lui socru-meu - fericirea lui!)
Facea o vecina a lui socru-meu o prajitura de mori era ceva piscot cu ciocolata ,cu ceva crema ,cu visine cu nu mai stiu ce ca avea mai multe randuri dar visinele alea acrisoare faceau toata prajitura .Stiu ca am pus-o odata sa imi faca de ziua mea si am dus la fostul loc de munca - a halit Franca - nevasta patronului ca o sparta ,se lingea pe bot

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Si prajitura mea preferata e tot cu visine, se face ca un blat de tort se pune o crema din 2 pachete de unt si evident cacao si visine..E excelenta )maica-mea zice ca e sumpaaaaa)

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Mai fetelor eu ma duc la nani, cand citesc ce se posteaza prin zona imi vine sa ma dau la turta dulce de Craciun...dar o sa stau pana atunci sa o pap in dimineata de Craciun.
Deea eu zic ca nu pierzi nimic daca incerci, pui si o poza si zici si tu ca le faci cu ingrediente de calitate, poate mai mare incredere au in tine decat in laboratoare de cae n-a auzit nimeni, eu una as avea...in tine. Mai anunta si tu colegii, prietenii sa anunte prietenii ac vb aia cu recomandare de la cineva e mult mai usor.Rudele tale sa zica la prieteni si evntual vecini, in peioda sata e o adevarata goana dupa dulciuri si chestiile de casa sunt la mare cautare. cam asta ar fi stategia mea de marketing, poate d-na director economic Moni iti mai da si alte idei.
Moni, pupicei si noapte buna.
Bianca, pupici si tie.
Denisa un pupic mare si ai grija de Emma si de bb mic din burtica,

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

A fost 0-0 ...
Am uitat sa va zic apropo de prajituri ca mi-a adus mami azi 4 bucatoace de cremes si nici nu le-am gustat,o sa fie happy Ghitza si socru-meu ca-s lesinati dupa cremes,parca vad ca maine pe cand ma intorc de la serviciu sunt disparute

In schimb am bagat ieri si azi o caserola de prajiturele din napolitane cu crema de ciocolata,de fapt d-alea gen "desert" al noi asa le ziceau erau de vanzare pe vremuri,tare bune erau si astea erau la fel d-aia am bagat ca o sparta
DEEA apropo de desert ... ce-i ala? Ca eu daca bag o farfurie de ciorba,nu-i sigur ca mai pot manca felul doi,darmite desertul ... ma satur repede!
Si Ghitza e cam la fel,chiar m-am distrat ca mi-a zis la telefon ca au mancat in Craiova si Cristi(frate-meu) cu cei doi prieteni au mancat gratare ,iar Ghitza ... ciorba de vacutza Si eu la fel preferam
Eu recunosc, mananc si tare sarat si destul dulce (ciocolata,zahar la cafea si din cand in cand prajituri) plus grasimi: lapte gras,unt,branza grasa ... frig cartofii intr-o tona de ulei ,imi place friptura de porc la cuptor in unsoare ca altfel iasa gustul,bag mancaruri traditionale gen sarmale si alte cele ... toaaate nesanatoase si d-aia tot 52-53 de kg am si colesterolul e bine mersi la locul lui
Numa' E-urile nu le suport Deci nu beau sucuri ,ci apa,sau numai naturale si nu consum d-astea tip VEGETA ... In schimb consum E-urile din salamuri si sunca presata dar n-am ce face

Mergi la inceput